Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mlody_piotrek

lol nie mam wirusa tylko tam w grze się pyta czy chce pobrać aktualizacje klikam tak i włącz mi tą stronę :sad:

a jak kliknę nie ty muszę wybrać innego użytkownika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam kiere logitech wingman gp, no force, w ogole jakas kiczowata w działaniu, neutrala mi nie trzyma...miałem joya wingman attack2 tez byl do d, gubil kalibrację...tak jak ta kiera po pewnym czasie..miałem misje kurier, jade juz 8 minute, bo to polowa wyspy prawie a tu nagle przy 80% zaczyna mi co jakis czas lekko odbijac w prawo, mało pare razy nie wyladowałem na bandzie/samochodzie przy predkosci 130mph

CO POLECACIE?

zastanawiam sie nad saitekami, manty i inne szity odpadają od razu. Jest jakas alternatywa dla logi i saiteka? Saiteka moge juz do 100zl wychaczyć jakąs kiere, ewentualnie coś lepszego z 200zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mlody_piotrek - jeśli masz czarnego oryginała w wersji pl to normalka :-P sam go sprzedałem i kupiłem Top Seller i śmiga wszystko :-)

Gregu - albo masz źle ustawioną kierownicę , albo jest uszkodzona , grałem na Wingmanie w TDU i to dość długo nie było żadnych problemów , a sprzedałem ją tylko dlatego że kupiłem okazyjnie nowy model

byłem już parę razy pod latarnią i nie spotkałem nikogo z ppc team :-P wczoraj wieczorem było tam tylko dużo Niemców :-P

poza tym to kiepsko bo kupiłem 2 audi a3 i 1 tt i wystawiłem do sprzedaży kasa zamrożona a auta nie schodzą :-(

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neo_x - czyli wystawię najtańszego złoma za milion i pójdzie ??? :-)

jakby ktoś wiedział gdzie jest ten wyścig to byłbym wdzięczny za podzielenie się tą informacją bo potrzebuje kasy :-)

Zapomnij o tym wyścigu. Wszystkie samochody sie sprzedają automatycznie za każdą cenę. Najlepiej wystawić za 9'999.999 i mieć z głowy sprawę. Czasami trzeba poczekać jeden a czasami kilka dni; ale wszystko sie sprzedaje.

Lecz to nie jest ten wyścig.

Sory... mialo byc 10 mylyonow a nie 1 mylyon ;)

mam patcha ale tam pisze że trzeba sćiągnąc jakąs aktualizację do gry po necie

i kieruje mnie na taką stronkę 2966882[/snapback]

mam kiere logitech wingman gp, no force, w ogole jakas kiczowata w działaniu, neutrala mi nie trzyma...miałem joya wingman attack2 tez byl do d, gubil kalibrację...tak jak ta kiera po pewnym czasie..miałem misje kurier, jade juz 8 minute, bo to polowa wyspy prawie a tu nagle przy 80% zaczyna mi co jakis czas lekko odbijac w prawo, mało pare razy nie wyladowałem na bandzie/samochodzie przy predkosci 130mph

CO POLECACIE?

zastanawiam sie nad saitekami, manty i inne szity odpadają od razu. Jest jakas alternatywa dla logi i saiteka? Saiteka moge juz do 100zl wychaczyć jakąs kiere, ewentualnie coś lepszego z 200zł

G25... a do tdu w zupelnosci wy starczy dfp

:wacko: je..... test drive jak sie przez neta grac nie da tego patcha nigdzie nie ma bo nikt pewnie nie miał takiego problemu

boSHe... google naprawde nie jest trudne w obsludze wierz mi....

EDIT: cisnie mnie by dzisiaj wieczorem posmigac po wyspie.... bede sam czy ktos sie przylaczy? ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wczoraj bylem pod klubem, w koncu znalazłem, niestety nie wiem jak dołączyć. dzis podram moze do 17, bo potem wyjazd

kiera mnie wkurza, zwlaszcza w dluzszych misjach(transport)...mam co jakis czas po zrobieniu czesci misji szrpniecia kiery(w grze, widac jak łapy latają) w prawo...najczesciej zaraz po tym jak wyprowadzam na prostą skrecając w lewo...czasem na prostej

pociąc sie mozna

btw ferrari f430 dobra fura?kupilem i jakos lepiej mi sie tvr tuskan jezdzi niz tym ferrari. Walnąłbym upgrade ale szkoda mi kolejnych 160k$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my raczej wszyscy mamy tuning lvl3;] ferrari dobre auto, ale to raczej chodzi o gust bo duzo ma podobne osiagi, ja sobie upodobalem ostatnio corvette, bo kocham jej przyspieszenie z manualnym sprzeglem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia, na freeride to sie bardziej technika jazdy liczy niż szybkość i przyspieszenie fury.

Ja lubie akurat bardziej te wolniejsze samochody z klasy D

hmm moze nie tyle technika co znajomosc drogi :D tzn jesli wiemy ze na tym zakrecie pod gore droga jest kwadratowa to nie ma co pedzic bo i tak skonczymy w lesie co jest zabawane gdy naraz w lesie znajdzie sie 8 osob, a troche mniej gdy tylko my i musimy potem dogonic reszte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli D?

Godzinka też by się przydała dokładna...

Tam, gdzie zwykle - parking koło latarni, czy będziecie jeździć bez czekania?

I czy mogę wejść na TSa wtedy, tak jak ostatnio,by słyszeć, gdzie skręcacie etc bez mikrofonu...? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do klubu jeszcze nie dojechałem :-) , ale pasuje mi o 20:30 na parkingu koło latarni na samej górze wyspy będzie ktoś ???? i jaką klasą fur ??? bo nie wiem czym jechać :-)

już znalazłem klub :-)

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie co to jest h-shifterer? bo jak mam wybraną skrzynie na manual (sprzęgło nieważne czy zaznaczone na auto czy nie) a ten shifter zaznaczony to biegu nie da się wrzucić

Edytowane przez pawelekmal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do klubu jeszcze nie dojechałem :-) , ale pasuje mi o 20:30 na parkingu koło latarni na samej górze wyspy będzie ktoś ???? i jaką klasą fur ??? bo nie wiem czym jechać :-)

już znalazłem klub :-)

ja podjadę, nick "stenes"

najprawdopodobniej czerwona rs czwórka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie co to jest h-shifterer? bo jak mam wybraną skrzynie na manual (sprzęgło nieważne czy zaznaczone na auto czy nie) a ten shifter zaznaczony to biegu nie da się wrzucić

To zmiana biegów jak w normalnym samochodzie czyli biegi w literkę "H". Możesz to włączyć jak masz np. Logitecha G25

Moja pytanie: chciałem dziś do Was dołączyć, znalazłem sava, wgrałem go do "moich dokumentów/TDU/save" i niestey gra nadal widzi ostatnią moją grę, w której mam tylko 7%....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

a tu "prawie jak Polska" ;)

Dołączona grafika Dołączona grafika

@petrumi: spróbuj zrobić tak:

- zrób kopię folderu test drive z moich dokumentów (na wszelki wypadek)

- wywal wszystko z folderu savegame

- w grze załóż profil z nickiem takim jaki masz w tym profilu online

- po tych pierwszych jazdach wyłącz grę i wklej do folderu savegame twój profil online, odpal grę znowu i sprawdź co się będzie działo

- albo krócej - spróbuj edycji pliku ProfileList.dat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.atari.com/us/games/test_drive_u...egapack/dvd_rom

No to "mega"carpack jest, teraz czekać aż jakiś polski wydawca udostępni nam to z te ileś zł. ;)

Let's rock ;]

Edytowane przez razorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi