Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zaraz będę na wyspie, tylko pojadę przemalować Galardo i wskoczę do fryzjera, no i może jeszcze jakąś kieckę ładną wybiorę :)

NAPISZCIE JAKIE MACIE NICKI W GRZE.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie sobie mocniejsza corvette, ustawcie manualne sprzeglo - przyspieszenie do ~230km/h ogromne i spokojnie zjada murcielago i pare innych wozkow z klasy A, o pozostalych klasach nie wspomne :D

To sprobuj sobie vipera po tuningu ;)

A czy kiedykolwiek będzie ustawka? :P

Stronka PPCTeam nie działa? :unsure:

Ustawka bedzie i to nie raz.... mam nadzieje...

Serwery padly cos i narazie przerwa w dzialaniu forum... mam nadzieje ze szybko sie z tym uporaja. Sila wyzsza. Pisalem do Dzieja ale cos sie narazie nie odzywal.

A ja mam pytanie , przez co gracie w TDU , bo ja probowalem przez Xfire z kumplem i ani rozmawiac nie moge , ani na tych samych serwach nie jestesmy .

Ze co? Przez wbudowanego multi oczywiscie.. bo inaczej sie nie da

Do kogo trzeba się zgłosić żeby dostać się do klubu?? Bo musze gdzieś sie wbić żeby wygrać 3 klubowe rejsy ;) żeby mieć 100% ;)

Do ppcteam watpie bys sie dostal ;) Oczywiscie jezdza tu sami najlepsi ( :lol: ) i najaktywniejsi uzytkownicy ;) O TeamSpeaku nie musze wspominac :) Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Neo_X

Chodzilo mi o to ze nie moge z kumplem grac bo wyrzuca nas na rozne serwy.Slyszalem ze Xfire jesli gra sie ze znajomym , trzyma nas na tych samych(zazwyczaj) , tylko ze problem polega na tym ze Xfire mi nie chodzi (Nie dziala scroll + X )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej opcji, że jesteście obaj na mapie, a nie możecie się znaleźć. Co innego jest, że nie spotkacie się w jeździe po wyspie, a co innego jak z poziomu mapy klikniecie w ikonkę pojazdu (swojego kumpla) i razem się połączycie... to ostatnie, zazwyczaj, działa bez problemów. X-fire możesz sobie darować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koło 20 lub 20:30 Na parkingu przy latarni na południu... :?: Najlepiej G, byle nie Daytona Coupe, bo mam już jej ostatnio dosyć^^ za dużo się nią najeździłem^^

:smile2:

Edytowane przez razorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi