Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś połączony bezpośrednio z netem, czy przez jakieś routery itp? To też może mieć znaczenie.

Sprawdz też czy z profilem jest wszystko w porządku. Albo przeinstaluj grę ... z nią nigdy nic nie wiadomo.

Mam neo 6mb bez żadnych routerów. Grę przeinstalowałem i nie pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak patrzę to coś dużo osób ma problemy.

Nie no bez przesady. Dużo ludzi kombinuje z systemami, instalują jakieś programy itp itd. Potem ten cały syf powoduje różne krzaki. U mnie od samego początku na różnych systemach tdu działało bez większych problemów.

Radziłbym też może odkręcić komponenty które masz po o/c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasami na dole wyspy parking nie

daleko latarni, ale tak to raczej na mapie ktos kogos wypatrzy to sie dolacza

a najlepiej wejsc na teesa i zapytac sie czy ktos akuart nie ma ochoty pojezdzic :P poszukaj w temacie adresu strony PPC team a tam znajdziesz reszte danych :P

Edytowane przez Bogos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no bez przesady. Dużo ludzi kombinuje z systemami, instalują jakieś programy itp itd. Potem ten cały syf powoduje różne krzaki. U mnie od samego początku na różnych systemach tdu działało bez większych problemów.

Radziłbym też może odkręcić komponenty które masz po o/c.

Wiesz też się trochę dziwiłem jak to innym gra nie chodzi i plułem przez ramie że mnie to nie spotkało. Do czasu...

Wczoraj podpiąłem nowy router potestowałem na bf2 i ok,no to myśle teraz tdu i @$$%@ :mur: Troche pomieli dyskiem na kursorze proces tdu sie pojawia i znika po ok 7s :/

Mysle ze moze ten router,wiec podpiąłem bezpośrednio i tez nic :(

Poprostu gra odmówiła posłuszeństwa :( z przyczyn tylko sobie znanych (to się nazywa AI :lol2: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz też się trochę dziwiłem jak to innym gra nie chodzi i plułem przez ramie że mnie to nie spotkało. Do czasu...

Wczoraj podpiąłem nowy router potestowałem na bf2 i ok,no to myśle teraz tdu i @$$%@ :mur: Troche pomieli dyskiem na kursorze proces tdu sie pojawia i znika po ok 7s :/

Mysle ze moze ten router,wiec podpiąłem bezpośrednio i tez nic :(

Poprostu gra odmówiła posłuszeństwa :( z przyczyn tylko sobie znanych (to się nazywa AI :lol2: )

Albo raczej czarna magia ;)

W moim przypadku gra świeżo po instalacji nie chciała połączyć się z serwerem ,a mimo to informowała mnie o tym, że nick jest zajęty :blink: Firewall na routerze miał odblokowane odpowiednie porty, outpost ustawiona regułę. Ostatecznie wyłączyłem obydwa, a co ciekawe po paru dniach zapomniałem o problemie z gra i aktywowałem je ponownie. Od tego czasu nic się nie gryzie :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to ewidentnie odchyły winzgrozy :/ bo do zadnego logowania nawet nie dochodzi, poprostu wyglada to tak jakbym po kliknięciu na execa zaraz go przerwał w menedżerze.

Przeinstalowałem już stery, gre, poinstalowałem aktualizacje i nic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to ewidentnie odchyły winzgrozy :/ bo do zadnego logowania nawet nie dochodzi, poprostu wyglada to tak jakbym po kliknięciu na execa zaraz go przerwał w menedżerze.

Przeinstalowałem już stery, gre, poinstalowałem aktualizacje i nic :(

Juras a próbowałeś wyrzucić zawartość tego katalogu??

X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited(gdzie x to dysk systemowy)??

Mnie się kiedyś tak samo zdarzyło, że nie mogłem jej włączyć, miałem takie same objawy. Pomogło wywalenie tych plików i włączenie gry od nowa. Spróbuj może to coś da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, że nie odblokowałeś wszystkich salonów samochodowych. Masz odkryte 100% dróg?

Mam 31 na mapie, odblokować tzn. wejść do niego, cz po prostu przejechać obok ? 100% dróg nie mam napewno. Mógłby ktoś wrzucić screen'a z mapą samych salonów samochodowych ? Edytowane przez -GIZIU-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 31 na mapie, odblokować tzn. wejść do niego, cz po prostu przejechać obok ? 100% dróg nie mam napewno. Mógłby ktoś wrzucić screen'a z mapą samych salonów samochodowych ?

Na mapie ktora dostales z gra masz wszystkie salony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O losie. Też problem!! Ja nie wiem czego oczekujesz ... że któryś z nas przyjedzie do Ciebie do domu i Ci palcem pokaże, który salon masz jeszcze nie odkryty?

Jeździj, jeździj i jeszcze raz jeździj. W końcu odkryjesz wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm świetne autko - pierwszy G-class jakiego kupiłem zaraz po tym jak uzbierałem kasę z transportu pojazdów. Zakochałem się w nim właśnie podczas jednej z takich misji ^^

Edytowane przez Denek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O losie. Też problem!! Ja nie wiem czego oczekujesz ... że któryś z nas przyjedzie do Ciebie do domu i Ci palcem pokaże, który salon masz jeszcze nie odkryty?

Jeździj, jeździj i jeszcze raz jeździj. W końcu odkryjesz wszystko.

Jeździłem i IMO mam wszystko odkryte. Rzuć screenshotem ze swoimi odkrytymi salonami (jeśli masz wszystkie odkryte) :wink: Z góry dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi