KaszaWspraju Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 o 20.15 motoGP Qatar , bede dopiero po. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 gdzie ta latarnia? moze kolo cadilaca lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Lewy górny róg mapy (Pole D1 na oficjalnej mapce TDU) :) Trudno przeoczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 gdzie ta latarnia? moze kolo cadilaca lepiej? Lewy górny róg mapy (Pole D1 na oficjalnej mapce TDU) :) Trudno przeoczyć. Dziś spotykamy się przy latarni na południu :> (screen na którym jest zaznaczone gdzie ona się znaduje jest na pierwszej stronie tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ten wystajacy dzyndzel po prawej na gorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ten wystajacy dzyndzel po prawej na gorze? Napisałem na południu ;) Wklejam screen gdzie to jest: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) jak bede to bede pod nickiem kilarkoprz ja tam nie widze zadnej latarni, ak mozesz daj wiekszy zoom Edytowane 9 Marca 2008 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Dzięki za nfo, na 1-szą stronę nie spojrzałem - muszę nadrobić... Bym sobie mógł czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Przy latarni na polnocnym wschodzie bedzie wam sie latwiej polaczyc. Tam na poludniu jest zawsze najwiekszy tlok i przypadkowi ludzie sie dolaczaja i zajmuja miejsca ;) No chyba ze macie zamiar grac we dwojke...to dla was lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 No więc pod którą latarnią meeting? pod tą na południu czy na płn-wsch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Chyba Wam się coś pomyliło latarnia jest na południu, południowym-wschodzie i północnym-zachodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Tobie sie chyba kierunki swiata pomylily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 No nie przerażajcie mnie, tak jak napisałem latarnia jest na północnym-zachodzie wyspy. Nasza jest też na południu i jest jeszcze jedna na południowym-wschodzie. Marsz do szkoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Popełnię OT w celu podziękowania za dzisiejszą rundkę po wyspie :) Było trochę problemów, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Do następnego razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Popełnię OT w celu podziękowania za dzisiejszą rundkę po wyspie :) Było trochę problemów, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Do następnego razu. Ja również dziękuje ;) Mam nadzieje, że w najbliższym czasie znów pojeździmy. Niestety miałem troche problemów z lagami, ale później się uspokoiło. Wrzucam screen który zrobiłem podczas wyciskania vmaxa z mojego Merca SL300 :) Edytowane 9 Marca 2008 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2pac Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam was serdeczenie. Niestety nie mam czasu na to by sprawdzić wszystkei wiadomośći w tym temacie, dlatego też piszę tutaj by uzyskać pomoc. Podczas właczania się gry widzę reklame ATARI potem tą czerwoną czy bordową, a potem z tym autem i... wyskakuje mi bład TestDriveUnlimited.exe mam orginała.. tylko zrobiłem małą przerwę w graniu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jeśli wcześniej było dobrze, To zrób kolejną przerwę :) TDU jest jak kobieta, na fochy pomaga czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2pac Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jeśli wcześniej było dobrze, To zrób kolejną przerwę :) TDU jest jak kobieta, na fochy pomaga czas :) musze grać w to wrr.. bo nie mam w co innego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 musze grać w to wrr.. bo nie mam w co innego :mur:Mario sobie sciagnij... albo doom-a... ewentualnie gta 1.. gry darmowe a i ciac Ci nie beda.... Nastepnym razem ogarnij co piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Tylko ze s2pac ma troche racji ;]. Mi też TDU sie zjebało z dnia na dzień (kompletnie nic nie robiłem na kompie/zero instalek/zero nowych sterów/zero czegokolwiek tylko trochę pracy no i gra w tdu i tu nagla na2 dzień bah - gra sie tnie (nie mało fps tylko sie tnie w dosłownym znaczeniu tego słowa - coś jak doczytki z dysku ale dysk siedzi cicho). Od tego czasu nie gram w tdu a bardzo bym chciał. Format pewnie by pomógł ale na to nie mam czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mi TDU na 2 dzień po instalacji zaczęło się zawieszać bez powodu w najmniej oczekiwanych momentach :E Na szczęście przeinstalowanie gry pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Tdu zawsze ma jakieś fochy i nie ma na to żadnej reguły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Tak czytam Wasze posty i się dziwie. W TDU zacząłem grać gdy wyszła open beta. Swój oryginał PL kupiłem jakoś na początku maja. Od czasu bety nie miałem żadnych, najmniejszych problemów z grą. Nawet po 'skillowaniu' procesu gry podczas grania save'y nie znikają, gra się nie zawiesza, chodzi normalnie (moge sobie przełączać alt+tab miedzy windowsem a tdu i nic), zainstalowana na dysku tez juz jest dlugi czas (od listopada) i zero problemow. Może moja konfiguracja jest taka bezproblemowa albo mam wyjątkowe szczęście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Do czasu ^^ Też tak sobie pomyślałem i jak pomyślałem tak na 2-gi dzień foch :D Reinstalka i nic, stery, system, nic... 2 tyg przerwy i wsio śmigało jak trzeba :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 macie takiego buga w TDU, że sobie jedziecie a tu nagle... sruuu w radiowóz, tylko nie taki zwyczajny a niewidzialny? ja tak mam, i może we free rajdzie da się z tym żyć to w np. dostarczaniu samochodów już jest lipa bo sie traci premie i pare k. Da się coś na to poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 tez to mam, na początku myślałem że to policja kolczatki rozstawia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jeździ ktoś dzisiaj ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jeździ ktoś dzisiaj ;) ? Ja moge pojeździć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 moze o 19 pod latarnia na poludniu (pod wulkanem) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jestem cały czas on-line - więc mogę podjechać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...