Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Black_war napisał(a):

Niedaleko salonu Astona masz warsztat, który go stuninguje, ew. jak się mylę to jest inny do brytyjskich aut.

Kozakov

Nawet nie zauważyłem, że jest.

Dziwne, w tym poradniku klik jest pokazany warsztat,a u mnie tego nie ma, co jest grane?

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LCC napisał(a):

Musisz mieć odkryte te drogi albo wszystkie.

Mam odkryte wszystkie w tamtej okolicy, a każdą ulice na mapie to chyba nie możliwe, bo tylko tego salonu tunerskiego nie mam.

Edit:

Okazało się że patrzyłem w troche inne miejsce, a okolic salonu nie miałem odkrytych. Sry za zaśmiecanie tematu :)

Edytowane przez Knopper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

razorBMW napisał(a):

Będzie dziś ktoś jeździł po Oahu wieczorkiem? :-)

Ekhm. Ponawiam pytanko :D dzisiaj, koło... ja wiem... 20 albo 20:30, na parkingu koło latarni na południu...? tylko jaka klasa? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie na temat Driving Force Pro do 'Miazga82' i innych jej użytkowników.

Obecnie manewruję używając gałek analogowych na rumblepad 2 i coś mnie wzięło żeby dokupić sobie kierownicę, szczerze mówiąc nigdy w życiu nie miałem kontaktu z komputerową kierownicą prócz kiery w moim fiacie uno 1.0 =p

Czy to opłacalny zakup, będzie z tego wielka frajda z jazdy Mclarenem na DFP ? Warto wydać te 350zł ? :?

edit: 1. w grze można mnie spotkać na nicku 'maryjanna'

2. czy kierownica będzie działać pod vista64 i czy jest kompatybilna z xbox360 ?

Edytowane przez ohuzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFP jest najlepsza na rynku kierownica po G25 ktora kosztuje 3 razy tyle co dfp :) TDU nie jest symulatorem wiec nie spodziewaj sie nie wiem czego... chodz frajda z gry jest bardzo duza... a tym bardziej na kierownicy. TDU nie jest jak na moje oko gra na klawe. W pelni taka kierownice wykorzystasz w grach typu GTR2, GTL i rFactor o ktorych takze sa tematy... ale napewno nie w TestDrive ze wzgledu na kat obrotu kierownicy. Musial bys sie namachac jak glupi by sie utrzymac na drodze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a jak sie sprawy mają z kompatybilnością na Vista 64 ?

Zresztą, w razie czego zawsze można postawić drugi system...

No więc, jeśli ktoś chce się pozbyć DFP to z chęcią odkupię :)

Edytowane przez ohuzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ludziska,

ja z malym problemem, mianowicie:

doswiadczam problem z dzwiekiem w grze, a dokladniej z dzwiekiem 5.1 - wlasciwie to go nie ma.

W windzie wszystko poprawnie ustawione, stery itd.

Mam 3 karty SB Audigy 4, SB Audigy LS i dzwiek z mobo, na zadnej nie dziala dzwiek 5.1.

Co gorsza na widoku maski samochodu, przy samochodach gdzie silnik znajduje sie za

srodkiem dzwiek jest czesto przerywany i niejednostajny.

Oczywiscie patch 1.66 zainstalowany.

Mozna cos z tym zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo, używacie nowych dźwięków z sound packów dostępnych w internecie? Maserati MC12, i McLaren F1 brzmią... po prostu orgiastycznie ;) Niczego sobie też Gallardo i wszelkie muscle cary (teraz czuć to V8 ;) ) Saleen S7 dostał dźwięk od Forda GT co pasuje mu świetnie. S281 też niczego sobie, słychać w końcu, że to V8 :) Jeżeli ktoś używa jakichś nowych dźwięków to proszę o podzielenie się opinią na ich temat. Najlepiej z tym, które warto instalować a które lepiej opuścić (ja instalując dźwięki sugerowałem się gwiazdkową opinią z tdu-central)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black_war napisał(a):

Apropo, używacie nowych dźwięków z sound packów dostępnych w internecie? Maserati MC12, i McLaren F1 brzmią... po prostu orgiastycznie ;) Niczego sobie też Gallardo i wszelkie muscle cary (teraz czuć to V8 ;) ) Saleen S7 dostał dźwięk od Forda GT co pasuje mu świetnie. S281 też niczego sobie, słychać w końcu, że to V8 :) Jeżeli ktoś używa jakichś nowych dźwięków to proszę o podzielenie się opinią na ich temat. Najlepiej z tym, które warto instalować a które lepiej opuścić (ja instalując dźwięki sugerowałem się gwiazdkową opinią z tdu-central)

Zarzuć linkiem z chęcią przetestuje bo niektóre wózki rzeczywiście brzmią trochę inaczej niż w realu :).

Akurat w s7 prawie w ogole nie słychać v8 (przyjemniej z tego co widziałem na youtube czy starym programie na Discovery :)).

Jednak ten filmik "mówi" co innego ;]: http://pl.youtube.com/watch?v=j0zW7etnKhU

Rzeczywiście bulgot jak w V8.

Ostatnio widziałem Blazer'a i jak pociągnął to aż miło sie zrobiło ;]. Uwielbiam ten odgłos jak V8 "sie rozpędza i rwie do przodu" ;].

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi