Powerslave Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A po co wyłączać lusterka???bo ich nie uzywam/sa zle skierowane i zabieraja pewnie jakies fps, a na moim sprzecie kazdy fps sie liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) bo ich nie uzywam/sa zle skierowane i zabierają pewnie jakies fps, a na moim sprzęcie każdy fps sie liczy? Nie przesadzaj :D Ja gram w TDU na podobnym kompie ( tylko , że mam athlona 3700) i gra mi się całkiem dobrze bez HDR-u i AA Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kurzce nie wiem dlaczego ,ale nie mogę umieścic wyzwania w zajeździe. zostały mi dwie modelki do przejechania :) ale to chyba nie ma nic wspolnego z zamieszczeniem wyzwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Raczej posiadaczem którego czeka jeszcze dużo rzucania mięsem przy tym tytule, lagi w MP oraz sypiące się sejwy i inne tego typu smaczki. Miłość wszystko wybacza :lol2: . Niby mógłbym grać u brata, ale są 2 problemy, po pierwsze on chciałby mieć swój pokój dla siebie :) , a po drugie ma za słabego kompa, więc wolałbym w jakiś sposób uruchomić tą grę u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) bo ich nie uzywam/sa zle skierowane i zabieraja pewnie jakies fps, a na moim sprzecie kazdy fps sie liczy?Uwierz mi,lusterka to ostatnia rzecz która zabiera fps w tej grze <_< np. kol testowal rozdziałki i 800x600 miał te same fps co w 1600x1200 :mur: wątpię,aby wyłączenie lusterek coś mu pomogło :lol2: A to że są źle skierowane to swoją drogą, pare stron wcześniej dałem screena z nowego skyline,gdzie widać tylną kanapę i kawałek drogi :/ Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kurzce nie wiem dlaczego ,ale nie mogę umieścic wyzwania w zajeździe. zostały mi dwie modelki do przejechania :) ale to chyba nie ma nic wspolnego z zamieszczeniem wyzwania mam podobny problem, choc modelek jeszcze tylu nie wozilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 nie martwcie sie, ja singla skonczylem i tez nie moge dodac wyzwania ;) a co do lusterek to we wszystkich (oprucz class g) podejrzewam sa elktryczne to czemu nie dali nimi sterowac, pomijam juz fakt, ze w niektorych samochodach lusterek w ogole nie widac taka pozycja za kierownica, jak stuletnia babcia z denkami od butelki 5cm od szyby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pozycję za kierownicą możesz zmieniać w menu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 sterowac, pomijam juz fakt, ze w niektorych samochodach lusterek w ogole nie widac taka pozycja za kierownica, jak stuletnia babcia z denkami od butelki 5cm od szyby.Dokładnie, pozycję fotela możesz regulować dowolnie... oddalenie, wysokość. Nie pisz Bogos, że o tym nie wiedziałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 wiedzialem i co roznica miedzy max do przodu czy do tylu to 5cm, czyli widze 2cm wiecej lusterka , czyli cale 2cm ;)...tak samo gora dol mam ustawione max do tylu i niewiele to poprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Dobra dobra Bogos :) Wszystko dobrze widać, jest ok :) Mój Romeo i Julia ;) Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mam zainstalowane. Bez tego ISS to nie chciało mi się zainstalować a KB zainstalowałem jak nie chciała mi sie gra uruchomić - ale nic to nie pomogło :(rozwiazeles juz problem ? Ja zaisntalowalem gre wlaczylem pogralem, spodobała mi sie. Wylaczylem gre, porobilem cos, właczam gre i nie uruchamia sie ( blad ). Reinstalacja, patch nie pomagaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Polecam wam zrobić tak, wszystko wywalić "Unistal" + wywalić resztki z folderu i sam folder oczywiście też;) Wejść w Document and Settings i usunąć plik 166A.dmp (coś takiego) z katalogu Test Drive Unlimited savy wyciąć i wkleić potem powrotem jak się wgra na czysto. BTW: Dzisiaj pokonałem dwie ducati moim "stockowym" Enzo:) Szkoda, że nie nagrałem z jedną dosłownie o ułamek włosa ;) Znowu pokochałem tą grę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Raczej posiadaczem którego czeka jeszcze dużo rzucania mięsem przy tym tytule, lagi w MP oraz sypiące się sejwy i inne tego typu smaczki. Ta gra jest jak kobieta.. kochamy ja za te wady... nie kazdy ma takie problemy jak podales :) aczkolwiek ta gra nie znosi routerow, switchow i innych rzeczy ktore moga stanac pomiedzy tdu a netem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 