Gość mlody_piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) mam patcha ale tam pisze że trzeba sćiągnąc jakąs aktualizację do gry po necie i kieruje mnie na taką stronkę http://www.none.com/ :wacko: Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez mlody_piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 raczej masz wirusa albo trojana, nie powinno nigdzie cie przekierowywac... paula, potem 1.66a i smigasz jak nie to masz jakis burdel w windzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 lol nie mam wirusa tylko tam w grze się pyta czy chce pobrać aktualizacje klikam tak i włącz mi tą stronę :sad: a jak kliknę nie ty muszę wybrać innego użytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Omg czy to tak trudno wejsc na google i znalezc jednynego patcha do gry? Nie dobijajcie mnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 szukałem w gooooooooglach ale nic nie znalazłem dlatego poprosiłem o pomoc na tym forum lol :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 szukałem w gooooooooglach ale nic nie znalazłem dlatego poprosiłem o pomoc na tym forum lol :blink: http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google Strasznie trudne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mam kiere logitech wingman gp, no force, w ogole jakas kiczowata w działaniu, neutrala mi nie trzyma...miałem joya wingman attack2 tez byl do d, gubil kalibrację...tak jak ta kiera po pewnym czasie..miałem misje kurier, jade juz 8 minute, bo to polowa wyspy prawie a tu nagle przy 80% zaczyna mi co jakis czas lekko odbijac w prawo, mało pare razy nie wyladowałem na bandzie/samochodzie przy predkosci 130mph CO POLECACIE? zastanawiam sie nad saitekami, manty i inne szity odpadają od razu. Jest jakas alternatywa dla logi i saiteka? Saiteka moge juz do 100zl wychaczyć jakąs kiere, ewentualnie coś lepszego z 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_piotrek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 :wacko: je..... test drive jak sie przez neta grac nie da tego patcha nigdzie nie ma bo nikt pewnie nie miał takiego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mam patcha ale tam pisze że trzeba sćiągnąc jakąs aktualizację do gry po necie i kieruje mnie na taką stronkę http://www.none.com/ :wacko: crack, daemon off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) mlody_piotrek - jeśli masz czarnego oryginała w wersji pl to normalka :-P sam go sprzedałem i kupiłem Top Seller i śmiga wszystko :-) Gregu - albo masz źle ustawioną kierownicę , albo jest uszkodzona , grałem na Wingmanie w TDU i to dość długo nie było żadnych problemów , a sprzedałem ją tylko dlatego że kupiłem okazyjnie nowy model byłem już parę razy pod latarnią i nie spotkałem nikogo z ppc team :-P wczoraj wieczorem było tam tylko dużo Niemców :-P poza tym to kiepsko bo kupiłem 2 audi a3 i 1 tt i wystawiłem do sprzedaży kasa zamrożona a auta nie schodzą :-( Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Neo_x - czyli wystawię najtańszego złoma za milion i pójdzie ??? :-) jakby ktoś wiedział gdzie jest ten wyścig to byłbym wdzięczny za podzielenie się tą informacją bo potrzebuje kasy :-) Zapomnij o tym wyścigu. Wszystkie samochody sie sprzedają automatycznie za każdą cenę. Najlepiej wystawić za 9'999.999 i mieć z głowy sprawę. Czasami trzeba poczekać jeden a czasami kilka dni; ale wszystko sie sprzedaje. Lecz to nie jest ten wyścig. Sory... mialo byc 10 mylyonow a nie 1 mylyon ;) mam patcha ale tam pisze że trzeba sćiągnąc jakąs aktualizację do gry po necie i kieruje mnie na taką stronkę 2966882[/snapback] mam kiere logitech wingman gp, no force, w ogole jakas kiczowata w działaniu, neutrala mi nie trzyma...miałem joya wingman attack2 tez byl do d, gubil kalibrację...tak jak ta kiera po pewnym czasie..miałem misje kurier, jade juz 8 minute, bo to polowa wyspy prawie a tu nagle przy 80% zaczyna mi co jakis czas lekko odbijac w prawo, mało pare razy nie wyladowałem na bandzie/samochodzie przy predkosci 130mph CO POLECACIE? zastanawiam sie nad saitekami, manty i inne szity odpadają od razu. Jest jakas alternatywa dla logi i saiteka? Saiteka moge juz do 100zl wychaczyć jakąs kiere, ewentualnie coś lepszego z 200zł G25... a do tdu w zupelnosci wy starczy dfp :wacko: je..... test drive jak sie przez neta grac nie da tego patcha nigdzie nie ma bo nikt pewnie nie miał takiego problemuboSHe... google naprawde nie jest trudne w obsludze wierz mi.... EDIT: cisnie mnie by dzisiaj wieczorem posmigac po wyspie.... bede sam czy ktos sie przylaczy? ;) Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Neo_x - masz na myśli zwykły objazd ??? to możemy się ustawić na parkingu pod latarnią tylko podaj godzinę i furę jaką będziesz ustawiłem 10 