jurek911 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Ja grałem na niekręconym 7600go , tyle, że miałem DualCore 1,8Ghz. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Kuzwa jak Wam udalo sie to zainstalowac na Win7 64bit U mnie za kazdym razem wywala ze system nie zostal zmieniony ble ble ble... Instalowalem juz ten pliczek z plyty ale nic to nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Odpalasz oczywiscie plik MSI z plyty tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Oczywiscie... Przechodzi instalacja a pozniej bummmm i [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) A używasz instalatora na Viste? Patch do gry Test Drive Unlimited - - Gram.pl Ja w ten sposób zainstalowałem TDU na W7 x64 Edytowane 13 Maja 2010 przez armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Ja bez problemu instalowalem juz kilka razy (zabawa z modami bez backupu :P) na 7 64bit normalnie z pliku MSI bez zadnych instalatorow Visty itp. Mam wersje z top sellera pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Kuzwa jak Wam udalo sie to zainstalowac na Win7 64bit U mnie za kazdym razem wywala ze system nie zostal zmieniony ble ble ble... Instalowalem juz ten pliczek z plyty ale nic to nie daje Wiesz nie żebym czasem piractwo promował, ale na necie są wersje, których się nie instaluje, tylko rozpakowuje... Mając oryginalnego CD-Keya, Twoje sumienie powinno zostać czyste. ;-) Edytowane 13 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Okazalo sie ze z plyta cos nie halo. Zrobilem obraz (oj meczyl sie napedzik), odpalilem instalator visty, wskazalem wirtualny naped i poszlo... Za to mam jazdy w rozdzialce 1920x1200 ;] No ale narazie olac, system zawalony, karta tez lipna, wiec zaczekam na nowa karcioszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Żartujesz? Ja gram na laptopie z siga i jestem happy... ;-) Edytowane 14 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 W tej chwili mam 8600GE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 To zostaje Ci 1024x768 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 1440x900 aa4 zapierdziela az milo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 ja mam np 2x wiecej fps i bez frezow na win7 64, niz na xp 32 ;). ot taka ciekawostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 To moze jakas ustawka panowie?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Dziś już nie mogę, ale jutro z chęcią! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Ja ostatnio ujeżdzam imprezke, dzwięk gniecie cyce jak na możliwości tdu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 dzwiek faktycznie fajny ale ktos zapomnial o jednym malym aspekcie, jest ladny blow off , jest podtrzymanie turbo , ale... gdzie jest turbo ? chyba ze to tylko ja go nie slysze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macsch15 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 To samochód z tego 'mega packu' czy jakiś mod dobry ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) "Osobny pojazd", podmiana za audi a6 4.2. Nie instalowałem, żadnych paków, oprócz cp tu jest mod http://www.filefront.com/16495015/SI.rar felg nie trzeba podmieniać Edytowane 20 Maja 2010 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) dźwięk bov mi się nie podoba, ale to strzelanie z wydechu przy puszczeniu z gazu to mistrzostwo. Swoją drogą szkoda, że auta w grze można tylko podmieniać a nie dodawać. Edytowane 20 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macsch15 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Super, a jakieś inne samochody też są czy tylko ta impreza ? E/ Mam :rolleyes: Edytowane 20 Maja 2010 przez macsch15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Vehicle Models - Test Drive Unlimited: Central Vehicle Mods Setki modow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Koledzy jeździcie jeszcze po wyspie trochę? Ja zacząłem dopiero przygodę z TDU i chętnie bym z kimś polatał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekxxxx Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Szukam osoby do założenia klubu i wyrobienia wyzwania 3 zwycięstw klubowych. Chętni pisać na gg 3409011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Dawno nie grałem w nic, a wiele razy słyszałem, że TDU to fajna gra. Tylko, że minęło już trochę czasu od premiery. Warto jeszcze kupić tą grę (wiem, że kosztuje grosze)? Chodzi mi o to czy będzie z kim grać? Dużo ludzi jeszcze w to gra? I jak jest w końcu z tym x64. Mam Windowsa 7 x64. Nie będzie problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 mi śmiga jak ta lala. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) Tłumów na w wyspie nie ma, ale tez nie ma problemu, zeby kogos tam spotkac. Rowniez mam win 7 64 i nie ma zadnych problemow. Edytowane 29 Października 2010 przez SGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Czyli sugerujecie, że można jechać do Empiku i brać grę :) Obecnie kosztuje 18zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Gra już umarła, czy jeszcze ktoś tu gra? Znowu zachciało Mi się w to grać. To jest koszmar, gra jest bądź co bądź zabugowana, ma zerowy support, a... coś w niej jest, co przykuwa. Na ściągnięcie bety TDU2 sobie poczekam, więc w międzyczasie przypomnę sobię grę, w którą grałem dobry rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Witam. Kupował ktoś ostatnio TDU z cyklu Extra Klasyka np. http://allegro.pl/test-drive-unlimited-pl-hit-paragon-i1402258773.html ?? Chodzi o to w jakiej wersji jest ta gra, 1.0 czy 1.66? Jeśli ktoś by wiedział to proszę o odpowiedź. Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...