Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie ta latarnia? moze kolo cadilaca lepiej?

Lewy górny róg mapy (Pole D1 na oficjalnej mapce TDU) :)

Trudno przeoczyć.

Dziś spotykamy się przy latarni na południu :> (screen na którym jest zaznaczone gdzie ona się znaduje jest na pierwszej stronie tego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy latarni na polnocnym wschodzie bedzie wam sie latwiej polaczyc. Tam na poludniu jest zawsze najwiekszy tlok i przypadkowi ludzie sie dolaczaja i zajmuja miejsca ;) No chyba ze macie zamiar grac we dwojke...to dla was lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popełnię OT w celu podziękowania za dzisiejszą rundkę po wyspie :)

Było trochę problemów, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Do następnego razu.

Ja również dziękuje ;) Mam nadzieje, że w najbliższym czasie znów pojeździmy. Niestety miałem troche problemów z lagami, ale później się uspokoiło. Wrzucam screen który zrobiłem podczas wyciskania vmaxa z mojego Merca SL300 :)

post-3788-1205101704_thumb.jpg

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was serdeczenie. Niestety nie mam czasu na to by sprawdzić wszystkei wiadomośći w tym temacie, dlatego też piszę tutaj by uzyskać pomoc. Podczas właczania się gry widzę reklame ATARI potem tą czerwoną czy bordową, a potem z tym autem i... wyskakuje mi bład :damage_wall: TestDriveUnlimited.exe mam orginała.. tylko zrobiłem małą przerwę w graniu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musze grać w to wrr.. bo nie mam w co innego :mur:

Mario sobie sciagnij... albo doom-a... ewentualnie gta 1.. gry darmowe a i ciac Ci nie beda....

Nastepnym razem ogarnij co piszesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ze s2pac ma troche racji ;]. Mi też TDU sie zjebało z dnia na dzień (kompletnie nic nie robiłem na kompie/zero instalek/zero nowych sterów/zero czegokolwiek tylko trochę pracy no i gra w tdu i tu nagla na2 dzień bah - gra sie tnie (nie mało fps tylko sie tnie w dosłownym znaczeniu tego słowa - coś jak doczytki z dysku ale dysk siedzi cicho). Od tego czasu nie gram w tdu a bardzo bym chciał. Format pewnie by pomógł ale na to nie mam czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam Wasze posty i się dziwie. W TDU zacząłem grać gdy wyszła open beta. Swój oryginał PL kupiłem jakoś na początku maja. Od czasu bety nie miałem żadnych, najmniejszych problemów z grą. Nawet po 'skillowaniu' procesu gry podczas grania save'y nie znikają, gra się nie zawiesza, chodzi normalnie (moge sobie przełączać alt+tab miedzy windowsem a tdu i nic), zainstalowana na dysku tez juz jest dlugi czas (od listopada) i zero problemow. Może moja konfiguracja jest taka bezproblemowa albo mam wyjątkowe szczęście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie takiego buga w TDU, że sobie jedziecie a tu nagle... sruuu w radiowóz, tylko nie taki zwyczajny a niewidzialny? ja tak mam, i może we free rajdzie da się z tym żyć to w np. dostarczaniu samochodów już jest lipa bo sie traci premie i pare k. Da się coś na to poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi