fazi86 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 No grało się przyjemnie tylko szkoda, że teraz pod koniec gra się zaczęła sypać :( Fotek nie będę wrzucał coby sobie wstydu nie robić ustawieniami grafiki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item318421247_gra_pc..._unlimited.html - sorry że mały ot, ale trzeba będzie zapytać czy to wersja angielska bo jeśli tak to tylko brać :-) takiej okładki jeszcze nie widziałem w wersjach pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item318421247_gra_pc..._unlimited.html - sorry że mały ot, ale trzeba będzie zapytać czy to wersja angielska bo jeśli tak to tylko brać :-) takiej okładki jeszcze nie widziałem w wersjach pl Na pudełku widnieje napis ESRB, a to system, stosowany w USA, tak więc to wersja Amerykańska TDU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item318421247_gra_pc..._unlimited.html - sorry że mały ot, ale trzeba będzie zapytać czy to wersja angielska bo jeśli tak to tylko brać :-) takiej okładki jeszcze nie widziałem w wersjach plAle po co Ci kupować skoro możesz zassać z sieci. Przecież już kupiłeś z 2-3 TDU oryginały i masz do nich CDKeya więc nie widzę w tym nic złego aby zassać,a nie kupować 3 czy 4 pudełka... dałeś już sporo zarobić ATARI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie posiadam tych plików (szukajka windowsowa nie znalazła) Odkryj systemowe pliki oraz ukryte foldery, pliki te znajdują się w lokalizacji "C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 O której byliście pod latarnią? ja byłem tak koło 21 i nikogo nie widziałem ( oprócz ducha Neo_x na parkingu w audi ) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Wszyscy w sumie byli tam koło 21, tyle że gra z tego co dało się zauważyć ma swoje schizy i czasem nie widać niektórych (żeby tylko czasem;) ) Ja na początku widziałem Neo_x, potem mi zniknął i musiałem kombinować żeby jego i innych zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) razorBMW - czyli patch angielski będzie z nią działał :-) LCC - to TDU co teraz mam to oryginał pożyczony od kumpla, a takie same tylko że moje przyjdzie do mnie na początku tygodnia jak poczta znowu nie namiesza , no ale jak będzie działać wszystko na tej amerykańskiej wersji to sprzedam moje TDU po kosztach i dołożę parę zł co mi zależy :-) ps jak dojdzie moja płytka z TDU to będe grał od nowa online i wtedy pośmigamy :-) Edytowane 24 Lutego 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 OK, jestem na Oahu jak ktoś chętny do niedzielnej eksploracji to zapraszam :) Niedzielni kierowcy mile widziani :) Mój nick: LCC Będę koło pól golfowych w północno-wschodniej części wyspy w rogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 jeszcze takie pytanko czy save z polskiej wersji będzie można bez kłopotu przenieść do angielskiej/amerykańskiej ??? i jak będe chciał się dostać do ppc team to musicie wysłać mi zaproszenie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Tak będą działały save, po co Ci klub tak też można jeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 LCC , na początku będę pewnie jeździł tak, ale potem chciałbym się po prostu gdzieś przyłączyć :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ale kluby w TDU to niewypał i tyle. Więc przynajmniej w TDU1 możesz sobie kluby darować :) My jeździmy z friendsów i tak jest najlepiej. No trochę pojeździliśmy sobie z Razorem i było rewelacyjnie. Pozdro Razor :) Edytowane 24 Lutego 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 wczoraj bylo calkiem milo ;) na 17:30 do roboty wiec nie pogram teraz za bardzo... a jeszcze przekimac sie trzeba z godzinke zeby w robocie jakos zyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Włączam dzisiaj grę iii jeździłem ze 4 godziny, pomogła kasacja tego BuddyCache. Ale jednak ten sposób gry online ssie pałkę, jak już kogoś zobaczę i wejdę do salonu np. to muszę czekać z minutę żeby z powrotem go zobaczyć dajmy na to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 To raczej normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Czasem kilka minut, czasem pare sekund... Zacytuję to, co dziś napisałem, gdy jeździłem z LCC "TDU jest jak kobieta - kiedy go ujarzmisz, to jest za[CIACH!]sty" :) Edytowane 24 Lutego 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 No to piszę przcież ogólnie, że online ssie pałkę, a nie że akurat ja tak mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 A próbował ktoś mojej metody na freezy opisanej na zeszłej stronie?? U mnie działa w 100%... Kiedy latacie po wyspie, pograłbym też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 A próbował ktoś mojej metody na freezy opisanej na zeszłej stronie?? U mnie działa w 100%... Kiedy latacie po wyspie, pograłbym też ;) wszystko masz na naszym forum do ktorego adres podawalem ostatnio... a takze adres masz w FAQ.. nauczyc sie wreszcie czytac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam kilka pytań...Jak brać udział w wyścigach rankingowych?? Bo w nierankingowych to wiem, a w rankin gowych zawsze pisze ze coś tam nie spełnia wymagań...No i o co chodzi z tymim zajazdami. Bo żeby mieć 100% trzeba tam jakieś wyścigi zorganizować czy coś... No i co treba zrobić żeby do klubu dołączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Bo żeby mieć 100% trzeba tam jakieś wyścigi zorganizować czy coś... No i co treba zrobić żeby do klubu dołączyć?? wszystko masz na naszym forum do ktorego adres podawalem ostatnio... a takze adres masz w FAQ.. nauczyc sie wreszcie czytac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Gra ktoś :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja grałem przez ostatnie 3h i już na samym początku stało się coś co do chwili obecnej nie daje mi spokoju... to jakiś koszmar jest czy co... kosmici. Wyjechałem z garażu jakby nigdy nic i jadę sobie spokojnie w stronę miasta moim Astonem 200 km/h :) Nagle trach pach przypakowałem w coś niewidzialnego, ale to jeszcze nic. Odbiłem się od tego czegoś jak piłka obróciło mnie o 180 stopni i z prędkością światła pojechałem do tyłu jakieś kilkaset metrów w krzaki, ale to jeszcze nic. Pomyślałem, ehhh już nic mnie nie zaskoczy, a tu nagle patrzę w lewy górny róg ekranu, a tu pojawia się na szybkim czacie mój login z gry ten co mam obecnie i ktoś lub to coś w co walnąłem pisze do mnie tak jakbym sam do siebie pisał bo miał mój login. Napisał "???", "LOL", "Superbug" i koniec cisza. Rozwaliło mnie to na maksa, jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem. Aż z tego wszystkiego się przestraszyłem i popatrzyłem w okno czy jacyś kosmici nie przejmują nad moim kompem kontroli no istny LOL, ale co to było cholercia. Aha nic nie piłem i nic nie brałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 LCC - tak ogólnie to kolejny bug naszej ulubionej gry :-( ja na razie nie gram online ale już chyba z 4 razy przywaliłem w coś czego nie ma i tego nie widać :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Jest jakiś patch do TDU niwelujący ten problem: Gdy w grze ustawię natywną rozdzielczość 1680x1050 to mi rozciąga obraz pionowo tak jakby ta rozdzielczość była na monitory 16:9, a ja mam przecież monitor 16:10. Da rade coś z tą rozdzielczością zrobić? W 1024x768 wszystko jest w normalnych rozmiarach a w natywnej auta wyższe niż szersze. POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 LCC, ja takich bugów nie miałem :o Może masz jakiegoś wira...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 LCC, ja ostatnio miałem jak jeździłem podobną akcję jakby ktoś pisał z moim nickiem, tzn. mój nick: i tekst. I to jakieś teksty Where are you from? potem France? itp :lol: Nieźle się zdziwiłem ale olałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Nie no wirucha nie mam sprawdzałem z 2 razy. @Fazi86 dokładnie to właśnie miałem hehee co za nowy zestaw bugów nam Atari podarowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 A co do niewidocznych przeszkód to miałem to często. Najbardziej wkurzające gdy sie wykonuje misje transportowania aut, i chcesz perfecta walnąć, nie dość że punktów ubywa, to jeszcze od razu policja cie ściga. Najpierw myślałem że to policyjne kolczatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...