MaZZeo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ale jakiego Lotusa? Exige, Elise czy Esprit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) to bardzo ciekawe, bo jak ja wypozyczylem lotusa na 20min to tez mi odrazu fps spadl do <10... -_- Też tego "zóltego gluta" wypożyczylem na 20".Najgozej ze teraz jak za kazdym razem wlacze gre to mam pokaz slajdow i zadna zmiana nic nie daje. @MaZZeo To byl ten z najwyzszej klasy nie pamietam jaki ale w salonach i wypozyczalnaich jako jedyny jest zolty (mozna go wypozyczyc w salonie na wschodzie wyspy). Klasa chyba B. Znalazlem na googlach:) to byl Elise. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez overacst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 zmiana felg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 overacst ja mialem taki problem ze gra po prostu zwolnila - z 40 fps zrobilo sioe 10-15 . Skopiuj sobie save'y odinstaluj gre i zainstaluj od nowa - powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) zmiana felgWow 100' brabusy Ahahahahahha Chyba nie wszystkie pasuja do każdego samochodu. Trzeba jeszcze chyba trafićw odpowiednią średnice felg. A tu Aston MArtin Db7 Zagato po tuningu :D Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hej. Sluchajcie, kupilem dzisiaj ta gierke oryginal w sklepie. Chcialem sobie pograc przez siec, ale przy uruchamianiu tam gdzie sie wpisuje ksywe i wogole ja wszystko wpisuje i za kazdym razem jak chce sprobowac sie polaczyc to nic z tego :/ Stale pisze ze nie udalo sie polaczyc i jeszcze tak dziwnie muli, ma jakiegos chwilowego freeza i trzeba ctrl+alt+del :( Pomozcie jakos. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 overacst ja mialem taki problem ze gra po prostu zwolnila - z 40 fps zrobilo sioe 10-15 . Skopiuj sobie save'y odinstaluj gre i zainstaluj od nowa - powinno pomoc. To juz robilem.Niestety nie dziala:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kto jeszcze jeździ po wyspie? Bo ciężko się znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hej. Sluchajcie, kupilem dzisiaj ta gierke oryginal w sklepie. Chcialem sobie pograc przez siec, ale przy uruchamianiu tam gdzie sie wpisuje ksywe i wogole ja wszystko wpisuje i za kazdym razem jak chce sprobowac sie polaczyc to nic z tego :/ Stale pisze ze nie udalo sie polaczyc i jeszcze tak dziwnie muli, ma jakiegos chwilowego freeza i trzeba ctrl+alt+del :( Pomozcie jakos. PozdrawiamWylacz wszelkie firewalle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 gra chodzila mi bardzo dobrze do momentu wyscigu za milion, gdzies w polowie tego wyscigu mialem blue screen'a i od tej pory nie moge grac tzn gra sie odpala wchodze do domu wybieram auto, wychodze i nic, pojawia sie napis "Zapisuje... Prosze czekac" mial ktos taki problem? reinstal gry nic nie zmienil jeszcze jedno, czy po wgraniu patch, ktory mam nadzieje pojawi sie niebawem, trzeba bedzie grac od poczatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Kto jeszcze jeździ... ...duchy, cziterzy i inne gady :mad: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Popatrzcie na latarnie, stałem sobie na parkingu, a tu koleś podjechał i windą na dach :mur: Edytowane 3 Czerwca 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wylacz wszelkie firewalle.To niestety tez nie dziala :( Wylaczylem zapore SP2 i dalej lipa :/ Moze jakies inne sugestie jeszcze?? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 jeszcze jedno, czy po wgraniu patch, ktory mam nadzieje pojawi sie niebawem, trzeba bedzie grac od poczatku?Tez chcielibysmy to to wiedziec. Podejrzewam ze gra od poczatku nie bedzie potrzebna. To niestety tez nie dziala :( Wylaczylem zapore SP2 i dalej lipa :/ Moze jakies inne sugestie jeszcze?? :) PozdrawiamReinstalka systemu hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 O nie, reinstal to napewno nie :P System stawiany 21.05.07 i juz mam reinstal robic? Kurde no to mi sie nie podoba z deczka :/ Moze ktos mial podobny problem? Moze cos z gamespy trzeba ustawic (Konto mam jak cos)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Może pokombinuj z nikiem. A jak nie to może spróbuj usunąć tdu z listy wyjątków zapory a po tym dodaj ponownie. U mnie coś takiego było ale wcześniej miałem na kompie betę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ja właśnie zaczynam grać od nowa, bo trochę zmaściłem karierę. Gierka syci i to bardzo, zresztą co tu będę pisać, idę grać :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A mi stuklnela setka. Kto ma jeszcze 100% ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Ja zrobiłem dziś 10k i dobiłem do 900pt, tylko multi sie został do zrobienia. @wyrko,dostałeś coś za te 100% ? Jakieś auta czy coś? Edytowane 3 Czerwca 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A mi stuklnela setka. Kto ma jeszcze 100% ? Czyli mamy dowod ze jest cos takiego jak AS hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A podobno wyścigi międzyklubowe nie działają. To jak to w końcu jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Siema, ma ktoś tanio do odsprzedania Ferrari Enzo, McLarena F1 bądź jakąś inną ciekawą furę? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja zrobiłem dziś 10k i dobiłem do 900pt, tylko multi sie został do zrobienia. @wyrko,dostałeś coś za te 100% ? Jakieś auta czy coś? Nic sie nie dostaje. A podobno wyścigi międzyklubowe nie działają. To jak to w końcu jest? Moj save sie zepsul i sam pozaliczal mi wyzwania w multi, reszte wyzwan wykonalem sam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Byłem wczoraj u kumpla i o dziwo jemu nic nie chrupie na 7600GS i San Diego 3700+. U mnie są takie chrupania dysku czasem i lekkie przycinki. Wydaje mi się, że to przez HDD, on ma na Sata, a ja mam 3 letniego Maxtora na Ata. Dobrze mi się wydaje? EDIT Dobra, dajmy sobie spokój z przycinkami, bo znów zacząłem się o nie pytać, za co przepraszam a to już się chore robi. Poczekajmy na patcha, może to coś da. Ważne, że gra IMHO jest niesamowicie grywalna, co się rzadko w dzisiejszych czasach zdarza. Idę grać dalej :P. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chyba zle ci sie wydaje bo u mnie wystepuja :D Sam sie zastanawiam czym to jest spowodowane?? Grafa na max z aax4 1280x1024 bez hdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Niestety nie mam pojecia dlaczego nie moze mi sie polaczyc z serwerem. Moze sa jakies opcje w uslugach albo gdzies w windowsie ktore to blokuja? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mi się teraz tez połączyć niemoże ;/ Znowu Atari coś porobiło :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mi się teraz tez połączyć niemoże ;/ Znowu Atari coś porobiło :[No to widze ze nie jestem jedyny, ale mnie sie nie moze polaczyc tak od wczoraj (odkad kupilem gre) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Czy moze mi ktos powidziec jaki samochod mam kupic aby wziac udzial w wyscigu na screenie ? Co to wogole za klasa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Basik...motocykl sobie kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 To jest najwyzsza klasa motocykli. Kup Agusta Tamburini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...