grzesiu Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Powerslave napisał(a): moze o 19 pod latarnia na poludniu (pod wulkanem) ??? Proponuje o 20 :) na tym parkingu koło latarni na południu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 ja sie juz lacze, o 20 nie bede mial duzo czasu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 No nie mogę się połączyć, widzę na mapie Grimlocka i przez chwile KaszaWspraju się tam kręcił no ale nidyrydy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2pac Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 JA bbym pojeździł.. i jakieś wskazówki jak te błędy ominąć :sad: z góry dzięki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 grzesiu napisał(a): Tak czytam Wasze posty i się dziwie. W TDU zacząłem grać gdy wyszła open beta. Swój oryginał PL kupiłem jakoś na początku maja. Od czasu bety nie miałem żadnych, najmniejszych problemów z grą. Nawet po 'skillowaniu' procesu gry podczas grania save'y nie znikają, gra się nie zawiesza, chodzi normalnie (moge sobie przełączać alt+tab miedzy windowsem a tdu i nic), zainstalowana na dysku tez juz jest dlugi czas (od listopada) i zero problemow. Może moja konfiguracja jest taka bezproblemowa albo mam wyjątkowe szczęście...Kwestia szczescia.. ja tez tak kilka miesiecy mowilem do poki mi sie save nie wysypal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Neo_x- ja tak samo XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Hejka, jezdzi ktos jeszcze? Stoje na parkingu pod latarnia(na dole mapy u wulkanu) jakby ktos byl chetny to czekam :-) nick Amfus w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jak by się grało on-line na EDGE (238 kb/s)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 A od kiedy net w komorki sluzy do grania?!?!?!?!?!? Bylo ostatno podobne pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mi na kablówce 256kbps jeździ się dobrze , ale czasem lagnie jak dużo ludu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Nie porownuj neta bezprzewodowego na ktorym ledwo gg dziala do neta z kablowki ktory jest postawiony pewnie na jakims swiatlowodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=80081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 TAk! w końcu XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Wszystko ladnie, pieknie.. ale chyba nie doczytaliscie... "The price will be around 9.99 euros - less than 0.22 euros per vehicle." Te nowe, dodatkowe autka beda kosztowaly prawie 2 razy tyle ile sama gra... paranoja... EDIT: az chyba spirace ta gre i zassam po prostu skads te nowe autka... nie dosc ze dali dOOpy przy robieniu engine i multiplayera to jeszcze kaza placic za gre 2 raz... Edytowane 12 Marca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Te autka napewno będą dostępne z "alternatywnych źródeł"... czyżby atari wkońcu się obudziło , i zaczęło przedłużać życie gry? ( albo poprostu kieruje się chęcią zysku ) Edytowane 12 Marca 2008 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 hahahaha no na bank zaplace im 9,99E za te auta :P pewnie jeszcze tego samego dnia gdy pojawi sie paczka beda juz wspomniane alternatywne zrodla, download, unpack, enjoy i na to licze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 No to dajnie, znowu trochę pogramy w TDU. Trochę się tych fur nazbierało. Już nie mogę sie doczekać na Countach'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Challenger w00t :D coś "dużo" lexusów, czyżby temu, że nie było salonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ja tam bym chciał jeszcze lambo diablo i byłoby git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 A RX7/RX8 jak nie było tak nie ma...:( no ale przynajmniej Brera jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Diablo, F612 i F40 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) PaBlO napisał(a): Ja tam bym chciał jeszcze lambo diablo i byłoby git.e tam diablo.... subaru impreza starszy i lancer evo nowy.... ^^ EDIT: na logike mozna pomyslec ze w tym packu beda autka ktore juz od dawien dawna sa na xkloca... jak na moje oko.. na forum atari dobrze rozumuja... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Car pack 6 was so new that I missed it when searching. Here is the updated list. New cars are marked by <<<. Alfa Brera Audi A4 Touring <<< Audi RS4 Quattro Saloon Audi S6 Cadillac Cien Concept Cadillac CTS-V Cadillac Sixteen <<< Chevrolet Corvette (1st gen) 1957 Hardtop Chevrolet Corvette C6 Convertible Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971 Chrysler Crossfire SRT6 Coupe Chrysler Crossfire SRT6 Roadster Dodge Challenger RT 1971 Dodge Charger Super Bee Dodge Viper SRT-10 Coupe Edonis Ferrari 250 GTO 1962 Ferrari 308 GTS Quatrovalvole Ferrari 512 TR Ferrari 612 Scagletti Ferrari Challenge Stradale Ferrari Dino 246GT Ferrari Dino 246GTS <<< Ferrari F40 Holden Efijy Concept Kawasaki Ninja ZX-12R Koenigsegg CCR Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition Lamborghini Diablo GT <<< ?Lamborghini Gallardo Coupe? Lamborghini Murcielago Roadster Lexus SC 430 Lexus GS 450h Hybrid Lexus IS 350 Lexus LS 460 Lexus LS 600h L McLaren F1 GT Mercedes-Benz CLK GTR Nissan 350Z Roadster 2004 <<< Noble M400 Pontiac Solstice <<< RUF RGT RUF RK Spyder RUF Rt 12 RUF Turbo Saturn Curve Concept Spyker C8 Spyder Triumph 955i <<< TVR T440R Plus racer_fan92’s cars: McLaren F1 LM The Pagani Zonda Roadster And maybe also included: Nissan Skyline Edytowane 12 Marca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Mogli by veyrona dać :P a nie jakis saleen najszybszy w grze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Zrobie formata tylko dla F40 i rufa gt (o ile dobry dźwięk silnika zachowają w przypadku gt). Miodzio wozy. Maybe skyline ? ;o może dadzą "prawdziwą" wersje > 1000bhp. Edytowane 12 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 przecież skyline jest dodany w patchu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 dr@jw3r napisał(a): przecież skyline jest dodany w patchu :|pisałem przeciez ze 90% czasu w nim spędzam. Chodziło mi o wersje z DUŻO większa mocą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Skyline to już parch teraz się liczy GT-R i jego powinni wsadzić do gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Myslalem, ze atari mnie juz nie zaskoczy, a oni sobie kaza placic za dodatki ehe ;0. No nic i ta pojezdzimy i tak, a rufem chetnie posmigam :) Zgadzam sie tez z ostatnim postem Neo_x Subaru bym chetnie zobaczyl. Teraz tylo ciekawe ile przyjdzie nam na to czekac tydzien miesiac, rok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 szkoda ze nie ma beemek i porszakow :(... no i hunda jakas by sie przydala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 porsche to ruf, a co d bmw to m5 czemu nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...