RazorBMW Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) A ja przed wakacjami nie miałem neta, a grę mam od 24 Grudnia ;) Edytowane 2 Marca 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekcja_zwlok Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 A ja mam pytanie , przez co gracie w TDU , bo ja probowalem przez Xfire z kumplem i ani rozmawiac nie moge , ani na tych samych serwach nie jestesmy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Ja zaraz będę na wyspie, tylko pojadę przemalować Galardo i wskoczę do fryzjera, no i może jeszcze jakąś kieckę ładną wybiorę :) NAPISZCIE JAKIE MACIE NICKI W GRZE. Edytowane 2 Marca 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Do kogo trzeba się zgłosić żeby dostać się do klubu?? Bo musze gdzieś sie wbić żeby wygrać 3 klubowe rejsy ;) żeby mieć 100% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) wezcie sobie mocniejsza corvette, ustawcie manualne sprzeglo - przyspieszenie do ~230km/h ogromne i spokojnie zjada murcielago i pare innych wozkow z klasy A, o pozostalych klasach nie wspomne :DTo sprobuj sobie vipera po tuningu ;) A czy kiedykolwiek będzie ustawka? :P Stronka PPCTeam nie działa? :unsure: Ustawka bedzie i to nie raz.... mam nadzieje... Serwery padly cos i narazie przerwa w dzialaniu forum... mam nadzieje ze szybko sie z tym uporaja. Sila wyzsza. Pisalem do Dzieja ale cos sie narazie nie odzywal. A ja mam pytanie , przez co gracie w TDU , bo ja probowalem przez Xfire z kumplem i ani rozmawiac nie moge , ani na tych samych serwach nie jestesmy .Ze co? Przez wbudowanego multi oczywiscie.. bo inaczej sie nie da Do kogo trzeba się zgłosić żeby dostać się do klubu?? Bo musze gdzieś sie wbić żeby wygrać 3 klubowe rejsy ;) żeby mieć 100% ;)Do ppcteam watpie bys sie dostal ;) Oczywiscie jezdza tu sami najlepsi ( :lol: ) i najaktywniejsi uzytkownicy ;) O TeamSpeaku nie musze wspominac :) Edytowane 2 Marca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekcja_zwlok Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 @Neo_X Chodzilo mi o to ze nie moge z kumplem grac bo wyrzuca nas na rozne serwy.Slyszalem ze Xfire jesli gra sie ze znajomym , trzyma nas na tych samych(zazwyczaj) , tylko ze problem polega na tym ze Xfire mi nie chodzi (Nie dziala scroll + X ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Nie ma takiej opcji, że jesteście obaj na mapie, a nie możecie się znaleźć. Co innego jest, że nie spotkacie się w jeździe po wyspie, a co innego jak z poziomu mapy klikniecie w ikonkę pojazdu (swojego kumpla) i razem się połączycie... to ostatnie, zazwyczaj, działa bez problemów. X-fire możesz sobie darować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekcja_zwlok Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Problem w tym ze jak w chodze na mape to kolega znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Trzeba klikać na samochodzik aż się połączycie, nie ma innej rady tak jest zrobiony, a raczej skopany TDU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekcja_zwlok Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Dobra dzieki , bede probowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Tak dla @razorBMW, ile wyciągają złomy w TDU :) UWAGA PRĘDKOŚĆ BEZ TUNELU ! Koenigsegg - 439 km/h Saleen - 424 km/h ----- Edytowane 4 Marca 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Witam. Dołączyłem do pewnego klubu i mam problem. Co zrobić żeby zorganizowac wyścigi międzyklubowe, potrzebne do ukończenia gry?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Kto dzisiaj jeździ, może jakaś ustawka po 20:00 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 W sumie jestem za ;) Dawno nie jeździłem to i chętnie z kimś polatam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) To by było na tyle po długiej przerwie jeszcze z wprawy nie wyszedłem ;) Edytowane 8 Marca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Tez byłem, wiadziałem was na mapie ale , lipa potem, ciężko sie przyłaczyć. Po co LCC kazał mi wóz zmieniać :P. To była moja 1 sesja online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 A ja za nic nie mogłem was dopaść :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 @KaszaWspraju będzie lepiej ;) Ja jakoś nie mam problemów przy neo 1 mb, noo, chyba że coś ściągam :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 @KaszaWspraju O - widzę, że jednak kogoś dopadłem z forum... Parking koło latarni, Serwal4 nick (jak na forum) :) Reszty niestety nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 No i [ciach!]a mać.. znowu zaczęła freezować, wywalać, crashować.. skasowanie radial.cdb i buddycache już nic nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Ile można mieć Saleen'ów w grze? Oczywiście nie takich samych. Edytowane 9 Marca 2008 przez arkus007-11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 tyle ile miejsc we wszystkich domach na wyspie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 tyle ile miejsc we wszystkich domach na wyspieAle nie takich samych. Ja mam 3 różne. A wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Ja mam około 50, nie liczyłem, ale myślę aby dokupić jeszcze z 30 - w innych kolorach, kształtach i smaku... ;) Edytowane 9 Marca 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Ale nie takich samych. Ja mam 3 różne. A wy?Saleen jest tylko jeden, te dwa pozostałe które masz to Mustangi po tuningu saleena (jeden sedan drugi cabrio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Kto byłby dziś chętny na jakąś pojeżdzawkę? ;) Z racji tego, że dziś niedziela, to proponuje jakies auta klasyczne albo klase E ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Koło 20 lub 20:30 Na parkingu przy latarni na południu... :?: Najlepiej G, byle nie Daytona Coupe, bo mam już jej ostatnio dosyć^^ za dużo się nią najeździłem^^ :smile2: Edytowane 9 Marca 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 a ja znowu praaacuuuujeeeeeeee wieeec sie znoooooowuuuuuu nie zalapie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Zaopatrzę się w coś z klasy G i będe tam krążył :) W sumie cały dzień dzisiaj na Oahu i tak siedzę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Koło 20 lub 20:30 Na parkingu przy latarni na południu... :?: Najlepiej G, byle nie Daytona Coupe, bo mam już jej ostatnio dosyć^^ za dużo się nią najeździłem^^ :smile2: Ok, o 20 przy latarni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...