MacOSek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Jaki jest według was najlepszy samochód grupy D, przed jak i po ulepszeniu?DB9 Coupe/Volante Maserati GranSport Ford Mustang GT-R Concept imho coś z tego duży + dla DB9 za wygląd :) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 DB9 Coupe/Volante Maserati GranSport Ford Mustang GT-R Concept imho coś z tego duży + dla DB9 za wygląd i dźwięk :) Ja wybrałem Lotusa Esprita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a ja dzisiaj qqrydze spotkalem... i do tego kogos na moim motorku tylko w innym kolorze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Będzie ktoś dzisiaj jeździł w TDU? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Będzie ktoś dzisiaj jeździł w TDU? ;) Ja prawdopodobnie trochę dziś pojeżdże, tak w różnych godzinach. Więc możecie mnie szukać na wyspie pod nickiem "Mordkaa". :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 w którym salonie są RUFy? bo szukam i szukam a znaleźć nie mogę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 w którym salonie są RUFy? bo szukam i szukam a znaleźć nie mogę :/ Jeśli grasz na PC, to nie ma RUF'ow, tylko na X360 wyszla paczka z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 mam pewien problem - gdy kupuję pierwszy samochód i jadę do pierwszego wyścigu daje enter, później start i nic się nie dzieje, tzn. ekran się obraca, muzyczka gra, ale nic poza tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) To jeszcze zachowane screeny ze starego monitora i grafy, bez HDR: I juz na nowej kilka. Z HDR obraz nie jest już taki ciemny :) Gra mi sie zawiesza podczas zapisywania. Co zrobić? Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Kozakov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gra mi sie zawiesza podczas zapisywania. Co zrobić? Odpalić przez tdufixera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ktoś mi pomoże? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ktoś mi pomoże? :rolleyes:Może usunięcie pliku radial.cdb coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dobra, nie wiecie jak mam rozwiazac moj stary problem ? jade do jakiegos wyscigu i nie da sie dać "start race" potem z tego menu tez nie da wyjść. instalowalem patcha. nie pomógł instalowałem 2x nowy system z innymi sterownikami i dalej nic. moze ktos sie spotkał z tym problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Odpalić przez tdufixera...Gdzie to mogę znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 sesq też mam ten problem, a pliku radial.cdb znaleźć nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 sesq też mam ten problem, a pliku radial.cdb znaleźć nie mogę...Odznacz ukrywanie plików systemowych (Narzędzia-Opcje folderów-Widok). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 odznaczyłem i nadal nie chce znaleźć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 odznaczyłem i nadal nie chce znaleźć ...Zaznacz "pokaż ukryte pliki i foldery" i powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 oo, widze kronox55 kilka postow wyzej opisął ten sam problem co ja mam :) niezle. to jak znajdziesz rozwiazanie to napisz na pm :) pozdroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 chłopaki możecie mi powiedzieć jaka jest zawartość płyty dodatkowej do TDU w wersji Top Seller bo zamierzam ją nabyć i chciałbym wiedzieć co jest dokładniej na tej płytce patch czy co ??? Może się komuś przyda.... Zawartość TOPSELLER Na płycie z dodatkami znajduje się: - Test Drive Unlimited Vista PL Patch - Test Drive Unlimited "Pu'uloa Fix" Patch - Test Drive Unlimited 1.66a Patch - Instrukcja instalacji @pdf - Instrukcja Test Drive Unlimited - Mapa Test Drive Unlimited - Poradnik Test Drive Unlimited Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 zrobilem upload TDU Registry Fixer i TDU radial.cdb delete tool ,moze komus sie przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Może się komuś przyda.... Zawartość TOPSELLER Niby ta sama wersja z Media-Markt ma inną zawartość. Jest jedna płyta. Patche są w dodatkowym folderze. Oprócz tego instrukcja z serialem, karta rejestracji na gram.pl i 2 ulotki reklamowe - cd projektu i jakiś kupon zniżkowy na komputer. Do tego naklejka na pudełku 'certyfikat jakości cd projekt', która ma nie być naruszona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dobra, nie wiecie jak mam rozwiazac moj stary problem ? jade do jakiegos wyscigu i nie da sie dać "start race" potem z tego menu tez nie da wyjść. instalowalem patcha. nie pomógł instalowałem 2x nowy system z innymi sterownikami i dalej nic. moze ktos sie spotkał z tym problemem ? pisalem juz jak rozwiazac ten problem w tym topicu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dla tych którzy nie mogą znaleźć pliku radial: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) świetna giera musze tylko wykopać pedały do kierownicy z piwnicy i można smigać, poki co mam tylko 10% i 3 fury...po 3h grania :D na klawiaturze i nawet dobrze chodzi - na 2 kompie z 7900gs i a64@2.4ghz i 1gb ramu smiga aż miło :) wkurza tylko czasowe chrupanie...chyba przez te latające gazety i inne smieci. pytanie - wyzwania online(wyscig na mapie, kolor inny od normalnie niebieskiego) tez są jakoś kasą premiowane? i czy do maserati są jakieś sklepy/warsztaty z upgradem? Aha...korzystam ze starego ID gamespy...PIEKNIS...prosze sie nie smiać :P Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 sa upgrejdy do maserati i do innych, jest tylko kilka sztuk pojazdow, ktorych sie nie da z tuningowac (zazwyczaj concepty) chrupanie raczej nie jest od gazet, choc ja wylaczylem latajace smieci bo troche irytowaly mnie ptaki przelatuace przez kabine i asfalt, a smieci wygladaly raczej jak na brooklynie ;). Sprzet mam podobny do twojego, wczesniej tez gralem na 2200 nawet i bylo ok , wiec. co do multi to nie pamietam, kasa ktora dajesz na tak zwane wyzwania, ktore mozesz komus spotkanemu rzucic ustawiasz w opcjach, aale co do wyscigow to nie pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 zrobilem upload TDU Registry Fixer i TDU radial.cdb delete tool ,moze komus sie przyda ;)Ten Registry Fixer to do czego służy? Mógłbyś wrzucić np. na sendspace.pl ? nie każdy ma neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ten Registry Fixer to do czego służy? Mógłbyś wrzucić np. na sendspace.pl ? nie każdy ma neo TDU Registry Fixer TDU radial.cdb delete tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pisalem juz jak rozwiazac ten problem w tym topicu...jak mam to znalesc? podasz jakies słowo kluczowe, zeby przerzedzić te 243 strony tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...