Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

to się nazywa pech :-(

dzisiaj przygotowałem sobie stanowisko do grania bo znalazłem wreszcie czas żeby trochę pojeździć a gra uruchomiła się białe tło i napis atari jak zawsze, potem to e czy coś tam na pomarańczowym tle, potem wyskoczył firewall że TDU chce się połączyć niestety nie mogłem tego zrobić więc zresetowałem kompa i wyłączyłem firewalla , ale po włączeniu jeszcze raz TDY po 2 obrazach ( tych co prędzej) czaerny ekran i koniec :-( to się nazywa mieć pecha :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to się nazywa pech :-(

dzisiaj przygotowałem sobie stanowisko do grania bo znalazłem wreszcie czas żeby trochę pojeździć a gra uruchomiła się białe tło i napis atari jak zawsze, potem to e czy coś tam na pomarańczowym tle, potem wyskoczył firewall że TDU chce się połączyć niestety nie mogłem tego zrobić więc zresetowałem kompa i wyłączyłem firewalla , ale po włączeniu jeszcze raz TDY po 2 obrazach ( tych co prędzej) czaerny ekran i koniec :-( to się nazywa mieć pecha :-(

Imo raczej profil sie zjebał za przeproszeniem :). Spróbuj usunąć swój profil z moich dokumentów ;) (oczywiscie robiąć backupa najpierw).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KaszaWspraju - na szczęście był problem z firewallem i po dopuszczeniu połączeń gra ruszyła :-) dzięki

yuucOm - to byś mnie załamał jakbym miał grać od nowa :-P

i takie pytanie czysto techniczne do ekipy ppc TDU ciężko grać online ??? gra się wtedy w wyścigach tylko z różnymi osobami, czy komputery do wyścigów normalnych też są ??? tak samo jak inne wyścigi w normalnym trybie, bo na czymś trzeba kasę na auta i domy zarobić a nie jestem jeszcze na tyle dobry żeby ścigać się ze starymi wyjadaczami :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KaszaWspraju - na szczęście był problem z firewallem i po dopuszczeniu połączeń gra ruszyła :-) dzięki

yuucOm - to byś mnie załamał jakbym miał grać od nowa :-P

i takie pytanie czysto techniczne do ekipy ppc TDU ciężko grać online ??? gra się wtedy w wyścigach tylko z różnymi osobami, czy komputery do wyścigów normalnych też są ??? tak samo jak inne wyścigi w normalnym trybie, bo na czymś trzeba kasę na auta i domy zarobić a nie jestem jeszcze na tyle dobry żeby ścigać się ze starymi wyjadaczami :-P

troche nie kaupuje twojego pytania, on line jestes caly czas, jezdzisz po wypie, free ride, albo jak masz ochote to jezdzisz sobie wyscigi nie istotne czy multi czy single i te i te zadania masz dostepne caly czas, pozatym mozesz sie poscigac z kims wysnaczasz trase i wrum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadam : lipnie.Na neostradzie 1 mb/s są lagi, jak jest 8 graczy...

To co powiesz na temat ten, że na 512 kb/s chodzi elegancko i lagów jeszcze nie widziałem (pomijam sytuację gdy jakaś osoba perfidnie laguje, wszystkim)?

Chociaż swoją drogą to gprs do gry się nie nadaje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomijam sytuację gdy jakaś osoba perfidnie laguje, wszystkim?

No wiesz, czasami można lagować i się o tym nie wie do czasu aż ktoś Ci nie powie. W TDU jest tak, że nie ma perfidnego lagowania bo serwery mają jakieś porypane i nawet nie wiem jakie miałbyś łącze to możesz lagować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Przeszedł ktoś z was 100 % gry w singlu?

Ponoc nie da sie. Mam 63% i wszystko juz dawno ukonczone. Wszedzie zloto , modelki oraz kurierzy wraz z transportem wykonane rowniez. Pewnie podbije % w momencie , gdy wyzwania zrobi sie na zloto (to cos z kwiatkiem w znaczku wyscigu , ze tak powiem) , ale po co. Z tego co wiem 100% jest tylko online bo i sprzedac ponoc auta trzeba aby byl wpis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba mieć złota w misjach z modelkami itp (to z kwiatkiem). Jak jesteście w 'domu' to wejdźcie w zakładkę info i potem w postęp (jeśli dobrze pamiętam). Tam są informacje co trzeba zrobić. Trzeba np odkryć wszystkie drogi, mieć ileś domów ileś aut ogółem i po kilka danej marki, do tego wygrać kilka wyścigów online (rankingowych), klubowych, międzyklubowych, itp. Dokładniej można tam zobaczyć bo wszystkiego nie pamiętam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak by chodziło granie online na gprs 53,6 kb/s?

To do du**.

A od kiedy to net z komorki sluzy do grania? :lol:

Przeszedł ktoś z was 100 % gry w singlu?

Nie pamietam dokladnie ale ktos z ppcteam pl mial AS-a.. 100% gry

Ponoc nie da sie. Mam 63% i wszystko juz dawno ukonczone. Wszedzie zloto , modelki oraz kurierzy wraz z transportem wykonane rowniez. Pewnie podbije % w momencie , gdy wyzwania zrobi sie na zloto (to cos z kwiatkiem w znaczku wyscigu , ze tak powiem) , ale po co. Z tego co wiem 100% jest tylko online bo i sprzedac ponoc auta trzeba aby byl wpis.

Daaa sieeeee..... zadko sie spotyka ale sie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Nie trzeba mieć złota w misjach z modelkami itp (to z kwiatkiem). Jak jesteście w 'domu' to wejdźcie w zakładkę info i potem w postęp (jeśli dobrze pamiętam). Tam są informacje co trzeba zrobić. Trzeba np odkryć wszystkie drogi, mieć ileś domów ileś aut ogółem i po kilka danej marki, do tego wygrać kilka wyścigów online (rankingowych), klubowych, międzyklubowych, itp. Dokładniej można tam zobaczyć bo wszystkiego nie pamiętam ;)

Wszystkie drogi odkryte przy 38% , mam iles domow...cos chyba ponad 5 , aut mam ze 30 na pewno z czego po 3 z kilku marek , bodajze ze 4 motocykle , jesli nie 5.

Przy okazji , pytano o offline , nie online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Offline nie da się zrobić 100%. Takie same wymagania są na online i offline. Aut ogółem trzeba mieć 50, 15 domów, 3 astony, 3 chevrolety, i kilka innych. Nie chce mi się wszystkiego spisywać, sprawdź w grze to będziesz wszystko miał jak na dłoni ;) Tak jak pisałem wchodzisz do domu, zakładka info, a dalej są informacje o postępie i kolejne zakładki ze szczegółami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi