Gość Firekage Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wynalazki typu vibration-shit lub obrót 270' to żenadaMomo Force tez ma 270 a shitem nie jest.... Sam mam DFP ale wlasnie sterowanie w TDU nie zachecilo mnie abym gral na niej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja dzisiaj odebrałem w empiku tdu :) Gierka jest wypas, moze na weekend jak bede mial czas i sie dorobie jakiegos lepszego autka to polatam z wami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja również myślę, że jazda na takiej MOMO z 270 jest bardziej realistyczna i o wiele lepiej mi się jeździ niż na większym obrocie w szczególności, że FF w TDU jest do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja również myślę, że jazda na takiej MOMO z 270 jest bardziej realistyczna i o wiele lepiej mi się jeździ niż na większym obrocie w szczególności, że FF w TDU jest do bani.Tak tylko dodam od siebie , ze kat obrotu w lepszych jest regulowany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tak 270 stopni to bardzo realistyczne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 widzę po waszej dyskusji że jednak zostanę przy klawiaturze :-) tylko jeszcze takie pytanie bo będę miał bezprzewodową klawiaturę : http://www.allegro.pl/item294637790_klawia..._3400d_usb.html czy ona będzie nadawać się do TDU , chodzi mi o to czy na takich klawiaturach nie ma opóźnień ani żadnych zacięć ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jeśli masz kasę to kupuj kierownicę :) Miałem okazje zagrać u kumpla na jakimś media-techu z tesco w tdu i bez porównania do klawiatury. Sam chyba zacznę zbierać na jakąś tanią używaną kierę nawet bez ff. Co do lagów to nie wiem jak ten trust, sam mam logitecha bezprzewodowego i problemów czy opóźnień nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) sorry że ciągnę temat ale czy do 100zł można kupić jakąś w miarę sensowną kierownicę do TDU ?? Edytowane 17 Stycznia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Używkę MS Sidewinder bez FF lub okazję z FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Tak 270 stopni to bardzo realistyczne :blink:Ahhh czytaj ze zrozumieniem, chodzi mi o 270 w TDU. Chyba wiadomo, że ta gra nie była robiona pod kierę, albo była ale ktoś coś skopał. Więc 270 nadaje się najbardziej, a więcej to przegięcie bo tak jak napisałem FF jest skopany więc bez sensu machać kółkiem i męczyć ręce. Za stówkę. http://allegro.pl/item297505402__logitech_..._gwarancja.html Edytowane 17 Stycznia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Za stówkę. http://allegro.pl/item297505402__logitech_..._gwarancja.html Kolo ma 1 komentarz. Bez zartow. Jeszcze to : Mieszkam w Uxbridge pod Londynem więc kontakt jest jedynie mailowy pszczepan100@interia.pl lub gg : 12509108, telefonu nie odbieram (koszty by mnie zżarły) ale odpisuje na SMSy tel: 518 866 328. Niestety czas realizacji zamówienia może przeciągnąć się do 5 dni od wpłaty na konto, muszę prosić Mamuśkę o pakowanie i wysyłanie - karta została w Polsce. Za 100 to uzywany Sidewinder z Allegro badz moze uda sie wyrwac Saiteka R220 bez FF albo Logiego FF EX. Widzialem uzywki z gwarancja jeszcze do 150 zl. Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 e tam ja mam logitech wingman formula gp za 100 zl z allegro i jestem zadowolony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 e tam ja mam logitech wingman formula gp za 100 zl z allegro i jestem zadowolony :]Tez dobra kiera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Neo_x - jak Ci się sprawuje ta kiera w TDU ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 jak juz napisalem wczesniej.. jestem zadowolony chodz 720stopni obrotu to ona nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 napewno zakup takiego logitecha jest lepszym wyborem niz zakup jakiejs mediatech czy innego shitu z media markt w takiej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Neo_x czyli warto dać za nią 100zł ??? a możesz mi powiedzieć jak ta kiera sprawdzi się w TDU itp : http://www.allegro.pl/item294559421_salon_...lorien_waw.html ps. a co do media to dzisiaj byłem i na pewno bym tam nie kupił kiery bo ceny są "dla idiotów" :-) Edytowane 19 Stycznia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Z ta kiera mozesz juz i w simracing sie pobawic , ma prawdziwy Force Feedback. Poszukaj jeszcze Saiteka R440 , moze ten bardziej podpasi. CKM , serio - kiery do TDU brac nie warto , sterowanie nie jest dokladne. Ja mam wrazenie braku liniowosci - mulaste auta. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 serio - kiery do TDU brac nie warto , sterowanie nie jest dokladne. Ja mam wrazenie braku liniowosci - mulaste auta.Może nie tyle co nie warto, ale jeśli już kupować to z świadomością, że sie w jakieś simy pogra, bo tylko dla jednej gry to chyba nie ma sensu. Dokładność sterowania nie jest oczywiście zadowalająca, ale wszystko zależy od ustawień kiery w menu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Firekage, Miazga82 - oprócz TDU mam zamiar też grać w Need For Speed Most Wanted, Carbon oraz może w Porsche , a także w jakiejś inne rajdówki , ale TDU mnie po prostu zafascynowało i chciałbym kupić kierownicę którą można już w miarę w TDU pojeździć i właśnie tak myślę o tym Logitechu co podałem wyżej w linku , ale nie tylko do TDU a co myślicie o tym : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...view=getnewpost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) a co myślicie o tym : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...view=getnewpost O tak to chyba najlepsza kierownica na świecie :D Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Miazga82 - możesz to bardziej rozwinąć :-) bo jak narazię to myśle o tych 2 logitechach i nie wiem który będzie lepszy do TDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 BTW TDU - w tej grze jest cos takiego jak tuning mechaniczny , czy aby miec szybsze auto trzeba odwiedzic dealera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 jest tuning mechaniczny. Musisz zabrać wóz do warsztatu ( ikona na mapie w kształcie klucza francuskiego) i tam wybierasz jeden z trzech pakietów poprawiających osiągi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Miazga82 - możesz to bardziej rozwinąć :-) bo jak narazię to myśle o tych 2 logitechach i nie wiem który będzie lepszy do TDUA sprawdziłeś co pod tym linkiem jest który podałeś? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 pewnie chodzilo mu o ta kiere co ja sprzedaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Miazga82 - sorry Twoja odpowiedź zbiła mnie z tropu :P chodziło mi o : Logitech Wingman Formula Force Gp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Neo_x czyli warto dać za nią 100zł ??? a możesz mi powiedzieć jak ta kiera sprawdzi się w TDU itp : http://www.allegro.pl/item294559421_salon_...lorien_waw.html ps. a co do media to dzisiaj byłem i na pewno bym tam nie kupił kiery bo ceny są "dla idiotów" :-) warto.. jednak wole starszy model bo jest ladniejszy :) Moja kiere ktora mam w sigu za 100 zl.. moze kilkia zl wiecej i spokojnie ja wyhaczysz na allegro za 100. Ja kiere kupilem tylko dla TDU i nie zaluje... granie w takie gry na kierownicy to grzech pierworodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 jest tuning mechaniczny. Musisz zabrać wóz do warsztatu ( ikona na mapie w kształcie klucza francuskiego) i tam wybierasz jeden z trzech pakietów poprawiających osiągi. Dodaj tylko warunek - niektorych wozow nie mozna tuningowac. Szybki przyklad - CLK-GTR. Kurde zaczyna mnie ssac za jakas samochodowka i zastanawiam sie kiedy bedzie TDU2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 CLK DTM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...