milionów i itak stoją :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 w koncu mialem pograc i nie pogram... dopiero do domu wrocilem... myslalem ze szybciej mi sie zejdzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no wczoraj bylem pod klubem, w koncu znalazłem, niestety nie wiem jak dołączyć. dzis podram moze do 17, bo potem wyjazd kiera mnie wkurza, zwlaszcza w dluzszych misjach(transport)...mam co jakis czas po zrobieniu czesci misji szrpniecia kiery(w grze, widac jak łapy latają) w prawo...najczesciej zaraz po tym jak wyprowadzam na prostą skrecając w lewo...czasem na prostej pociąc sie mozna btw ferrari f430 dobra fura?kupilem i jakos lepiej mi sie tvr tuskan jezdzi niz tym ferrari. Walnąłbym upgrade ale szkoda mi kolejnych 160k$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 my raczej wszyscy mamy tuning lvl3;] ferrari dobre auto, ale to raczej chodzi o gust bo duzo ma podobne osiagi, ja sobie upodobalem ostatnio corvette, bo kocham jej przyspieszenie z manualnym sprzeglem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tia, na freeride to sie bardziej technika jazdy liczy niż szybkość i przyspieszenie fury. Ja lubie akurat bardziej te wolniejsze samochody z klasy D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tia, na freeride to sie bardziej technika jazdy liczy niż szybkość i przyspieszenie fury. Ja lubie akurat bardziej te wolniejsze samochody z klasy D hmm moze nie tyle technika co znajomosc drogi :D tzn jesli wiemy ze na tym zakrecie pod gore droga jest kwadratowa to nie ma co pedzic bo i tak skonczymy w lesie co jest zabawane gdy naraz w lesie znajdzie sie 8 osob, a troche mniej gdy tylko my i musimy potem dogonic reszte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dziś wieczorkiem może jakiś meeting? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja bym się pisał w końcu :) Proszę tylko sprecyzować godzinę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czyli D? Godzinka też by się przydała dokładna... Tam, gdzie zwykle - parking koło latarni, czy będziecie jeździć bez czekania? I czy mogę wejść na TSa wtedy, tak jak ostatnio,by słyszeć, gdzie skręcacie etc bez mikrofonu...? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 To może tak o 20.30 pod klubem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ja moze zawitam pozniej, ale to was znajde;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) do klubu jeszcze nie dojechałem :-) , ale pasuje mi o 20:30 na parkingu koło latarni na samej górze wyspy będzie ktoś ???? i jaką klasą fur ??? bo nie wiem czym jechać :-) już znalazłem klub :-) Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) panowie co to jest h-shifterer? bo jak mam wybraną skrzynie na manual (sprzęgło nieważne czy zaznaczone na auto czy nie) a ten shifter zaznaczony to biegu nie da się wrzucić Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 do klubu jeszcze nie dojechałem :-) , ale pasuje mi o 20:30 na parkingu koło latarni na samej górze wyspy będzie ktoś ???? i jaką klasą fur ??? bo nie wiem czym jechać :-) już znalazłem klub :-) ja podjadę, nick "stenes" najprawdopodobniej czerwona rs czwórka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 panowie co to jest h-shifterer? bo jak mam wybraną skrzynie na manual (sprzęgło nieważne czy zaznaczone na auto czy nie) a ten shifter zaznaczony to biegu nie da się wrzucić To zmiana biegów jak w normalnym samochodzie czyli biegi w literkę "H". Możesz to włączyć jak masz np. Logitecha G25 Moja pytanie: chciałem dziś do Was dołączyć, znalazłem sava, wgrałem go do "moich dokumentów/TDU/save" i niestey gra nadal widzi ostatnią moją grę, w której mam tylko 7%.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 W grze profil zmieniony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Po kolei: 1. wgrałem katalog ze starym save'm do moich dokumentów 2. po odpaleniu gry mam wyłącznie offline 3. w profilach mam tylko swój nick "petrumi" i nie mogę zaznaczyć checkboxa gamespy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 a tu "prawie jak Polska" ;) @petrumi: spróbuj zrobić tak: - zrób kopię folderu test drive z moich dokumentów (na wszelki wypadek) - wywal wszystko z folderu savegame - w grze załóż profil z nickiem takim jaki masz w tym profilu online - po tych pierwszych jazdach wyłącz grę i wklej do folderu savegame twój profil online, odpal grę znowu i sprawdź co się będzie działo - albo krócej - spróbuj edycji pliku ProfileList.dat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) http://www.atari.com/us/games/test_drive_u...egapack/dvd_rom No to "mega"carpack jest, teraz czekać aż jakiś polski wydawca udostępni nam to z te ileś zł. ;) Let's rock ;] Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...