CKM18 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 jakie pliki muszę skopiować i skąd żeby zrobić sobie backup mojego save ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Jakież to skomplikowane ... windows też ma coś takeigo jak "Szukajka" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Miazga82 - dzięki za odpowiedź , po prostu nie wpadłem na to od razu że save może być w innym folderze niż folder gry poza tym mam większy problem , po zainstalowaniu patcha (V1.66A) i próbie uruchomienia gry niestety włącza mi się securom że niby nie oryginalna płyta :-( oczywiście mam oryginała, który cały czas siedzi w napędzie co z tym zrobić ??? kurde specjalnie pokusiłem się na tego patcha bo są 2 nowe auta :-) i jeszcze takie pytanie, czy można skądś dorwać nowe samochody oprócz tych 2 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 powyłączaj soft do emulacji (dt, alcohol etc.) 2 pytanie: kup xboxa to bedziesz miał wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 poza tym mam większy problem , po zainstalowaniu patcha (V1.66A) i próbie uruchomienia gry niestety włącza mi się securom że niby nie oryginalna płyta :-( oczywiście mam oryginała, który cały czas siedzi w napędzie co z tym zrobić ??? Na Labie w temacie o TDU jest jeden koles , ktory twierdzi , ze jemu dziala to po aplikacji pacza bo wykorzystuje jakis mini mdf / iso z neta. Sam nie sprawdzalem , udez tam w temat , powinien pomoc. Sam w to juz nie gram. 63% , wszystko na zloto i nie mam wiecej wyscigow , a nie mam ochoty poprawiac transportu i top modelek na "aureolki" :-P bo nie wierze , ze cos bedzie pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Barthezzo - nie miałem zainstalowanego żadnego softu do emulacji jak pisałem wyżej mam oryginalne TDU wersje PL ale nie Top Seller tylko normalną. normalnie masakra żeby patch od producenta nie chodził z grą :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 No, masakra, że u Ciebie nie chodzi, inni są chyba zadowoleni z tego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) aż z tego wszystkiego kupiłem dzisiaj drugie TDU : http://www.allegro.pl/item314384735_test_d...ja_uzywana.html może na tym będzie działało :-) , kurde szkoda bo Audi RS4 bym sobie pojeździł :-( oczywiście po zainstalowaniu gry od nowa bez patcha wszystko działa :-( Edytowane 17 Lutego 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Dajcie sobie spokój z tą Polską wersją. Wywalcie ją ściągnijcie wersję angielską i wpiszcie orginalny klucz z polskiej wersji. Do tego zainstalujcie wersję amerykańską pacza i będzie chodzić na 100%. Po setakch godzin z TDU stwierdziłem, że wersja angielska chodzi szybciej, jest z nią mniej problemów i ma, nie wiem dlaczego, lepsze kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) aż z tego wszystkiego kupiłem dzisiaj drugie TDU : http://www.allegro.pl/item314384735_test_d...ja_uzywana.html może na tym będzie działało :-) , kurde szkoda bo Audi RS4 bym sobie pojeździł :-( oczywiście po zainstalowaniu gry od nowa bez patcha wszystko działa :-( Wersja salooooon wiec dużo nie tracisz ;]. Ja bez patcha bym w ogole nie grał - skyline fo sho :o. Troche szkoda ze tuner to jednak nismo ale wersja ztuningowana nie wyglada jak od z-tune (a np 350z wyglada jak trzeba po tuningu :)). tak właśnie ten wozek po tuningu powinien wygladać: http://www.supercar-wallpapers.com/Wallpap..._Ztune_1024.jpg Nie mniej i tak stwierdzam ze jest to dla mnie najlepszy woz w całej grze :P (i do tego jeszcze sagaris mimo ze nie trawie wozów z uk ale fun z jazdy przedni). Edytowane 17 Lutego 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Skyline jest dla mnie za cichy - nie słychać go na drodze :P poza tym zepsułeś linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Skyline jest dla mnie za cichy - nie słychać go na drodze :P poza tym zepsułeś linka mi linka działa i kumplowi tez ;]. W sumie nie słychać ale we wnętrz dźwięk imo miod (okna otwarte - ja tylko z otwartymi jeżdżę :)) Ale zawsze moge dac skina z innej strony: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Po setakch godzin z TDU stwierdziłem, że wersja angielska chodzi szybciej, jest z nią mniej problemów i ma, nie wiem dlaczego, lepsze kolory.Wersje polskie smiesznie swapuja. Ani proc nie jest za slaby , ani grafa a mimo to sa sekundowe freezy w miastach czy przy duzym ruchu , u mnie tego nie ma w wyscigach , ktore sa oddalone od centrum , ale ja nie gram z paczem bo po paczku na TopSellerze gra swiruje mi z Securomem.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja bez patcha bym w ogole nie grał Wersje polskie smiesznie swapuja. Ani proc nie jest za slaby , ani grafa a mimo to sa sekundowe freezy w miastach czy przy duzym ruchu , u mnie tego nie ma w wyscigach , ktore sa oddalone od centrum , ale ja nie gram z paczem bo po paczku na TopSellerze gra swiruje mi z Securomem.... :mur:Co do polskiej wersji zgadzam sie... jak na moje oko to chodzi wolniej... zreszta trzeba patche instalowac bo gra sie wywalala w pewnym miejscu na wyspie. Ciekawe jak gracie po sieci nie instalujac patcha 1.66... patcha trzeba miec by moc odpalic gre w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Dajcie sobie spokój z tą Polską wersją. Wywalcie ją ściągnijcie wersję angielską i wpiszcie orginalny klucz z polskiej wersji. Do tego zainstalujcie wersję amerykańską pacza i będzie chodzić na 100%. Po setakch godzin z TDU stwierdziłem, że wersja angielska chodzi szybciej, jest z nią mniej problemów i ma, nie wiem dlaczego, lepsze kolory.A jest opcja na kupno angielskiej TDU w Polsce? Kolejny powód, dla którego nie ruszam spolszczonych gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 cholera jak mogli skopać taką grę :-( tym "spolszczeniem" Bartolomius - będzie ciężko sam dzisiaj szukałem na allegro jest pełno wersji Top Selera , oraz jakiejś nowej edycji, i tej w czarnej okładce co ja mam niestety wszystkie pl :-( a jakby napisał do dystrybutora że jest problem z oficjalnym patchem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 lol to napisz,gwarancja serwisu w ciągu 24h ;) Bez obrazy,ale po setkach tyś maili doczekaliśmy się patcha po pół roku,a ty chciałbyś coś zmienić jednym i to w grze która przeszła na "półkę supermarketu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ciekawe jak gracie po sieci nie instalujac patcha 1.66... patcha trzeba miec by moc odpalic gre w necie Gra ma dwa pacze po pirwsze. Kuola Fix nie spowalnia gry , ale brak aplikacji 166A juz moze.... A co do grania po sieci... Ja w to gralem offline i nie zamierzam online , bo od tego mam GTR'y oraz rFactora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 No i wreszcie działa TDU ale potrzeba było formata ;) Jak coś mój nick w grze to gonzoour, na razie słabiutko jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 może tu mi ktoś pomoże: otóż gra mi się zawiesza po przejechaniu jakiegos 1km (na oko, to raczej nie jest wartość stała). Co ciekawsze przeszedłem 6% gry bez problemów, zawieszać zaczęła się chyba po tym jak wziąłem misje dostarczenia samochodu (corvetta jakaś) i teraz tak cały czas. Gram w wersje ang, grałem bez żadnego patcha ani fixów, jak mi się zaczęło wywalać to zainstalowałem patcha (link z faq ang) ale nic nie pomogło. Może jest na taki błąd jakiś osobny fix? Wyeliminowałem to, że gra wywala przez za mocne oc kompa, bo na procku i ramie def i karcie downclock jest tak samo (Crysis i COD4 działa spoko po oc, tak jak wszystkie marki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 jurek911- to nie jest lol tylko porażka chcę po prostu zapytać, nie powinno być tak że kupujesz oryginalną grę a przy włączeniu pokazuje Ci że masz pirata i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 chcę po prostu zapytać, nie powinno być tak że kupujesz oryginalną grę a przy włączeniu pokazuje Ci że masz pirata i tyle.To jest wlasnie ironia losu. System majacy zabezpieczac firme przed kopiowaniem gier , a de facto cos co ludziom majacym oryginaly robi problemy... Ten temat byl wielokrotnie poruszany , vide G3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Firekage - wielka szkoda znacznie to psuje opinie wydawcy :-( spróbuje jeszcze na tym 2 oryginale co kupiłem na allegro jak dojdzie , jak nic to nie da to będe szukał angielskiej wersji ale z tym też ciężko bo na allegro nie ma :-( a jak jest to pewnie od razu idzie :-( i jeszcze taki mały off topic TDU to fajna gra ale marzy mi się gra z dużą ilością realistycznych aut typu audi , bmw mercedes ford itp itd różne modele różne roczniki itp takie stuningowane TDU - szkoda że to tylko marzenia ( pewnie za duże nakłady były by na licencje na te wszysdtkie auta) ale fajnie by było pojeździć obok aut które normalnie jeżdzą po drogach taka gierka mogłaby być hitem a w TDU 2 pewnie i tak nie zobaczymy takiej ilości pojazdów :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Skoro tak ci sie to podoba to zagra jw Porsche 2000 oraz Mercedes Benz World Rally albo Racing. Masa Porschakow i Mercedesow , niezle modele jazdy , duza dynamika , a do tej drugiej masa modow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Tak z ciekawosci bo nie wiem, jest juz DLC do TDU na PC? Edytowane 18 Lutego 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Są tylko te 2 auta z patcha 1.66 A tak nie ma nowych :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Firekage - widzę że jesteś obeznany w temacie w Mercedes Benz Racing oczywiście pomykam g klasą cdi :-) kupiłem za 10zł na allegro tą fajną gierkę :-) a porsche 2000 kiedyś grałem też daje rade chyba trzeba będzie poszukać na allegro w dobrej cenie :-) i pytanie żeby nie robić off topicu : jest na wyspie jakiś tańszy lakiernik ??? bo ten luksusowy koło krateru to straszny ździerca :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 jest w miescie, ale maluje pędzlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 No co ty :lol: Mi malowal walkiem ;) CKM18 naprawde nie masz wiekszych problemow w TDU? :lol: Ludzie grac nie moga bo im gra fochy strzela, a ty marudzisz ze lakiernik zdziera kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 To ja czegoś nie rozumiem w tym multi :/ Nie można tworzyć jakichś osobnych serwerów sobie? Jeździłem "na głównym" to może z 15 osób spotkałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...