Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

czy tor wyścigowy na wyspie da się jakoś odblokować, czy to tylko tak dla ściemy go zrobili? na mapie da się na niego najechać kursorem jakby to była normalna droga, ale jest zamknięty a droga dojazdowa do toru nie zaznacza mi się jako przejechana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj widziałem kolesia, który śmigał jakimś samochodem z carpacku, nie zdążyłem zapytać jakim bo się odłączył. Było go widać jako te (chyba) audio saloon czy jakoś tak (żółto-pomarańczowe) i "samochód nie pobrany".

Ciekawe czy ten cały megapack ma oddzielnego cd-keya, jeśli nie, to myślę, że lada dzień zawita na torrentach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ma oddzielnego, przeciez wszystko pisze w linku ktory podal razor masz tam przykladowa instrukcje zapacenia/sciagniecia/zainstalowania

http://www.atari.com/us/dd_instructions/

If the game has a CD Key the Serial Number will work for this as well.

Magiczne słowo "if" :)

Poza tym to instrukcja ogólna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20zł byłoby jeszcze w miarę uczciwą ceną :-) tyle sam mogę zapłacić , bo myślę że warto mimo iż to nie tak dużo aut :-) , a te nowe fury można będzie tuningować czy to będą salonowe wersje ???

btw jak sprawdzić kogo mam w znajomych i jak kogoś zaprosić ???

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie przystosowuja serwery do megapacka, zobaczymy, ja mam nadzieje, ze uda sie jakos uniknac placenia za ten obiecywany od roku dodatek, w koncu za "support" od atari to ten dodatek powinien byc dostarczony na ich koszt do domu kazdego kto zakupil gre i oczywiscie za free...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pisza ludzie ktorzy "podobno kupili od US" to instaluje sie to jak osobna gre i jest wymagany osobny key, wiec raczej nie bedzie innego sposobu (zeby grac online)

no serki faktycznie, czasami mi polaczy, ale bylem sam ;0...a teraz juz niedziala w ogole. Zobaczymy, czy cena na europe sie bedzie roznic, wydaje mi sie, ze to bedzie te zapowiedziane 10euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie przystosowuja serwery do megapacka, zobaczymy, ja mam nadzieje, ze uda sie jakos uniknac placenia za ten obiecywany od roku dodatek, w koncu za "support" od atari to ten dodatek powinien byc dostarczony na ich koszt do domu kazdego kto zakupil gre i oczywiscie za free...

Popieram i sie podpisuje 2 rekami. Nie popieram ściągania gier ale to jest po prostu przesada co atari robi z nami. Eden zrobił im gre a oni zero wkładu/supportu i jeszcze chcą kase ze coś co powinno byc od razu na starcie albo udostępnione w formie patchy ze free :|. Ja na pewno za to nie zapłacę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiści wina leży po nszej stronie, nagle wszyscy źle się zaczeli logować...

Cuż nie dokończe poprzedniego zdania, bo dostałbym %, jednak powiem, że na pewno nie kupie tego czegoś co powinni mi dać za darmo i to dostarczyć netem za frajer, gdyż jak ktoś już wspomniał olali nas ciepłym moczem. Nie będę dalej narzekał, bo mam ważniejsze rzeczy do roboty, więc mogą się cmoknąć. Od dawna mnie tak wydawca nie wpienił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cuż nie dokończe poprzedniego zdania, bo dostałbym %, jednak powiem, że na pewno nie kupie tego czegoś co powinni mi dać za darmo i to dostarczyć netem za frajer, gdyż jak ktoś już wspomniał olali nas ciepłym moczem. Nie będę dalej narzekał, bo mam ważniejsze rzeczy do roboty, więc mogą się cmoknąć. Od dawna mnie tak wydawca nie wpienił.

Trochę wyluzuj, gra dodatki i wszystkie bryki które zrobili są ich produktem, mogą sobie z nimi robić co im się podoba ... sprzedawać udostępniać z jaką kwotę im się to podoba. A Tobie nikt nie każe tego kupować. Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Miazga. Na X klocku te dodatkowe autka też były płatne. Zresztą wychodzi 1 zł za auto, co jest śmieszną sumą.

Szkoda, że moja karta nie łapie bo już bym pomykał F40:-)

ps. Europejska wersja ma być gotowa do przyszłej Soboty ponoć. Ja po cichu liczę, że ulubiony Serwiso-Sklep (Gram.pl) będzie miał moda w swojej ofercie.

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalilem wczoraj TDU na 360 - dalem za niego 700zl - gra chodzi cudnie przeciwienstwie do wersji PC gdzie na kompie za niecale 2k na ktory wydalem (listopad 2k7, konsole do gier - pc do reszty) gra niebyla grywalna na cd1,8 , 1gb , 8600gt na najnizszych (podobnie Wiedzmin...) nawet patch nic nie poprawil.... Za to GOW chodzi 40-60fps w 1440x900 i wszytko na HIGH czy COD4 w troche nizszych ustawieniach. Teraz czekac tylko na Crysisa dla nextgeny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a z EU nadal nie mozna wbic na serwery...

atari [gluteus maximus] dało, bo gamespy loginy działają...

i widze, ze ktos tam pogrywa, bo jest podgląd online mapy wyspy, z traffic.

co do przekierowania na none.com - upewnij się ze masz oryginał....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do posiadaczy kierownic (gra ktos w ogole w te gre bez???)

jak macie ustawione opcje sterowania, tzn dokładnie chodzi mi o czułość i liniowość? Jakie są optymalne ustawienia.

Pozdr wszystkich czekających na wbicie na serwer...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do posiadaczy kierownic (gra ktos w ogole w te gre bez???)

jak macie ustawione opcje sterowania, tzn dokładnie chodzi mi o czułość i liniowość? Jakie są optymalne ustawienia.

Pozdr wszystkich czekających na wbicie na serwer...

FAQ... na 1... stronie...

Mi sie udało pograc z 2 godzinki ale totalne pustki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...i widze, ze ktos tam pogrywa, bo jest podgląd online mapy wyspy, z traffic..."

o to ciekawe, gdzie mozna zobaczyc ten podglad?

Mi sie udało pograc z 2 godzinki ale totalne pustki....

mnie sie laczy prawie za kazdym razem kiedy odpalam, nie za pierwszym, ale za 2/3 razem i raz mnie tylko rozlaczylo, raz nawet kogos spotkalem w rufie ;), ale fakt pusto jak....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to toto widzialem, to jakas kpina, a nie podglad, kilka obrazkow podmienianych co jakis czas chyba i tyle, kilka razy to widzialem i zawsze wyglada podobnie. Do dzisiaj nawet nie zwrocilem uwagi co tam pisze, myslalem ze to mapa ze sklepami czy czym tam :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi