ShDe Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Musicie mi wyjasnic lopatologicznie jak dodawac przyjaciol i dolaczyc do klubu. Udalo mi sie zlapac Szoziego wchodzilem w to menu pod literka "F" klikalem A, probowalem tez poruszac sie na numpadach po nim dalem ze ma dodac do przyjaciol, ale na liscie nadal nie mam :| probowalem tez za wami smigac, moim czarnym F430 ale ani razu nikt poza szozim i LCC mi sie nie wyswitlil jak podjezdzalem obok :C tylko na mapce bylo widac, no nic jutro wlacze ts i moze uda sie pojezdzic razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 To auto jest masakryczne... trzeba jechać mocno z głową bo styl non stop gaz jest nie do przyjęcia... szczególnie na manualnej skrzyni i z wyłączoną pomocą. Szósty bieg a koła buksują przy ponad 300km/h gdy choć na chwilkę stracimy kontakt z asfaltem. Masakra. :-D Opanowanie go daje nawet pewną satysfakcję. Jadąc miałem czasami wrażenie jak bym grał w test burn out drive. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) ja preferuje mclarena F1 (szosowa wersje)... troszke wolniejszy ale o wiele lepsze prowadzenie... i fajny dzwiek;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Dev-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 eee tam.. nie ma to jak autka trudne w prowadzniu.. viper czy tvr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 dla mnie wszystko jest ok byle miało manualną skrzynie, bo jakoś dziwnie sie czuje jak bieg mi sie zmienia w ciągu 0,00001s. odziwo w innych grach nie mam tego "złego samopoczucia " :? chociaż nie, w takim mustangu też mi coś skrzynia nie pasuje ale to pewnie dla tego że jest króciutka i wogóle dziwnie sie jeździ :blink: sam nie wiem jak to wytłumaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam. Mam wersje TopSeller zainstalowalem patcha 1.66 no i na sprzecie moim z configu mam do 20fps nie pomagaja zmiany rozdzialki testowalem na 1024x768 i nizsze. Testowalem rozne stery Omegi 7.12, 7.10 i 7.04. Gra nie chodzi mi plynnie, ale sie nie zacina tylko spowalnia przez maly fps srednio 15-18. Moze mozna temu jakos zaradzic?z checia bym pogral w TDU ale w miare plynnie a niestety nie moge :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Komp z siga jest stanowczo za słaby jak na płynną grę w TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Rozdziałka 1024x768, widok ze zderzaka i powinieneś mieć koło 24 fpsów poza miastem. Ja przez dłuższy czas grałem na x700 i nie narzekałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Z tego co wyczytalem to waskim gardlem mojego sprzetu w TDU jest procek :-| Zalecane sa 2 rdzeniowce, niestety, ale liczylem na lepsza plynnosc gry, pewnie trafi ona na polke :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Kumpel ma XP 2400+ niekręconego, 7300GT DDR3 kręconą, 1,25RAM i w 1024 mówił, że na średnich mu ładnie działa... Edytowane 7 Stycznia 2008 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 no to Cie ladnie oklamal, bo ja w miescie mam problemy z plynnoscia jak jade szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Ja jak ostatnio zobaczylem ile mam FPS to sie ladnie zdziwilem.... gram na 800x600 i all low... FPS bylo tak 17-24 w miescie... ale dziwnym trafem gra smiga plynnie ;d jedynie mam tam od czasu do czasu nagle taka zacinke dziwna ;d czasem jak wyprzedzam auto jakies z duza predkoscia i mi zatnie to wywala ledwie auto moge opanowac bo wyleciec z trasy chce :D Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Z tego co wyczytalem to waskim gardlem mojego sprzetu w TDU jest procek :-| Zalecane sa 2 rdzeniowce, niestety, ale liczylem na lepsza plynnosc gry, pewnie trafi ona na polke :cry:Zassaj sobie z naszego FAQ z pierwszej strony pliczek konfiguracyjny pod słabsze grafy to będzie chodzić szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zassaj sobie z naszego FAQ z pierwszej strony pliczek konfiguracyjny pod słabsze grafy to będzie chodzić szybciej.Hmm przejrzalem sobie FAQ ale nie moge zlokalizowac takiego pliku, albo nie rozpoznaje go :-| Moze dokladniejsza podpowiedz. Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hmm przejrzalem sobie FAQ ale nie moge zlokalizowac takiego pliku, albo nie rozpoznaje go :-| Moze dokladniejsza podpowiedz. Z gory dzieki :) Tutaj wypakowujemy któryś z poniższych plików: X:\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX Karty pokroju 6600 i słabsze http://rapidshare.com/files/19632586/6600.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Panowie mam taką małe pytanie i zarazem prośbę: otóż czy da sie z plików TDU "wyjąc" pewien temat muzyczny ? (chodzi o muzyke w wiekszosci showroomów i w garażu): Edytowane 9 Stycznia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wszystko jest w WAVE'ach, wiec wystarczy to znalezc w folderze z gra i po sprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jest tutaj sobie posłuchaj: X:\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Cinematics\ CD_Luxe_INT_E_R_adpcm.wav CD_Luxe_Drive_out_L_adpcm.wav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Aktualnie jestem po formacie :) a TDU oddałem koledze. Jakbyście mogli zarzucić plika na rapidshare'a to byłbym bardzo wdzięczny (no chyba ze dużo zajmuje). Niemniej nawet bez zarzucania plikiem dzięki Wam za odpowiedź :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kumpel ma XP 2400+ niekręconego, 7300GT DDR3 kręconą, 1,25RAM i w 1024 mówił, że na średnich mu ładnie działa...San Diego 3700 , 7300GT i 23-29FPS w 1024x768 P4-631+7600GS i srednia do 50 w czasie przejazdow. Swoja droga , nie sprawdzalem na PDC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 tdu wróciło ale jest problem ;o właściwie słychać dźwiek tylko z lewego kanału (głośnika) - z prawego słychać coś minimalnie albo w ogóle :|. Jest jakieś rozwiązanie na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 może za mało gram online ale dziś gość o nicku ITALIA82 przeginał pałkę na torze. Non stop ścinał zakręty i palił głupa, że tak mu wolno. eee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 to Ty nie widziales jak rozgrywki ppcteam mielismy ^^ polowa trasy szla przez lasy tak chopaki scinali ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dziś jadę na jednym gazie, spinam się w sobie bo już znudziło mi się dojeżdżanie ostatnim. Sam widziałem co Italia82 potrafi, tylko że taka gra nie ma żadnego sensu, chyba po to są trasy żeby się ich trzymać. Petrumi pewnie jakbyś dojechał z dwa razy na pierwszym miejscu, dzieciak by przestał grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 W ostatnim wyścigu miałem pół okrążenie przewagi i co? Ścinał po mapie tak, że mnie doszedł... A potem na napisał do mnie LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEERRRRRRRRRR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jest coś takiego jak "Wskaźnik prowadzenia" ... to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Mini pytanko : jakim wozem on jeździł? Kurka, w każdej MMO są jacyś conajmniej "dziwni"gracze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Ponieważ to ja hostowałem, to jeździliśmy na zmianę róźnymi klasami. Razem z Wormem z tego forum byliśmy pierwsi a on dołączył jako 6-7 czyli startował zawsze z prawie samego końca. W pewnym momencie wybieraliśmy takie same samochody (co ITALIA82). Nie chcę tu smuć dziwnych teorii ale po dwóch zakrętach był już pierwszy i było po zawodach. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie rozumiem skąd cały ten płacz? Jak wam sie gracz nie podobał to wywalacie go z serka i po problemie. Graczy nie jeżdżących fair jest kupa, wiec jeśli byśmy mieli wymieniać tutaj każdego z osobna to temat przekształcił by sie w spis ludzi. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Ano - jest ich aż za dużo :[ np te porypane wyniki czasowe w wyścigach [14 setnych sekundy - wyścig milionerów... śmiałem się do rozpuku :lol2::lol2: ] I jesio pytanko - czy odkryliście już 100% odkrytych dróg na wyspie? Chyba jak się bedzie miało 100% to się dostaje nieeeezłą chatę ;] chyba z 10 miejsc na wózki, ale nie pamiętam dokładnie. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...