Miazga82 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 bedziemy czekali kolejne 3 miesiace na spolszczonego patcha... zobaczycie... juz radze instalowac angielska wersje ;)Akurat to nie będzie problemem, jeśli patch zmienia wersje językową sam z siebie, to ograniczeń czy to polska czy chinska wersja nie będzie. Tak wiec bez obaw, specjalnie instalować angielskiej wersji nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 O 17:00 wszystko się wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 To może być to bo to ma być .ZIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) o ile wogole cos bedzie http://speed-zone.pl/download.php?view.215 moze to to ?? chociarz cos za malo wazy patch do którego link podałeś jest do wersji beta i jest datowany na "17 maj 07". Cierpliwości :wink: Edytowane 16 Lipca 2007 przez L3Wy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 O 17:00 wszystko się wyjaśni.Raczej 18:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Normalnie jak w średniowieczu, jakby mieli ten patch wieźć dyliżansem i bać się, że zza drzewa wyskoczy Wściekły Pies Tannen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A to nie jest patch oficjalny? http://www.tdcp.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A to nie jest patch oficjalny? http://www.tdcp.info/ nie za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Raczej 18:00 Rzeczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 to mam czekac do 18:00 aby zagrac online? bo juz nie da rdy wbic na serwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) I serwer juz jest przeciazony, a ja tylko changeloga chciałem przeczytać... ;-) Edytowane 16 Lipca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 PATCH Spojrz na date tego patcha skoro juz link podajesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamee Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Bezposredni link z news'a: ftp://ftp.download-center.com/internation..._Patch_166A.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) NA TO WYGLĄDA: ftp://ftp.download-center.com/internation..._Patch_166A.zip JA CHYBA UMARŁEM I NIE ŻYJĘ I TO WSZYSTKO MI SIĘ TYLKO ŚNI. TAKIE JAZDY NA OFICJALNYM SERWISIE. JA WYSIADAM. Edytowane 16 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 1.66A Beta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 • Anti Cheat measures implemented throughout the game • Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.) • Fixed crashes and improved stability everywhere in the game • Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information) • Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, “isolate” feature of the free ride improved) • Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars) • Fixed traffic cars flying around • Fixed bug on multi-threading code • Fixed some crackering/stuttering sound issues • Fixed bugs in photo mode • Fixed some corruption on car graphics • Improved volume balance and bass power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) eh ludzie ludzie... na oficjalnej www jest w tej chwili link do wersji BETA patcha ktory dodaje tylko samochody... z przed bodajrze 3 dni. Jak narazie czekamy dalej. EDIT: Sysak changelog byl tu podawany ladnych pare razy :P Edytowane 16 Lipca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Chyba, że beta = official. Chyba bym fiknął baranka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja już umarłem, bo nie moge grać w TDU!!!! "musisz ściągnąć aktualzacje aby grać" "Chcesz ściągnąć..." Qwaaaa pewnie że "TAK" Zwisss :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Chyba, że beta = official. Chyba bym fiknął baranka :PIle oni tego patcha robili? 2 miesiace? 3? I jezeli z ich CIEZKIEJ pracy wyszlo tylko 16mb ktore dodaje tylko nowe samochody to gratuluje tej ich charowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Qrde co jest jak łącze się z serwerem to mnie mam ten komunikat i przerzuca mnie na : http://www.testdriveunlimited.com/community/index_pc.php a tam jest przecież tylko ten 1.66A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ile oni tego patcha robili? 2 miesiace? 3? I jezeli z ich CIEZKIEJ pracy wyszlo tylko 16mb ktore dodaje tylko nowe samochody to gratuluje tej ich charowki.Ja wcale nie będę zaskoczony jak tak właśnie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja wcale nie będę zaskoczony jak tak właśnie będzie. "it's 1.86 ( not 1.66A) and it will be uploaded in 10-30 minutes" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Forum działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 dodaje tylko nowe samochody to gratuluje tej ich charowki.Te samochody nie sa nowe wcale, sa w wersji na xboxa od wielu miesiacu jak i dziesiatki innych aut do zassania z marketplace. Wreszcie udalo mi sie zaliczyc prawie cala gre, jeszcze tylko wyscig milionerow i laska z shelby ale nie mozna go kupic i trzeba czeac... ciekawe ile czasu :sad: Pozostanie jeszcze tylko 5K mil i multiplayer i bedzie calak :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Z tego co widzę to straszny Sajgon zrobili z tym patchem - tak potrafi tylko ATARI :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ciekawa sytuacja z tym patch'em, kojazy mi sie to z otwarciem pierwszego MediaMarkt ;) niech sie on juz pojawi bo nie mam w co grac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 "it's 1.86 ( not 1.66A) and it will be uploaded in 10-30 minutes" ;) naprawde? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja ściągnąłem tego 1.66A (jest to plik exe) spatchowałem i moge grać online. Tak więc tak, jak mówiłem 1.66A = final patch LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) tez mam tego nieoficjalnego i tez mogę grac online, ta firma jest chyba niepoważna :/ LCC to chyba nie głupoty tylko smutna prawda :( Edytowane 16 Lipca 2007 przez Adam83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...