miras19: nie podzialalo, ale sam sobie poradzilem z problemem: bład wyskakuje, potem klikam na pasku start i gra sie maxymalizuje z błedem w tle. za to mam inny problem, jak sie w tej grze gra ? wybieram jakis wyscig na mapie, daje "single player" potem "ok" "start" i nic sie nie dzieje kamera lata w okolo drogi, przycisk "exit" nie działa. Jestem taki wsciekly, co za ta gra ? chce sobie pograc a ma pełno błedow, nic nie moge zrobic tylko poklnąc pod nosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Czy opcja HDR powinna być szara (bez możliwości wł/wył) na radkach 9800 Pro? Macie wszyscy dźwięk 5.1 w tej grze? Bo ja właśnie nie mam. Ustawienia w porządku, stery najnowsze a na forum Atari nic szczególnego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ta gra ma nowszą wersje dźwięku, najnowsza technologi dopiero pierwszy raz zastosowana MONO! Co do HDR-u to radki miały go? Swoją drogą na 1440x900 High i HDR mam spadki do 20. Już wole AAx4 dużo ładniej, a FPSy 30-40. Jednak HDR jest brzydki w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Co do HDR-u to radki miały go? Swoją drogą na 1440x900 High i HDR mam spadki do 20. Już wole AAx4 dużo ładniej, a FPSy 30-40. Jednak HDR jest brzydki w tej grze. HDR jest ładny jak gra chodzi płynnie :lol2: Jak miałem 7900gs też mi sie nie podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Słyszałem, że z HDR gra potrafi się nieźle przycinać ale spytałem tak z ciekawości czy to normalne przy 9800, że opcja HDR jest bezużyteczna. A jeśli chodzi o dźwięk to myślałem, że tylko ja nie mam 5.1 w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Słyszałem, że z HDR gra potrafi się nieźle przycinać ale spytałem tak z ciekawości czy to normalne przy 9800, że opcja HDR jest bezużyteczna.LOL... litosci... w ta gre ogolnie ciezko grac na 9800 a Ty jeszcze chcesz do tego HDR wlaczac?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 LOL... litosci... w ta gre ogolnie ciezko grac na 9800 a Ty jeszcze chcesz do tego HDR wlaczac?:)Nie chciałem. Tylko spytałem czy w tych Radeonach ta opcja powinna być szara (czyli bez możliwości jej wł/wył). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Znów po Beta testach dorwałem się do TDU. No i tu się zaczął problem z grafiką. Miałem wgrane WC 5.13 i wyskakiwały różne krzaki itd. Zainstalowałem WC 5.11XT i teraz TDU ma max 10 klatek, bez względu na ustawienia i rozdzielczość. Jakie stery byście polecili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dzisiaj miałem freeride z dwoma Czechami :D Czasami trudno było się dogadać a mówią , że to takie podobne języki :P Jeździliśmy starociami z grupy G :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 An Angry Mob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 An Angry MobWszystko ladnie, pieknie... ale muzyka z pupy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 nie martwcie sie, ja singla skonczylem i tez nie moge dodac wyzwania ;) a co do lusterek to we wszystkich (oprucz class g) podejrzewam sa elktryczne to czemu nie dali nimi sterowac, pomijam juz fakt, ze w niektorych samochodach lusterek w ogole nie widac taka pozycja za kierownica, jak stuletnia babcia z denkami od butelki 5cm od szyby. Wczoraj doszedlem do tego jak dodac wyzwnie. Wyzwan nie zaklada się w zajazdach tylko naciskamy P i tam wybieramy zakładkę EDYTOR a pozniej zakładkę NOWY i reszta to tylko ustawienia wyzwania (rodzaj wyścigu i takie rzeczy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No to jak? Bo ja daję gazu. ^^ ... no i będzie wspólna fota. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 przepraszamy za niecenzuralny komentarz :P viper pokazal dzisiaj swoja wyzszosc nad lambo, sagarisem, fordem conceptem; dopiero s7 dalo rade :P na specjalna prosbe qqrydzy wklejam linka do mojego s7 special edition :> http://youtube.com/watch?v=EopThYRMwxU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 viper pokazal dzisiaj swoja wyzszosc nad lambo, sagarisem, fordem conceptem; dopiero s7 dalo rade :P ford shelby concept dokladnie :] viper wymiata do pewnego momentu :] Obiecana focia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ostatnie screen'y to "na dragach". Cięgle 55% a jak już odpalę grę to tylko freeride. Lubię to tym bardziej jak jest ktoś lepszy jest na drodze. Pozdrowienia dla Dary. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...