Carson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 aby dolaczyc do klubu musisz wplacic wpisowe, wykupic karnet i wyslac "esemesa" pod numer xxxx (szczegoly na forum klubu) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Kroi sie cos dzisiaj?? Tak kolo 22-23?? :] Savy tylko odzyskam bo system mi padl i dyski pozmienialem, ale powinienem sie uwinac do 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ja też będę jeździł ale po 22 moge was tylko słuchać na ts'ie, niestety ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 i ja pewnie bede wieczorem.. ale po 22 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) A ja kuzwa nie bede, bo naDAl sie nie uwinalem z tym pieprzon....m laczeniem z game spy ;/. A tak chcialem z Wami pykac w to. A idz pan w d ;/ Edytowane 11 Czerwca 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 reinstalke systemu robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 reinstalke systemu robiles?Ta nic, nie dala. Juz naprawde mi rece opadaja, kupilem oryginala, i teraz mi multi w nim nie dziala, no LOL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ta nic, nie dala. Juz naprawde mi rece opadaja, kupilem oryginala, i teraz mi multi w nim nie dziala, no LOL!!A wgrałeś te dodatkowe łatki co były na płycie? Isscrypt i KBxxxx czy jakoś tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 czy ktos z was , jest moze z okolic trojmiasta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Na moim sprzęcie nr 1 (bez oc) na najniższych detalach i przy 1024x768 mam podczas jazdy 5-12 fps :/ To chyba nie najlepiej? (wyłączyłem latające papiery itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja na GF 6600TD z 128MB (!!), procek: e6400, Mobo: DS3 i 2x1GB Geil 800 mam około 25fpsów :) AA off, HDR off, 1024x768 niskie detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tak sie jeszcze z ciekawości zapytam, czy te pliki co są na płycie w folderze x:\program files\Atari\Test Drive Unlimited trzeba kopiować do folderu głównego na dysku? Chodzi o TDU.exe, paul.dll i unicows.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ok, już opanowałem te moje FPS'y. Miałem w sterowniku ustawione wszystko na max :) Teraz mam na średnich i 1024x768 i w granicach min.32 max.50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 czy ktos z was , jest moze z okolic trojmiasta ??Ja, a co? :) Dokladnie Koscierzyna, a pracuje 5 km od Twojego miasta (Chwaszczyno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Koscierzyna to troche daleko ... chcialem zapytac jak wyglada gra online .. bo spotkalem sie z taka opinia ze w tym regionie jakas lipna centrala jest czy cos ... i stad te lagi w tdu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zależy jaki provider pewnie.Wcześniej miałem chello classic chyba 1.5mbit/384 jakoś tak i nie narzekałem na lagi. Teraz jestem wpięty do łącza netii 6mbit/6mbit i tym bardziej nie mam problemów...jestem z Rumi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 ja mam dwa lacza, jakies od tpsa 2/2 i chello 12/1 , z tym ze na lanie... moze jakis lipny pouter jest czy cos , ma ktos moze pomysl co by tu poradzic ?? na 50 osob ktore spotkam w grze moze z 4 nie maja lagow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jakie macie ustawienia czułości sterowania?? Bo na tych standardowych mi sie jakoś dziwnie jeździ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Bosheeee..... Jechałem w wyścigu "Wyścig Milionerów". Miałem jóż ponad połowę i.....ZEPSUŁ MI SIĘ PAD :mur: Zwariować można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Wataha wilków nad urwiskiem :) LCC, MUMIN, MATIAS i VERO... panowie Oahu Edytowane 13 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurcze ta gierka jest genialna. Jeszcze zadna gierka samochodowa nie przysporzyla mi tyle frajdy z bezcelowego jezdzenia. Ustawiam sobie jak glupi trasy 50 kilometrowe i zasuwal godzine :) A przy okazji bawie sie z ruszaniem spod swiatel albo pokazywania kto ma lepsze autko NPC`om ;) Same zadania jak narazie mam baaardzo proste i spodziewam sie wyzwan pozniej. Genialne zdazenie bylo gdy swoja Corvetta (3,9s do paki) scigalem sie z jakims scigaczem i ten debil na trzeciego wpadl w ciezarowe. Genialnie to wygladalo. Szkoda, ze po tym sie pozbieral bez klopotu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Bosheeee..... Jechałem w wyścigu "Wyścig Milionerów". Miałem jóż ponad połowę i.....ZEPSUŁ MI SIĘ PAD :mur: Zwariować można Ja jechałem w tym wyscigu i przed meta memki sie wywalily na grafie i szachownica :lol: Ogolnie to 3x przechodzilem ten wyscig :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurcze ta gierka jest genialna. Jeszcze zadna gierka samochodowa nie przysporzyla mi tyle frajdy z bezcelowego jezdzenia. Ustawiam sobie jak glupi trasy 50 kilometrowe i zasuwal godzine :) A przy okazji bawie sie z ruszaniem spod swiatel albo pokazywania kto ma lepsze autko NPC`om ;) No dokładnie, do tej pory wszystko co mieliśmy to 18 Wheel of Steel co w połączeniu ze swoją mega wyobraźnią można było na upartego pojeździć po normalnych drogach. Teraz gdy wyszedł TDU to ja nie widzę innych samochodówek i nie wiem jak w ogóle mogłem grać w coś innego. Jak dla mnie to gigantyczny przełom w tym gatunku i tak jak napisałem w moim temacie o Symulatorach Przyszłości już mogę sobie spokojnie pojechać te 60 km do mojej hawajskiej babci po konfitury :) Następne TDU może będzie w Polsce? ... te proste drogi przez pola pełne żyta i fiaty 126, które znikają w lusterku mojej Ninjiiiiii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurcze ta gierka jest genialna. Jeszcze zadna gierka samochodowa nie przysporzyla mi tyle frajdy z bezcelowego jezdzenia. Ustawiam sobie jak glupi trasy 50 kilometrowe i zasuwal godzine :) A przy okazji bawie sie z ruszaniem spod swiatel albo pokazywania kto ma lepsze autko NPC`om ;) Same zadania jak narazie mam baaardzo proste i spodziewam sie wyzwan pozniej. Genialne zdazenie bylo gdy swoja Corvetta (3,9s do paki) scigalem sie z jakims scigaczem i ten debil na trzeciego wpadl w ciezarowe. Genialnie to wygladalo. Szkoda, ze po tym sie pozbieral bez klopotu :/ Kup fulla to posmigamy online. ;] Mnie jedynie w calym TDU denerwują te nierowne/kanciate drogi :/. Czasem po niektorych trasach to motorem sie lata, a nie jezdzi. W ogole drogi sie nie trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 No dobra, czytam, czytam i teraz jeszcze zobaczyłem te screeny jak sobie stoicie razem. Musze mieć tą grę :D Wypłato przyjdź do mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kto z Was gra na kierownicy? Jakie macie ustawienia? Ja dostałem moją ale czasy wychodzą mi gorsze niż na klawie.. tak niepowinno być :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Oczywiscie tylko i wylacznie na kierownicy gram i z widoku zza kierownicy. A ustawien specjalnych nie czynilem, jedynie klawiszologie najpotrzebniejszych funkcji. PS. Nie wydaje sie Wam, ze Corvetta jest za tania ? (72tyś) Podczas gdy jakies smierdzace AMG55, ktorego ta Corvetta robi na kazdym biegu kosztuje ponad banke ? Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 PS. Nie wydaje sie Wam, ze Corvetta jest za tania ? (72tyś) Podczas gdy jakies smierdzace AMG55, ktorego ta Corvetta robi na kazdym biegu kosztuje ponad banke ? Nie koniecznie. Corvetta z zasady nie jest drogim samochodem. Idea jej powstania była podobna do Mustanga (tania rakieta dla mas). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Nie koniecznie. Corvetta z zasady nie jest drogim samochodem. Idea jej powstania była podobna do Mustanga (tania rakieta dla mas).Za małą kasę kupujemy Corvę i upgradujemy ją do trójki i wymiatamy tą rakietą drogi. Zaraz po Skaju Corvetta była moim drugim udanym zakupem. Wymiotłem nią większość początkowych wyścigów. Edytowane 13 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 *LCC zdradzisz wkoncu co to za trainer do fruwania po mapce ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...