Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Cadillac Cien... normalnie potwór prędkości. Zarąbiście się tym jeździ a przyspieszenia ma takie, że czapka z głowy spada :) Prędkość max bez tunelu: ponad 400km/h :)

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Kawasaki ZX12R. Idzie około 360 km/h.

Dołączona grafika Dołączona grafika

Alfa-Romeo Brera. Ładnie wygląda ale wole 8c :)

Ferrari 250 GTO

Ferrari F40

Mercedes CLK-GTR

Porsche-RUF

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Zonda Roadster & Edonis

Ferrari 246 GT Dino, 308 GTS, 512 TR

Chrysler Crossfire Roadster i Coupe

Lamborghini Murcielago Roadster i Gallardo Coupe

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Dodge Challenger RT

Lexus'y

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

A TO JUŻ NAJPIĘKNIEJSZY SAMOCHÓD W GRZE:

Chevrolet Corvette C1 1957

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwiek Chargera jest poprostu boski ;D

Szkoda tylko, ze to wersja chyba z 72/73 roku, a nie 70, ew. 68/69. :x Ta jest brzydka troche, ale i tak Charger > all :D

Ja chce car packa :<

Edytowane przez Reaktiv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z atari forum

Navigate to C:\Program Data\Test Drive Unlimited and delete the 'radial.cdb' file.

obok jest cd key plik

c:\data- jesli zainstalowane na c

musisz mieć włączone widoczność plików ukrytych, systemowych chronionych żeby zobaczyć radiala, co do keya to powinien byc normalnie widoczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę, że cena 5 euro wyższa niż powinna być i to jest chyba jakiś pakiet z całą grą. Nie widzę info na forum Atari (inna sprawa, że to o niczym nie świadczy) o czymś takim, więc lepiej jeszcze poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcialo mi sie zbytnio jezdzic po mapie na nowym koncie wiec tylko pare salonow odwiedzilem:

i te szpetne zegary w 360cs i koslawo latajaca wskazowka na obrotomierzu... ohyda jak mozna tak spieprzyc wnetrze:/ btw nie pytajcie co to za jezyk bo sam nie wiem czemu sie zmienil :D

Dołączona grafika

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to kpina zeby placic jeszcze raz :kijem: na x'sa nikt nic nie doplacal gash to mial byc pacz :D a jest TDU2 omg ale kpina

i tak kupie jak bedzie 3eba bo F40 brakuje mi w garazu :D

ale i tak 3eba poczekac i zobaczyc co bedzie dalej

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupowal ktos od nas z tego linka ? troche dogo im te przeliczanie wyszlo, 52zl, mimo wszystko kupil byl.

Tyle, ze podobno sa jakies problemy, nie przekierwuje po zaplacie i inne takie, stad moje pytanie.

Edytowane przez Bogos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z grą -> nie mogę wyjść z domu, do garażu daje rade, ale z garażu na mapę już nie - zawiesza się przy zapisywaniu. Próbowałem w trybie online i offline. Plik radial.cbd usunięty, zapisałem go sobie osobno, ale nie ma go tam (oczywiście zaznaczam opcję podglądu ukrytych i systemowych folderów), używałem opcji wyszukaj - nic nie znalazł. Pomijając sprawę pliku radial, co można jeszcze zrobić, aby wszystko chodziło jak należy ?? Wczoraj jeszcze wszystko hulało.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z grą -> nie mogę wyjść z domu, do garażu daje rade, ale z garażu na mapę już nie - zawiesza się przy zapisywaniu. Próbowałem w trybie online i offline. Plik radial.cbd usunięty, zapisałem go sobie osobno, ale nie ma go tam (oczywiście zaznaczam opcję podglądu ukrytych i systemowych folderów), używałem opcji wyszukaj - nic nie znalazł. Pomijając sprawę pliku radial, co można jeszcze zrobić, aby wszystko chodziło jak należy ?? Wczoraj jeszcze wszystko hulało.

Pozdrawiam.

Mam dokładnie ten sam problem, dlatego póki co odpuszczam TDU, poczekam na Polskie wydanie paczki z autami, bo i tak na chwile obecną nie mam jak jej kupić,a że gra jest niedopracowana to wiadomo nie od dziś-dlatego nie będę się stresować niepotrzebnie :D

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam.

Kurcze widze, że jak sie na obrazku nie pokaże to już sobie ludzie poradzić nie potrafią, a myślenie nie boli. Nawet jeśli nie możecie znalezc tego pliku to wystarczy usunąć cały folder ... takie to trudne? :blink:

Dołączona grafika

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi