Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam jedno pytanie. Czy te oryginały TDU za allegro za 40zł z serii TopSeller są w kinowej ppolskiej wersji czy całkowitej??

I czy wstęp do klubu PPC jest wolny?? :D

Aha, i jak kupić audi rs4 i skyline'a?? Mam patcha 1,66 a w salonach ich nie ma :(

Edytowane przez dr@jw3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździ może ktoś teraz po wyspie? Ja właśnie jadę do lakiernika koło wulkanu malować swojego GT500 :mrgreen: Może jakieś spotkanie na parkingu koło latarni na południu wyspy?

No już trochę późno ale może jutro po 21? Znaczy... dzisiaj.

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wywołuj wilka z lasu :)

Z chęcią z Wami bym pograł ale TDU odmawia posłuszeństwa :<. Od niedawna mam straszne rwanie gry (a nic w sterach grafy czy nawet w ustawieniach nie robiłem). To wygląda jakby mi cały czas gra doczytywała sie z dysku ale dysk siedzi cicho (FPSy też w normie). To samo na każdych ustawieniach mam w nawet w garażu (podczas obracania kamery wokół wozu też rwie). Bede musiał formata zrobić chyba :|. MIał ktoś podobny problem ? (pewnie nie wiec format mnie czekan niestety...). To jest najlepsze w tdu, zawsze czymś nowym potrafi zaskoczyć i to tak z dnia na dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O lol, kupiłem oryginała, i wszyskie fury 10x tańsze ;) A ja kupiłem enzo za 6,5mln <lol>

Dobrze że jest poradnik zamiany profilu z oF na oN line

Wysłałby mi ktoś zaproszenie do klubu, bo jest to potrzebne żeby gre na 100% ukończyć?? No i pojezdził bym też troche ;) Mój nick w grze taki jak na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ciach!]a ta graj jest jendak po[ciach!]a, gdy gram online freez za freezem i nie mam nawet tych magicznych 6%, zarówno na tym fixerze niedawno podanym jak i na "czystym" tdu, offline grałem ze 3 godzinki i żadnej zwiechy.. Przepraszam za słownictwo ale jestem zbulwersowany

system mam dzień po formacie... stery zmieniałem 3 razy, dobrze że nie kupiłem jeszcze kiery, a miałem taki zamiar zaraz po zakupie TDU..

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No włąśnie na aukcjach piszą że kinówka :|

Nie mam w salonach, tylko dwie 350ki od nissana :|

a jak instalowałem patcha to jak kopiowało pliki to coś o skyline tez było, jakiś plik :|

Spolszczenie jest zwalone w tdu... w nawigacji masz 2 rozne glosy chodz oba kobiece...

Ja jestem za :) Może ktoś jeszcze się do nas dołączy? :] Pod latarnią spotkanie? :P

No już trochę późno ale może jutro po 21? Znaczy... dzisiaj.

:wink:

Ja chyba chetny ;) Kolo 21 :)

Opłaca się ściągać patch 1.66? Co od daje oprócz 2 samochodów?

Jak grasz online, to musisz mieć ten patch ;)

Kolega Ci wytlumaczyl... juz o tym Ci pisalem... zeby grac online musisz miec patcha. Oprocz tego patch wprowadza poprawki do wywalajacych sie save i grafiki. Nie ktorym potrafi sie dzwiek zwalic po wgraniu patcha.

[ciach!]a ta graj jest jendak po[ciach!]a, gdy gram online freez za freezem i nie mam nawet tych magicznych 6%, zarówno na tym fixerze niedawno podanym jak i na "czystym" tdu, offline grałem ze 3 godzinki i żadnej zwiechy.. Przepraszam za słownictwo ale jestem zbulwersowany

system mam dzień po formacie... stery zmieniałem 3 razy, dobrze że nie kupiłem jeszcze kiery, a miałem taki zamiar zaraz po zakupie TDU..

Jaka grafika? jezeli gf6200 to zapomnij o plynnim TDU

EDIT: http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=9305

no i pupa z marcowego TDU z tego co widze... jak narazie widze ze premiera w lipcu 2008...

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sobie żartujesz ;) Nie chodzi mi o płynność a zwiechy.. Gram na 1680x1050 hdr on, aax2 ze sterów, afx8, wszystko max, hdr+obfitsza zieleń mod i jest płynnie.

no ale nie napisalem tego żeby się pochwalić :) Kolejną zwiechę załapałem grając online, w ogóle co to ma być.. Jaki może mieć wpływ gra online/offline?

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sobie żartujesz ;) Nie chodzi mi o płynność a zwiechy.. Gram na 1680x1050 hdr on, aax2 ze sterów, afx8, wszystko max, hdr+obfitsza zieleń mod i jest płynnie.

no ale nie napisalem tego żeby się pochwalić :) Kolejną zwiechę załapałem grając online, w ogóle co to ma być.. Jaki może mieć wpływ gra online/offline?

grasz na podkreconej grafice i procku? ustaw to wszystko na standardowy konfig i wtedy sprobuj.... u mnie gra sie wywala na 2.4 ghz.... za to na 2.2 chodzi normalnie chodz wszystko inne na 2.2 dziala...

edit2:

troche mi sie plany zmineily... bede po 21

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dzisiejsza jazda była odjazdowa :)

Jak zawsze były wpadki i wypadki :)

Sorki za zdjęcia trochę się bok zrypał ;)

A to ja, jak zawsze wielki LOL, za niskie podwozie wiszę i kwiczę ale wsparcie zaraz przychodzi zewsząt :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafikaDołączona grafika

qqrydza chyba udało mi się zarejestrować Twoje zawieszenie, skasowałeś przy tym doszczętnie jeepa :) Aha no i wypolerowałeś jezdnię :)

Dołączona grafika

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mnie wyyebało na ustawieniach stock wszystkiego... Grałem ~10 minut i pa pa.. Tzn generalnie gra freezuje i jak odpowiednio szybko zareaguje da się ją wyłączyć ctrl+alt+del. A tak poza tym to nie widziałem już daawno żadnego gracza w tdu.. chociaż gram po te kilka minut to powinienem kogoś widzieć... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi