dr@jw3r Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez dr@jw3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie zauważyłem ze ma być clk-gtr ;]. Do dzis mam plakat z moto ze srebrnym clk. Dobrze, że sie offline chociaż da pograć bo z chęcią pojeżdżę sobie clk-gtr, f40 czy rufem gt :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 clk-gtr tuning 3 lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Szkoda, ze motocykli nie dodają... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jeden bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Coś się nie przyłożyli do tego cadillaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeden bedzie Jeden ? Moar!!!11 :sad: Daliby hayabuse np. ;] Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Cadillac Cien... normalnie potwór prędkości. Zarąbiście się tym jeździ a przyspieszenia ma takie, że czapka z głowy spada :) Prędkość max bez tunelu: ponad 400km/h :) Kawasaki ZX12R. Idzie około 360 km/h. Alfa-Romeo Brera. Ładnie wygląda ale wole 8c :) Ferrari 250 GTO Ferrari F40 Mercedes CLK-GTR Porsche-RUF Zonda Roadster & Edonis Ferrari 246 GT Dino, 308 GTS, 512 TR Chrysler Crossfire Roadster i Coupe Lamborghini Murcielago Roadster i Gallardo Coupe Dodge Challenger RT Lexus'y A TO JUŻ NAJPIĘKNIEJSZY SAMOCHÓD W GRZE: Chevrolet Corvette C1 1957 Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ktoś ma ochotę na śmiganko? :) Jakby co to ja z Szozim będziemy za chwile na O'ahu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzwiek Chargera jest poprostu boski ;D Szkoda tylko, ze to wersja chyba z 72/73 roku, a nie 70, ew. 68/69. :x Ta jest brzydka troche, ale i tak Charger > all :D Ja chce car packa :< Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gdzie na Viście jest zapisywany CDKey do TDU. Wiem gdzie na XP ale na Viście nigdzie nie mogę znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 z atari forum Navigate to C:\Program Data\Test Drive Unlimited and delete the 'radial.cdb' file. obok jest cd key plik c:\data- jesli zainstalowane na c musisz mieć włączone widoczność plików ukrytych, systemowych chronionych żeby zobaczyć radiala, co do keya to powinien byc normalnie widoczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) no to paczka na europe juz jest dostepna, oczywiscie we wszystkich jezykach oprocz polskiego ;) https://buy.metaboli.com/vnt/panier.html?pa...;langue_page=en Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zwróć uwagę, że cena 5 euro wyższa niż powinna być i to jest chyba jakiś pakiet z całą grą. Nie widzę info na forum Atari (inna sprawa, że to o niczym nie świadczy) o czymś takim, więc lepiej jeszcze poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 z tego co pisz to cena miala byc 9,99 ale funtow stad te 15euro https://buy.metaboli.com/vnt/panier.html?pa...07&affilie= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) nie chcialo mi sie zbytnio jezdzic po mapie na nowym koncie wiec tylko pare salonow odwiedzilem: i te szpetne zegary w 360cs i koslawo latajaca wskazowka na obrotomierzu... ohyda jak mozna tak spieprzyc wnetrze:/ btw nie pytajcie co to za jezyk bo sam nie wiem czemu sie zmienil :D Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ekipa chyba uprawiala tzw. "speed modeling" :lol: stad te niedorobki. A jak wyglada sprawa z dzwiekami silnikow? Interesuja mnie szczegolnie prosiaki, przypomina to prawdziwe porsche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja do rufa nie dotarlem, ale ogolnie cos sie dzwiek pieprzyl, czasami jakies trzaski byly jak silnik mi gasl, albo przy zmianie biegu i hamowaniu, pewnie chodzi o niekompatybilnosc wersji US i EU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No to co jakaś ustawka nowymi furami pod południową latarnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dzwieki rufa sa naprawde beznadziene i wcale nie podobne, za to super bee :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 O której będzie? ; DD Ale będzie można też starymi przyjechać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dla mnie to kpina zeby placic jeszcze raz :kijem: na x'sa nikt nic nie doplacal gash to mial byc pacz :D a jest TDU2 omg ale kpina i tak kupie jak bedzie 3eba bo F40 brakuje mi w garazu :D ale i tak 3eba poczekac i zobaczyc co bedzie dalej Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dla mnie to kpina zeby placic jeszcze raz :kijem: na x'sa nikt nic nie doplacal (...)dodatkowe auta na iksa też były płatne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) kupowal ktos od nas z tego linka ? troche dogo im te przeliczanie wyszlo, 52zl, mimo wszystko kupil byl. Tyle, ze podobno sa jakies problemy, nie przekierwuje po zaplacie i inne takie, stad moje pytanie. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dodatkowe auta na iksa też były płatne skoro tak sory poprostu nic mi o tym nie bylo wiadomo ale i tak nie fer ze mieli wczesniej :P btw fajny masz tel :P wiem bo mam taki sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Mam problem z grą -> nie mogę wyjść z domu, do garażu daje rade, ale z garażu na mapę już nie - zawiesza się przy zapisywaniu. Próbowałem w trybie online i offline. Plik radial.cbd usunięty, zapisałem go sobie osobno, ale nie ma go tam (oczywiście zaznaczam opcję podglądu ukrytych i systemowych folderów), używałem opcji wyszukaj - nic nie znalazł. Pomijając sprawę pliku radial, co można jeszcze zrobić, aby wszystko chodziło jak należy ?? Wczoraj jeszcze wszystko hulało. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Mam problem z grą -> nie mogę wyjść z domu, do garażu daje rade, ale z garażu na mapę już nie - zawiesza się przy zapisywaniu. Próbowałem w trybie online i offline. Plik radial.cbd usunięty, zapisałem go sobie osobno, ale nie ma go tam (oczywiście zaznaczam opcję podglądu ukrytych i systemowych folderów), używałem opcji wyszukaj - nic nie znalazł. Pomijając sprawę pliku radial, co można jeszcze zrobić, aby wszystko chodziło jak należy ?? Wczoraj jeszcze wszystko hulało. Pozdrawiam. Mam dokładnie ten sam problem, dlatego póki co odpuszczam TDU, poczekam na Polskie wydanie paczki z autami, bo i tak na chwile obecną nie mam jak jej kupić,a że gra jest niedopracowana to wiadomo nie od dziś-dlatego nie będę się stresować niepotrzebnie :D Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzis mialem to samo. Sie troche wkur... ze przez weekend nie mozna bylo popykac i tu ni z gruchy ni z pietruchy takie cos. Zastosowalem tricki z pierwszego posta w tym temacie i wszystko smigaaa ;). Wydaje sie, ze pomogla podmiana folderu IGE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam. Mam problem z grą -> nie mogę wyjść z domu, do garażu daje rade, ale z garażu na mapę już nie - zawiesza się przy zapisywaniu. Próbowałem w trybie online i offline. Plik radial.cbd usunięty, zapisałem go sobie osobno, ale nie ma go tam (oczywiście zaznaczam opcję podglądu ukrytych i systemowych folderów), używałem opcji wyszukaj - nic nie znalazł. Pomijając sprawę pliku radial, co można jeszcze zrobić, aby wszystko chodziło jak należy ?? Wczoraj jeszcze wszystko hulało. Pozdrawiam. Kurcze widze, że jak sie na obrazku nie pokaże to już sobie ludzie poradzić nie potrafią, a myślenie nie boli. Nawet jeśli nie możecie znalezc tego pliku to wystarczy usunąć cały folder ... takie to trudne? :blink: Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...