Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

teraz to ja moge ;), ale tsa nie wlaczam. Za 5/10 minut na tym parkingi co zawsze.

albo zmiana miejsca bo tam mam caly czas full, na prawo od tego parkingu jest taki hmm "hel" ;)

Edytowane przez Bogos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem żadnych problemów z zakupem. Moim zdaniem pomimo bugów warto, nawet te 9.99 funta dać. Korzystam z angielskiej wersji gry, polska użycza mi tylko klucza.

Mierzyłem szybkość 512TR(3 stage) i F40(nie da się tuningować) - wyścig Ferrari na czas - pobić 2:10. Pomimo braku tuningu w F40 najlepszy czas miałem 2:09, a w 512 TR 2:12. Testrarossą próbowałem ok. 10 razy, ale pomimo większej prędkości maksymalnej na zakrętach i na przyspieszaniu tracił za dużo czasu.

308 GTS to samochód Magnuma - w sam raz na klimaty Oahu. Trochę wolny, ale fajnie wygląda. No i jest w wersji targa.

Countach jest świetny jeśli chodzi o wygląd, i na szczęście dobrze wykonany. Szybszy niż w rzeczywistości (podają ponad 300km/h bez tuningu, ale tyle jedzie tylko wersja bez tylnego spojlera). Najlepsza jest boczna szybka otwierana - 1/3 okna i do tego otwiera się do połowy :lol2:

Koenigsegg CCR doskonale się spisał na Tantalusie - trzeba znaleźć moment, kiedy trzeba hamować, i wtedy staje się prawdziwą bestią na drodze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

308 GTS to samochód Magnuma - w sam raz na klimaty Oahu. Trochę wolny, ale fajnie wygląda. No i jest w wersji targa.

Ta bryczka jest stylowa ... "samochód Magnuma" B-) , tylko jedyny jej problem to straszna ociężałość, chyba trzeba jechać z górki żeby to sie jakoś rozpędziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie przepadam jakos za farerkami, za to 250GTO mnie bardzo przekonalo, ostatnimi czasy to moj ulubiony pojazd, oprocz oczywiscie super bee ;).

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

a ty szozi gadosz cos o checi poruszania sie po wyspie, ale si enie zjawiasz, moze zle zrozumialem twoja wczoraza wypowiedz :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwilę pośmigamy po Oahu za parę minut. Zapraszam

Czy może mi ktoś podesłać plik audio do F40 z car packa... Popsułem a nie chce mi się od nowa wszystkiego instalować:-)

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem. chciałme kupic tą gre wiec na póbe pozyczyłem orginała od kolegi aby przetestować ..

I tu mam problem.

Na windowsie xp x64 sp1 - zainstalwoałem i działa

a na nowiutkim xp x 64 SP2 nie chce siezainstawloać - ktoś wie w czym rzecz może być ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Xp 64 SP2 i też miałem problemy z instalką Tdu. Ostatnie 2 razy udało mi się zainstalować moją pudełkową wersję PL, ale wcześniej musiałem się wspomagać wersją ang. Tak więc ciężko stwierdzić w czym jest problem. Oficjalna odpowiedź od wydawcy była taka, że TDU PL nie współpracuje z xp 64:-)

Ten patent z isscriptem u mnie nie działał. Generalnie chodzi o to, że 64 bity blokują działanie instalatora i nie pozwalają na jakieś modyfikacje. Podobne szopki jak były na początku Visty. Można spróbować założyć konto gościa, w niektórych przypadkach pomaga np. Grid

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam porblem z tą grą. posiadam obraz gry w wersji angielskiej i oryginalną gre w wersji polskiej (bez płyty czyli sam CD key). podczas uruchamiania wywala mi coś takiego:

http://img501.imageshack.us/img501/7312/clipboard01lr3.jpg

mam zainstalowany patch 1.66a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze musisz wiedzieć, że polskiej wersji na 64bitach nie zainstalujesz ... tak wiec ten orginał od kolegi pewnie z torrenta ssany :P

no cóż mozesz nie wierzyc ale to orginał. Ładna pudełkowa wersja. Ja teraz czekam na częśc 2.

na 64 bitach zainstalowałem ale na SP1 ;( i tam działa.... jak japrzekopiowałme na system z SP2 tez działa... ale instalacja ponwna juznie dizała. pokrecone to neico...

moze z Vistą x64 będzie lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam porblem z tą grą. posiadam obraz gry w wersji angielskiej i oryginalną gre w wersji polskiej (bez płyty czyli sam CD key). podczas uruchamiania wywala mi coś takiego:

http://img501.imageshack.us/img501/7312/clipboard01lr3.jpg

mam zainstalowany patch 1.66a

Może masz patcha do wersji Pl? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale pewnie tak skoro ja już kilka razy instalowałem grę z obrazu ang, wpisywałem swój kod z wersji Pl i było ok.

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem uparty :)

Kupiłem PL wersję gry, w PL sklepie... więc domagam się jakiegoś rozsądnego traktowania od strony wydawcy gry.

Jak pewien sklep internetowy, gdzie kupowałem słuchawki - w 6min dostałem odp na maila... Niewspółmierne zdziwienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś w to jeszcze ?

Bo coś ostatnio cicho w tym temacie... Zajrzałem na stronę klubu ppc, tam tak samo cisza...

Cisza jak cisza, codziennie jeździmy w rFactora. Na TeamSpeaku ciszy nie ma. Wystarczy wejść i zaproponować jazdę w TDU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie serwery padły :unsure:

Coś długo są "padnięte"...

Może to dlatego że jest weekend - po prostu dużo ludzi chce sie połączyć i to dlatego?

Edit:

Chyba nic dziś z tego nie będzie. Od rana serwery tdu niedostępne... Że też akurat w weekend ;]

Edytowane przez oskarro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi