qqrydza Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Mocno wnikacie panowie. Obrazki ciut tracą na jakości po konwersji natomiast podczas gry wydaje mi się, że obraz jest "gładszy" na wyższym aa... no ale nie sprzeczajmy się o takie szczegóły. Tym bardziej, że jestem sam przeciwko wielu. :D Wiem, wiem... mam super kompa i moja grafa lepiej wygładza. ;-) EDIT. Zresztą te screen'y, pomimo iż twierdziłem, że wysokie ustawienia, mogą być właśnie z aax4. Zobacz ten. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 U mnie 1680x1050 aax4 i są widoczne schody.. niedługo zobaczę jak prezentuje się aax16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak ktoś pisał wcześniej , supresampling widać najlepiej i praktycznie tylko na barierkach i siatce, czasem zniknie jedna biała kropka na lusterku ;) Eh tak jakby to komuś przeszkadzało przy 280Km/h ;P pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Zamiast szukać podczas jazdy schodków, rozglądajcie się lepiej Panowie za jakimiś fajnymi laskami do podwiezienia :) EDIT: Ja właśnie zaczynam jazdę moim 250 GTO :) Do zobaczenia na trasie... Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A btw gra ktoś z car packiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ktoś na pewno bo widziałem f40 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja katuje F40:-) Jest kilka osób z CP z naszego grona. Szkoda, że np. Rufy są bezużyteczne jak dla mnie... nie ma dzwięku silnika przy widoku z maski i ze środka, ale może to ja tylko tak mam bo inni nie narzekają. Polecam zakup zawsze to parę autek więcej do objechania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Gdzie tego carpacka można kupić i za ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy...ack-507-15.html - podobnie jak Bogos też tu nabyłem. Nie mam zachowanego maila ale kosztowało to w przeliczeniu chyba koło 40 zł ps. Śliczny ten twój Rufik, ale i F40 rulez:-) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) ja kupowalem tutaj http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy...ack-507-15.html Co do rufow, to z dzwiekiem nie mam problemow, jednak dzwiek sam wsobie jest dosc slaby. Lubie pojezdzic rt12 kazda hopeczka, luk bokiem ;), jednak trzeba wgrac plika z (jak dla mnie) polepszonym dzwiekiem, wtedy sie jezdzi bardzo przyjemnie. Wsadzilem jeszcze felgi z cabrio, bo sa ladniejsze i mam fajna rakiete ;) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dziś dostałem TDU i jest problem, przy zakładaniu profilu online pokazuje się komunikat że klucz nie ważny (przedtem miałem pirata) teraz jak mam org. nie mogę nigdzie wpisać org. klucza, wie ktoś gdzie jest on zapisany, system vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited\cdkey.txt usuń go, powinno wyskoczyć okienko, żeby wpisać nowy cdkey edit: ścieżka z winxp, ale chyba sobie już poradzisz Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie wiem gdzie na Visicie jest ale na XP jest w folderze: X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited Plik o nazwie cdkey.txt. Po prostu go wywal. Użyj wyszukiwania w Viscie i tyle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 AF włączaliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chłopaki mam pytanie, czy klucz jest przypisany do jednego konta ONLINE w TDU? Bo kiedyś sobie założyłem, ale po jakimś czasie skasowałem grę, nie pamiętam danych, aktualnie nawet nie mam tej gry, ale dzisiaj będę instalował, czy będę miał jakiś problem z grą online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Konto online nie jest przypisane do klucza. Jeśli nie masz gry to nie zagrasz na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Możecie zalogować się normalnie? U mnie wywala TDU servers unavailable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Możecie zalogować się normalnie? U mnie wywala TDU servers unavailable.Owszem, zalogowałem się bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Odbywają się może regularnie spotkania graczy z PurePc na parkingu koło latarni ? Bardzo chętnie bym z wami pojeździł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 juz nie tak regularnie jak kiedys.. ale wszystko masz na stronie klubowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Małe pytanko: grywałem sobie kiedyś w TDU niestety profil poszedł w zaświaty, przy okazji zmiany sprzętu postanowiłem odkurzyć grę i sobie wreszcie pograć bez wyrzeczeń jeżeli chodzi o wygląd i prędkość działania. Zainstalowałem grę, dodałem patch 1.66a i ruszyłem do boju. Niestety gra się dziwnie zachowuje: otóż w trakcie wykonywania zadania typu: przewieź auto, autostopowicz, paczka w trakcie jazdy nagle w "coś uderzam" lub "coś" we mnie uderza. Często jest tak, że nagle "coś" uderza mnie w tył samochodu, momentalnie pojawia się policja która po chwili sama z siebie znika :huh: Takie sytuacje zauważyłem tylko podczas wykonywania zadania, co jest bardzo irytujące (często uniemożliwia to jego wykonanie lub znacząco obniża nagrodę finansową). Co z tym zrobić?? Owszem, teoretycznie, najprościej jest przeinstalować grę tyle że takie problemy mają gdzieś swoje źródło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 juz nie tak regularnie jak kiedys.. ale wszystko masz na stronie klubowej :)O proszę, odezwał się stały bywalec, którego u nas prawie miesiąc nie było :P Ostatnio jeździmy codziennie!!! (...)Co z tym zrobić?? Owszem, teoretycznie, najprościej jest przeinstalować grę tyle że takie problemy mają gdzieś swoje źródło....Co z tym zrobić? Wyłączyć grę i przestać palić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 hmmm.. Gra wyłączona, a nie jestem osobą palącą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chyba chodziło o przestanie palenia tra... . A tak w ogóle to takie uroki gry TDU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam. Miał ktoś może doświadczenia z Windowsem Server 2008 64bit i TDU ? chodzi mi dokładnie o sposób instalacji, dodam że patch z Visty nie działa :| a sama instalacja zaraz po przygotowaniu kończy się z komunikatem że system nie został zmodyfikowany. Dokładnie dostaję taki komunikat. oczywiście system przerobiony na workstation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) To nie jest przypadkiem kolejny problem związany z uprawnieniami? Ja miałem na xp 64 podobną akcję. Za nic nie chciało się zainstalować, tzn. wersja pl bo ang jakoś poszła bez kłopotu. Mieli zrobić patcha ale jak widać chyba im się nie udało. Podobnie było w GH III. Poszukaj w gogalch tematu o Guitar Hero III na xp64 i modyfikacji za pomocą programu Orca. Może się uda, a jak nie to szukaj hamletowskiej edycji:-) Jeszcze możesz spróbować tricku z ręczną instalką isscript (u mnie nie zadziałało) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 co w faq robi ta linijka ?? :> - Najlepiej odwzorowane zachowanie pojazdów na drodze, pełna zgodność z rzeczywistą fizyką. :lol2: :rolleyes: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No bo to święta prawda, dokładnie tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To nie jest przypadkiem kolejny problem związany z uprawnieniami? Ja miałem na xp 64 podobną akcję. Za nic nie chciało się zainstalować, tzn. wersja pl bo ang jakoś poszła bez kłopotu. Mieli zrobić patcha ale jak widać chyba im się nie udało. Podobnie było w GH III. Poszukaj w gogalch tematu o Guitar Hero III na xp64 i modyfikacji za pomocą programu Orca. Może się uda, a jak nie to szukaj hamletowskiej edycji:-) Jeszcze możesz spróbować tricku z ręczną instalką isscript (u mnie nie zadziałało) Co do problemu z uprawnieniami to nie sądzę. ISScript też to nie jest, nie ma z tym problemu, nie wywala standardowego błędu, tylko po prostu kończy instalacje. Co do tricku z Guitar Hero to nawet o tym nie wiedziałem więc, na pewno jak tylko będę miał chwilę czasu to sprawdze i dam info o efektach. A potem można będzie pojeździć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...