-GIZIU- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jesteś połączony bezpośrednio z netem, czy przez jakieś routery itp? To też może mieć znaczenie. Sprawdz też czy z profilem jest wszystko w porządku. Albo przeinstaluj grę ... z nią nigdy nic nie wiadomo. Mam neo 6mb bez żadnych routerów. Grę przeinstalowałem i nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 czyli wymagane 6mb do tdu masz ;0....... moze podmien profil, jesli mialas kopie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak patrzę to coś dużo osób ma problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 czyli wymagane 6mb do tdu masz ;0....... moze podmien profil, jesli mialas kopie.. Podmieniłem i zadziałało. Zacząłem akurat wyścig milionerów i po 30 minutach zwiecha :mur: Restart i znowu nie może się połączyć :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak patrzę to coś dużo osób ma problemy.Nie no bez przesady. Dużo ludzi kombinuje z systemami, instalują jakieś programy itp itd. Potem ten cały syf powoduje różne krzaki. U mnie od samego początku na różnych systemach tdu działało bez większych problemów. Radziłbym też może odkręcić komponenty które masz po o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja wlasnie odalilem wyspe, jak ktos chetny na przejadzke to szukac SGhosts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) W koncu nabylem test driva no i mam pytanie. Macie gdzies jakies konkretne miejsce spotkan coby sie zobaczyc i gdzie to miejsce sie znajduje :) Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) czasami na dole wyspy parking nie daleko latarni, ale tak to raczej na mapie ktos kogos wypatrzy to sie dolacza a najlepiej wejsc na teesa i zapytac sie czy ktos akuart nie ma ochoty pojezdzic :P poszukaj w temacie adresu strony PPC team a tam znajdziesz reszte danych :P Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie no bez przesady. Dużo ludzi kombinuje z systemami, instalują jakieś programy itp itd. Potem ten cały syf powoduje różne krzaki. U mnie od samego początku na różnych systemach tdu działało bez większych problemów. Radziłbym też może odkręcić komponenty które masz po o/c. Wiesz też się trochę dziwiłem jak to innym gra nie chodzi i plułem przez ramie że mnie to nie spotkało. Do czasu... Wczoraj podpiąłem nowy router potestowałem na bf2 i ok,no to myśle teraz tdu i @$$%@ :mur: Troche pomieli dyskiem na kursorze proces tdu sie pojawia i znika po ok 7s :/ Mysle ze moze ten router,wiec podpiąłem bezpośrednio i tez nic :( Poprostu gra odmówiła posłuszeństwa :( z przyczyn tylko sobie znanych (to się nazywa AI :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja wlasnie odalilem wyspe, jak ktos chetny na przejadzke to szukac SGhosts jakis czas Cie nie widzialem online... aa witaj w WildHogs_PL :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dzieki za zaproszenie mam nadzieje ze bedzie kiedys okazja pojezdzic razem, znowu...no nie bylo mnie cos ponad 2 tygodnie ....trzeba bylo odpoczac;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiesz też się trochę dziwiłem jak to innym gra nie chodzi i plułem przez ramie że mnie to nie spotkało. Do czasu... Wczoraj podpiąłem nowy router potestowałem na bf2 i ok,no to myśle teraz tdu i @$$%@ :mur: Troche pomieli dyskiem na kursorze proces tdu sie pojawia i znika po ok 7s :/ Mysle ze moze ten router,wiec podpiąłem bezpośrednio i tez nic :( Poprostu gra odmówiła posłuszeństwa :( z przyczyn tylko sobie znanych (to się nazywa AI :lol2: ) Albo raczej czarna magia ;) W moim przypadku gra świeżo po instalacji nie chciała połączyć się z serwerem ,a mimo to informowała mnie o tym, że nick jest zajęty :blink: Firewall na routerze miał odblokowane odpowiednie porty, outpost ustawiona regułę. Ostatecznie wyłączyłem obydwa, a co ciekawe po paru dniach zapomniałem o problemie z gra i aktywowałem je ponownie. Od tego czasu nic się nie gryzie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 U mnie to ewidentnie odchyły winzgrozy :/ bo do zadnego logowania nawet nie dochodzi, poprostu wyglada to tak jakbym po kliknięciu na execa zaraz go przerwał w menedżerze. Przeinstalowałem już stery, gre, poinstalowałem aktualizacje i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 U mnie to ewidentnie odchyły winzgrozy :/ bo do zadnego logowania nawet nie dochodzi, poprostu wyglada to tak jakbym po kliknięciu na execa zaraz go przerwał w menedżerze. Przeinstalowałem już stery, gre, poinstalowałem aktualizacje i nic :( Juras a próbowałeś wyrzucić zawartość tego katalogu?? X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited(gdzie x to dysk systemowy)?? Mnie się kiedyś tak samo zdarzyło, że nie mogłem jej włączyć, miałem takie same objawy. Pomogło wywalenie tych plików i włączenie gry od nowa. Spróbuj może to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tak wiem,to była pozostałość po becie,tyle,że ja na tym kompie wcale jej nie miałem. Ale na wszelki wypadek i tak wywaliłem to ale bez rezultatów :( Pozostało mi znowu tdu na lapku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ile macie salonów samochodowych ? Ja ma 31, znalazłem też Lexus'a ale nie mogę go odblokować. Gdy chcę wejść do salonu motocyklowego, mam info że muszę odblokować wszystkie salony samochodowe :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To znaczy, że nie odblokowałeś wszystkich salonów samochodowych. Masz odkryte 100% dróg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) To znaczy, że nie odblokowałeś wszystkich salonów samochodowych. Masz odkryte 100% dróg?Mam 31 na mapie, odblokować tzn. wejść do niego, cz po prostu przejechać obok ? 100% dróg nie mam napewno. Mógłby ktoś wrzucić screen'a z mapą samych salonów samochodowych ? Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 narazie nie ma lexusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam 31 na mapie, odblokować tzn. wejść do niego, cz po prostu przejechać obok ? 100% dróg nie mam napewno. Mógłby ktoś wrzucić screen'a z mapą samych salonów samochodowych ?Na mapie ktora dostales z gra masz wszystkie salony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na mapie ktora dostales z gra masz wszystkie salony Ja i odkrywałem salony i zaznaczałem te odkryte mazakiem na mapie dołączanej do gry ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na mapie ktora dostales z gra masz wszystkie salonyWiem, sprawdzałem z mapą i wg. niej mam odkryte wszystkie salony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 O losie. Też problem!! Ja nie wiem czego oczekujesz ... że któryś z nas przyjedzie do Ciebie do domu i Ci palcem pokaże, który salon masz jeszcze nie odkryty? Jeździj, jeździj i jeszcze raz jeździj. W końcu odkryjesz wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Hmmm świetne autko - pierwszy G-class jakiego kupiłem zaraz po tym jak uzbierałem kasę z transportu pojazdów. Zakochałem się w nim właśnie podczas jednej z takich misji ^^ Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Denek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I do tego ten Mercedes jest baaaaaaaaaarrdzo łaaaaaadny! niby wolny, ale co z tego? czasem warto kupić coś wolniejszego, ale piękniejszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 z klasy G wcale nie jest taki najwolniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 O losie. Też problem!! Ja nie wiem czego oczekujesz ... że któryś z nas przyjedzie do Ciebie do domu i Ci palcem pokaże, który salon masz jeszcze nie odkryty? Jeździj, jeździj i jeszcze raz jeździj. W końcu odkryjesz wszystko. Jeździłem i IMO mam wszystko odkryte. Rzuć screenshotem ze swoimi odkrytymi salonami (jeśli masz wszystkie odkryte) :wink: Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 oj bozie bozie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 bedzie ktos smigal tak za godzinke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...