Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

A ja z kolei mam problem,może na tym forum coś mi poradzicie.Mój sprzet to barton 2500@3200+, 2*512ddr400 cl2, x800pro@x800xt (16potokow).No i problem w tym ze niezaleznie od rozdzialki TDU chodzi slabiutko...16-20fps.Znajomy ma taki sam komp tyle ze karte 9600xt i...chodzi mu lepiej i to zauwazalnie o_O...probowalem roznych driverow,nowszych starszych,aktualnie mam cat 7.6, robilem format i kiszka.Jakies sugestie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fossil:

może dlatego chodzi mu lepiej, bo jego karta nie obsluguje wielu "fajerwerkow" graficznych, innej rady nie ma ( i tak sie dziwie ze to w ogole na radku 9600 dziala ;) ).

Ja sie przy okazji pochwale, ze przedwczoraj nabylem TDU ;]. Mozna mnie spotkac pod nickiem Mordkaa.

P.S. chetnie przylaczylbym sie do PPC klubu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SLR dołączył do moich ulubionych bryczek :)

Dzisiaj przebrykałem nim prawie 1000 km i w sumie stuknęło mi już 28,000 km w TDU, a jeżdzę dość mało :)

Dołączona grafika Dołączona grafika

@Miazga pozwól, że dodam Twoje ustawienia pod DFP i moje pod MOMO do FAQ dla potomności.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważyłem ciekawą rzecz: mianowicie po usunięciu pliku radial TDU rzadziej łapie zwiechy ale i tak występują. A po takiej zwieszce i wyjściu przez alt+crtl+del nie mogę ponownie włączyć TDU i nawet COD4, bo obraz sie niemiłosiernie tnie. Więc taki zwis w TDU miesza coś w kompie i nawet innej gry nie da się włączyć, pomaga tylko reset. Nie wiem ocb :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważyłem ciekawą rzecz: mianowicie po usunięciu pliku radial TDU rzadziej łapie zwiechy ale i tak występują. A po takiej zwieszce i wyjściu przez alt+crtl+del nie mogę ponownie włączyć TDU i nawet COD4, bo obraz sie niemiłosiernie tnie. Więc taki zwis w TDU miesza coś w kompie i nawet innej gry nie da się włączyć, pomaga tylko reset. Nie wiem ocb :/

Stawiam na oc procesora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz Vistę to ich nie masz, natomiast jeśli XP to musisz odkryć ukryte pliki.

Prawie max speed na zderzaku z Razorem :)

Smieszne ze na liczniku widać koło 390 ;]

Też tak mówiłem dopóki nie wykasowałem radial.cdb BuddyCache i nie zacząłem odpalać przez TDU-Fixera ;)

Ktoś już pisał juz o tym tdu fixerze ale ja go znaleźć nie moge (na forum atari tez). Black_war zarzuć linkiem jak możesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzywaj jakiegos lepszego programu graficznego naprzykład darmowy PAINT NET to sobie ustawisz jakosc jpega przy zapisie z podglądem.. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi