Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

to bardzo ciekawe, bo jak ja wypozyczylem lotusa na 20min to tez mi odrazu fps spadl do <10... -_-

Też tego "zóltego gluta" wypożyczylem na 20".Najgozej ze teraz jak za kazdym razem wlacze gre to mam pokaz slajdow i zadna zmiana nic nie daje.

@MaZZeo

To byl ten z najwyzszej klasy nie pamietam jaki ale w salonach i wypozyczalnaich jako jedyny jest zolty (mozna go wypozyczyc w salonie na wschodzie wyspy). Klasa chyba B.

Znalazlem na googlach:) to byl Elise.

Edytowane przez overacst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow 100' brabusy Ahahahahahha

Chyba nie wszystkie pasuja do każdego samochodu. Trzeba jeszcze chyba trafićw odpowiednią średnice felg.

A tu Aston MArtin Db7 Zagato po tuningu :D

post-21994-1180788372_thumb.jpg

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Sluchajcie, kupilem dzisiaj ta gierke oryginal w sklepie. Chcialem sobie pograc przez siec, ale przy uruchamianiu tam gdzie sie wpisuje ksywe i wogole ja wszystko wpisuje i za kazdym razem jak chce sprobowac sie polaczyc to nic z tego :/ Stale pisze ze nie udalo sie polaczyc i jeszcze tak dziwnie muli, ma jakiegos chwilowego freeza i trzeba ctrl+alt+del :( Pomozcie jakos. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Sluchajcie, kupilem dzisiaj ta gierke oryginal w sklepie. Chcialem sobie pograc przez siec, ale przy uruchamianiu tam gdzie sie wpisuje ksywe i wogole ja wszystko wpisuje i za kazdym razem jak chce sprobowac sie polaczyc to nic z tego :/ Stale pisze ze nie udalo sie polaczyc i jeszcze tak dziwnie muli, ma jakiegos chwilowego freeza i trzeba ctrl+alt+del :( Pomozcie jakos. Pozdrawiam

Wylacz wszelkie firewalle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra chodzila mi bardzo dobrze do momentu wyscigu za milion, gdzies w polowie tego wyscigu mialem blue screen'a i od tej pory nie moge grac tzn gra sie odpala wchodze do domu wybieram auto, wychodze i nic, pojawia sie napis "Zapisuje... Prosze czekac" mial ktos taki problem? reinstal gry nic nie zmienil

jeszcze jedno, czy po wgraniu patch, ktory mam nadzieje pojawi sie niebawem, trzeba bedzie grac od poczatku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto jeszcze jeździ...

...duchy, cziterzy i inne gady :mad:

Dołączona grafika

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Popatrzcie na latarnie, stałem sobie na parkingu, a tu koleś podjechał i windą na dach :mur:
Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno, czy po wgraniu patch, ktory mam nadzieje pojawi sie niebawem, trzeba bedzie grac od poczatku?

Tez chcielibysmy to to wiedziec. Podejrzewam ze gra od poczatku nie bedzie potrzebna.

To niestety tez nie dziala :( Wylaczylem zapore SP2 i dalej lipa :/ Moze jakies inne sugestie jeszcze?? :) Pozdrawiam

Reinstalka systemu hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O nie, reinstal to napewno nie :P System stawiany 21.05.07 i juz mam reinstal robic? Kurde no to mi sie nie podoba z deczka :/ Moze ktos mial podobny problem? Moze cos z gamespy trzeba ustawic (Konto mam jak cos)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobiłem dziś 10k i dobiłem do 900pt, tylko multi sie został do zrobienia.

@wyrko,dostałeś coś za te 100% ? Jakieś auta czy coś?

Nic sie nie dostaje.

A podobno wyścigi międzyklubowe nie działają. To jak to w końcu jest?

Moj save sie zepsul i sam pozaliczal mi wyzwania w multi, reszte wyzwan wykonalem sam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem wczoraj u kumpla i o dziwo jemu nic nie chrupie na 7600GS i San Diego 3700+. U mnie są takie chrupania dysku czasem i lekkie przycinki. Wydaje mi się, że to przez HDD, on ma na Sata, a ja mam 3 letniego Maxtora na Ata. Dobrze mi się wydaje?

EDIT

Dobra, dajmy sobie spokój z przycinkami, bo znów zacząłem się o nie pytać, za co przepraszam a to już się chore robi. Poczekajmy na patcha, może to coś da.

Ważne, że gra IMHO jest niesamowicie grywalna, co się rzadko w dzisiejszych czasach zdarza. Idę grać dalej :P.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi