miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Jak usuwasz grę przez "odinstaluj" to zostają jeszcze nie kiedy śmieci w postaci temp. files. I zależnie od tego gdzie instalowałeś, czy to w Program Files czy gdzie indziej, mogą one mieć wpływ na instalację świeżą jeżeli będą instalowane w tym samym miejscu. Co do document and settings, to tam jest katalog z twoim profilem, a zauważyłem, że łata "tworzy" tam jakiś duży plik, który może powodować nie stabilność gry. Więc radze sam save z profilem wyciąć, a potem wkleić w nowy katalog. Jak będę w domu to zobaczę jak ten plik się nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Jak usuwasz grę przez "odinstaluj" to zostają jeszcze nie kiedy śmieci w postaci temp. files. I zależnie od tego gdzie instalowałeś, czy to w Program Files czy gdzie indziej, mogą one mieć wpływ na instalację świeżą jeżeli będą instalowane w tym samym miejscu.Co do document and settings, to tam jest katalog z twoim profilem, a zauważyłem, że łata "tworzy" tam jakiś duży plik, który może powodować nie stabilność gry. Więc radze sam save z profilem wyciąć, a potem wkleić w nowy katalog. Jak będę w domu to zobaczę jak ten plik się nazywa. mam usunac gre razem z latka i reszta plikow a potem zainstalowac jeszcze raz i zainstalwoac latke??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 No tak, tylko nie usuwaj save-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 No tak, tylko nie usuwaj save-u. czyli mam wszystko usunac a potem jeszcze raz zajnstalować i to pomoze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Oj gwarancji nie dostaniesz ode mnie, mi pomogło i TDU mi chodzi odpukać, odpukać, odpukać. Odpowiem na twoje pytanie tak: A co Ci szkodzi spróbować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Oj gwarancji nie dostaniesz ode mnie, mi pomogło i TDU mi chodzi odpukać, odpukać, odpukać. Odpowiem na twoje pytanie tak: A co Ci szkodzi spróbować ? tylko nie moge w pf znależć nic z TDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) A masz zainstalowaną grę, czy już usunoleś, przez odinstaluj? Ok już kapuje, mi zawsze zostawało, a na pewno instalowałeś w tym katalogu? Będzie pod folderem Atari zdaje się. Pamiętaj, że masz drugi folder od TDU, gdzie masz save-y, jest on albo w document and Settings, albo moje dokumenty już nie pamiętam. Musisz z niego usunąć, ten plik, od łaty. EDIT: już mam dostęp do kompa, katalog znajude się w Mój kompoter i folder "... - dokumenty", gdzie kropki to nazwa folderu przypisywana wydaje mi się przy instalacji windy. Tam masz katalog Test Drive Unlimited, a w nim plik stowrzony przez łatę "TDU_MC_1_66_A.dmp" wywal go. Edytowane 2 Października 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 blagam jesli ktos ma saeva do test drive unlimited niech pisze na gg 10010184 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Eeeeeeee do TDU nie mozna postawic sobie samemu serwa... jest kilka moze kilkanascie serwerow na swiecie i na nich graja wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 save'y masz w faq,tylko nie wiem jak to jest z cudzymi sejwami online,bo nicka zmienić nie można,a przynajmniej ja nie wiem jak. Zakupiłem dfp i gra nabrała dla mnie nowych kolorów :-P eh szkoda,ze klubowicze opuścili wyspę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 A masz zainstalowaną grę, czy już usunoleś, przez odinstaluj? Ok już kapuje, mi zawsze zostawało, a na pewno instalowałeś w tym katalogu? Będzie pod folderem Atari zdaje się. Pamiętaj, że masz drugi folder od TDU, gdzie masz save-y, jest on albo w document and Settings, albo moje dokumenty już nie pamiętam. Musisz z niego usunąć, ten plik, od łaty. EDIT: już mam dostęp do kompa, katalog znajude się w Mój kompoter i folder "... - dokumenty", gdzie kropki to nazwa folderu przypisywana wydaje mi się przy instalacji windy. Tam masz katalog Test Drive Unlimited, a w nim plik stowrzony przez łatę "TDU_MC_1_66_A.dmp" wywal go. nic nie dało wyłącza sie dalej :( chyba format powinien pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 nic nie dało wyłącza sie dalej :( chyba format powinien pomoc Spróbuj wywalić wszystko z tego katalogu X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited\ i uruchom ponownie giere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Spróbuj wywalić wszystko z tego katalogu X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited\ i uruchom ponownie giere. nie mam tego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Natchnelo mnie na pojezdzenie... ktos chetny?:) Jest nas juz trzech.. ktos jeszcze? ;) No dobra.. to tyle z mojej dzisiejszej gry... czas sie ogarnac do spania ;) Edytowane 8 Października 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 tak, chciałem sobie pograc w samochodówke, poscigac sie troche i pobawic, zaisntalowałem sobie tdu bo ostatnim razem jak sobie na nia smaka zrobilem to zaraz sie zepsuła i nie dało sie grac. właczam gre i na wstepie juz kurde, zaczyna migac obraz ( mowiliscie kiedys za alt+tab ) ale oczywiscie czarny ekran, monitor zgasł i kupa. juz nigdy w zyciu nie zagram w gre ( oprocz riddicka, ktory jest grą a nie powodem do kupna nowego komputera ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 patch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Nie wiem czy było... najwyżej: Zmieniamy w plikach nazwy: C / ATARI / Test drive ... / Euro / Bnk / Level / Hawai / Spots / ... z "ecw_a.bnk" na "ere_a.bnk" z "ere_a.bnk" na "ecw_a.bnk" JEDZIEMY DO BIURA NIERUCHOMOŚCI W PÓŁNOCNO-WSCHODNIEJ CZĘŚCI WYSPY, WCHODZIMY I WYCHODZIMY, NASTEPNIE TELEPORTUJEMY SIĘ NA MYJNIĘ I MAMY PANIENKI, NO I CZYSTĄ BRYKĘ :) Edytowane 13 Października 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) - Zapraszamy do Naszego klubu PurePc Team, info w faqu. Filmik oczywiście mocno żenujący, ale może kogoś zachęci:-) Edytowane 14 Października 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Dzisiejsza sesja naszego clubu po reaktywacji. Nie wszyscy jeszcze dotarli,ale myślę, że to się zmieni. Ps: Szozi... jesteś za mną :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morwer Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Musisz wykasowac 2 pliki, nie musisz robic backup'a bo sie same odtwarzaja. Sa to pliki z uzywane jako buffor zapisu. Sa to BuddyCache.dat, i obliczeniowy radial.cdb. w Win Vista jest to w katalogu C:\ProgramData\Test Drive Unlimited. Powodzenia i do zoba na Hawaii'ach To pomoga w wersji orginalnej, nie wiem jak w innych wersjach.... Edytowane 15 Października 2007 przez morwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 - Zapraszamy do Naszego klubu PurePc Team, info w faqu. Filmik oczywiście mocno żenujący, ale może kogoś zachęci:-)Szkoda, że zamiast We Are Your Friends nie słychać silnika, Miura ma genialny gang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Szkoda, że zamiast We Are Your Friends nie słychać silnika, Miura ma genialny gang. Następny taki będzie, ale chciałem Wam oszczędzić soczystej polszczyzny, którą fraps także wyłapał :oops: Najprawdopodobniej w czwartek zbierzemy się w większym gronie, tak więc raz jeszcze zapraszam. Start po godzinie 20. ps. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony faktem, że w zasadzie nie istnieje problem lagów (przynajmniej u mnie). Wczoraj przy 8 osobach było naprawdę bezproblemowo. Jednak te 3 miesiące (tyle miałem przerwy) pozwoliły Atari na jakieś poprawki. Chociaż pewne rzeczy nigdy się nie zmienią i Master_Electron wciąż na przemian lata lub jedzie pod asfaltem... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 fajna imprezka a mnie nie bylo, ale w czwartek na 99,9% jestem :), moze wtedy sie nagra cos cikawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 no to gramy dzisiaj wieczorkiem? 20 moze 22.00 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 ja tez bede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 napiszcie gdzie i o ktorej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Polecam stronę www z faq (mam nadzieję, że nie naruszam żadnych zasad), są tam w zasadzie tylko uczestnicy Pure Pc, zresztą jeździmy jako team PPCT. Po zakończeniu debaty, powinniśmy się pojawić na Oahu. Edytowane 15 Października 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Sesja nr 2 :-P Było znacznie lepiej niż ostatnio...frekwencja dopisała i byliśmy w starym dobrym składzie :D Edytowane 16 Października 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 no jezdzilo i gadalo sie swietnie, jak kilka miesiecy temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...