arkus007-11 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 A Skyline jest z jakiej grupy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 A Skyline jest z jakiej grupy?Masz w grze napisane :P. Jest z grupy E (o dziwo ;o). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Masz w grze napisane :P. Jest z grupy E (o dziwo ;o). W grze nie mam napisane, bo nie mam patcha (a wraz z tym Skylina i Audi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 czy wam też gra nie chce się połączyć z serwerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 TO TY NIE WIESZ ;) Pewnie zamknęli Hawaje aby spadające szczątki satelity nie uszkodziły super samochodów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 A o tej godzinie buja się jakiś kierowca bombowca z ppc po O'ahu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja przed chwilą skończyłem latać :P Jak jeszcze jesteś to mogę zaraz odpalić tdu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 to się nazywa pech :-( dzisiaj przygotowałem sobie stanowisko do grania bo znalazłem wreszcie czas żeby trochę pojeździć a gra uruchomiła się białe tło i napis atari jak zawsze, potem to e czy coś tam na pomarańczowym tle, potem wyskoczył firewall że TDU chce się połączyć niestety nie mogłem tego zrobić więc zresetowałem kompa i wyłączyłem firewalla , ale po włączeniu jeszcze raz TDY po 2 obrazach ( tych co prędzej) czaerny ekran i koniec :-( to się nazywa mieć pecha :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Prawdopodobnie firewall jeszcze działa. Miałem tak z Kerio, czarny ekran i nic, musisz wyłączyć go całkowicie lub dopuścić TDU do netu. Nadaj regułę w firewall'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 to się nazywa pech :-( dzisiaj przygotowałem sobie stanowisko do grania bo znalazłem wreszcie czas żeby trochę pojeździć a gra uruchomiła się białe tło i napis atari jak zawsze, potem to e czy coś tam na pomarańczowym tle, potem wyskoczył firewall że TDU chce się połączyć niestety nie mogłem tego zrobić więc zresetowałem kompa i wyłączyłem firewalla , ale po włączeniu jeszcze raz TDY po 2 obrazach ( tych co prędzej) czaerny ekran i koniec :-( to się nazywa mieć pecha :-( Imo raczej profil sie zjebał za przeproszeniem :). Spróbuj usunąć swój profil z moich dokumentów ;) (oczywiscie robiąć backupa najpierw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Dużo danych pobiera granie online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 KaszaWspraju - na szczęście był problem z firewallem i po dopuszczeniu połączeń gra ruszyła :-) dzięki yuucOm - to byś mnie załamał jakbym miał grać od nowa :-P i takie pytanie czysto techniczne do ekipy ppc TDU ciężko grać online ??? gra się wtedy w wyścigach tylko z różnymi osobami, czy komputery do wyścigów normalnych też są ??? tak samo jak inne wyścigi w normalnym trybie, bo na czymś trzeba kasę na auta i domy zarobić a nie jestem jeszcze na tyle dobry żeby ścigać się ze starymi wyjadaczami :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 No, nie wyszło wcześniej... może teraz się ktoś bujnie? Przez jakieś 10 minut będę pod latarnią ^^... przypominam, południe mapy, pod kraterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 KaszaWspraju - na szczęście był problem z firewallem i po dopuszczeniu połączeń gra ruszyła :-) dzięki yuucOm - to byś mnie załamał jakbym miał grać od nowa :-P i takie pytanie czysto techniczne do ekipy ppc TDU ciężko grać online ??? gra się wtedy w wyścigach tylko z różnymi osobami, czy komputery do wyścigów normalnych też są ??? tak samo jak inne wyścigi w normalnym trybie, bo na czymś trzeba kasę na auta i domy zarobić a nie jestem jeszcze na tyle dobry żeby ścigać się ze starymi wyjadaczami :-P troche nie kaupuje twojego pytania, on line jestes caly czas, jezdzisz po wypie, free ride, albo jak masz ochote to jezdzisz sobie wyscigi nie istotne czy multi czy single i te i te zadania masz dostepne caly czas, pozatym mozesz sie poscigac z kims wysnaczasz trase i wrum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Bogos - teraz gram nie online bo nie jestem zarejestrowany na serwerze , dlatego pytałem , jak trochę potrenuje to chce grać online :-) Edytowane 21 Lutego 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Dużo danych pobiera granie online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 0 ? chodzi Ci o jakies pliki czy o normalny trafic miedzy clieantem a serverem ? :). Pewnie o pliki wiec odpowiedam ze nic sie nie pobiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 A jak by chodziło granie online na gprs 53,6 kb/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Odpowiadam : lipnie. Na neostradzie 1 mb/s są lagi, jak jest 8 graczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 No chyba , że będziesz zasuwał cały czas sam XO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 To do du**. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Wydaje mi się czy coś serwer padł? Co chwilę dostaje takie komunikaty i nie widziałem żadnego gracza przez ~1h gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Odpowiadam : lipnie.Na neostradzie 1 mb/s są lagi, jak jest 8 graczy...To co powiesz na temat ten, że na 512 kb/s chodzi elegancko i lagów jeszcze nie widziałem (pomijam sytuację gdy jakaś osoba perfidnie laguje, wszystkim)? Chociaż swoją drogą to gprs do gry się nie nadaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 pomijam sytuację gdy jakaś osoba perfidnie laguje, wszystkim?No wiesz, czasami można lagować i się o tym nie wie do czasu aż ktoś Ci nie powie. W TDU jest tak, że nie ma perfidnego lagowania bo serwery mają jakieś porypane i nawet nie wiem jakie miałbyś łącze to możesz lagować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Przeszedł ktoś z was 100 % gry w singlu? Edytowane 22 Lutego 2008 przez arkus007-11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Przeszedł ktoś z was 100 % gry w singlu?Ponoc nie da sie. Mam 63% i wszystko juz dawno ukonczone. Wszedzie zloto , modelki oraz kurierzy wraz z transportem wykonane rowniez. Pewnie podbije % w momencie , gdy wyzwania zrobi sie na zloto (to cos z kwiatkiem w znaczku wyscigu , ze tak powiem) , ale po co. Z tego co wiem 100% jest tylko online bo i sprzedac ponoc auta trzeba aby byl wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie trzeba mieć złota w misjach z modelkami itp (to z kwiatkiem). Jak jesteście w 'domu' to wejdźcie w zakładkę info i potem w postęp (jeśli dobrze pamiętam). Tam są informacje co trzeba zrobić. Trzeba np odkryć wszystkie drogi, mieć ileś domów ileś aut ogółem i po kilka danej marki, do tego wygrać kilka wyścigów online (rankingowych), klubowych, międzyklubowych, itp. Dokładniej można tam zobaczyć bo wszystkiego nie pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 A jak by chodziło granie online na gprs 53,6 kb/s? To do du**.A od kiedy to net z komorki sluzy do grania? :lol: Przeszedł ktoś z was 100 % gry w singlu?Nie pamietam dokladnie ale ktos z ppcteam pl mial AS-a.. 100% gry Ponoc nie da sie. Mam 63% i wszystko juz dawno ukonczone. Wszedzie zloto , modelki oraz kurierzy wraz z transportem wykonane rowniez. Pewnie podbije % w momencie , gdy wyzwania zrobi sie na zloto (to cos z kwiatkiem w znaczku wyscigu , ze tak powiem) , ale po co. Z tego co wiem 100% jest tylko online bo i sprzedac ponoc auta trzeba aby byl wpis.Daaa sieeeee..... zadko sie spotyka ale sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie trzeba mieć złota w misjach z modelkami itp (to z kwiatkiem). Jak jesteście w 'domu' to wejdźcie w zakładkę info i potem w postęp (jeśli dobrze pamiętam). Tam są informacje co trzeba zrobić. Trzeba np odkryć wszystkie drogi, mieć ileś domów ileś aut ogółem i po kilka danej marki, do tego wygrać kilka wyścigów online (rankingowych), klubowych, międzyklubowych, itp. Dokładniej można tam zobaczyć bo wszystkiego nie pamiętam ;) Wszystkie drogi odkryte przy 38% , mam iles domow...cos chyba ponad 5 , aut mam ze 30 na pewno z czego po 3 z kilku marek , bodajze ze 4 motocykle , jesli nie 5. Przy okazji , pytano o offline , nie online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Offline nie da się zrobić 100%. Takie same wymagania są na online i offline. Aut ogółem trzeba mieć 50, 15 domów, 3 astony, 3 chevrolety, i kilka innych. Nie chce mi się wszystkiego spisywać, sprawdź w grze to będziesz wszystko miał jak na dłoni ;) Tak jak pisałem wchodzisz do domu, zakładka info, a dalej są informacje o postępie i kolejne zakładki ze szczegółami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...