Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

a powiedzcie mi czy to bedzie zupelnie free dla tych, co klucz dostana, czy jeeszcze trzeba miec oplacone konto na FP?

strasznie tloczno i goraco na tym oficjalnym forum...

Jest darmowa ale na FP są kolejki dla tych co nie płacą a dla tych co nie są zarejestrowani chyba jeszcze większe. Więc kto płaci ten pierwszy ściąga :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wam mówię : żadnej bety nie bedzie ! Zobaczycie :-P

Ja Ci mowie: nie draznij ludzi, bo tu coniektorzy juz kilka nocek zarwali i wezma Cie zlinczuja ;)

news:

Wow, I don't think we had this many viewing the Beta Test Community Forum since Neverwinter Nights 2I'm going to get an update from IGN as to where we stand right now.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wam mówię : żadnej bety nie bedzie ! Zobaczycie

Ja Ci mowie: nie draznij ludzi, bo tu coniektorzy juz kilka nocek zarwali i wezma Cie zlinczuja
Zgadzam sie z Mazzim

Gdzie ta beta już mnie d**a boli od siedzenia przy kompie. Jak będzie po 22:00 to zajmijcie mi keya na e-mail demon92@tlen.pl

Do posta poniżej:Ty sie może już nie wypowiadaj w tym temacie. Domyślam sie że ty byś nie zają. I nie obrażaj innych forumowiczy bo sam nie jesteś doskonały, dziwne że nie zdążyłeś poznać tej zasady przez 5 miesięcy.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Was chyba pogieło. Na prawdę liczycie że ktoś Wam zajmie keya ? :mur:

Do posta wyżej : A jest w ogóle taka możliwość ? Chyba trzeba być zarejestrowanym na FP i tylko w ten sposób dostać keya ?

Jeśli wystarczy podawać maile , to czego nie, moge innym pozajmować :)

Edytowane przez dukepl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na forum jakis czleniu napisal

you just sing up and u get a key if ur one of the frist 25,000 people
czyzby to znaczylo, ze keye sa dla 25k osob, ktore jako pierwsze zarejestrowaly sie??
nie bo niktorzy sa zajerestrowani od kilku lat, i tkaich ludzi jest wiele ze nie starczyloby dla tych co sie rejestrowali teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

news od admina Atari:

I just found out that the beta was eaten by a pack of wild Chocobos and those same Chocobos were subsequently abducted by aliens.

Nasa is going to launch an action plan and we are hoping for a safe return of the TDU beta within the hour.

Stand by.

Edytowane przez dukepl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update:

We're making the final arrangements now. Provided nothing serious comes up, we are looking at a early afternoon launch (PST).

If I had to guess, I would say around 2PM PST.

This is of course, again, if nothing serious comes up before-hand

:damage_wall: :damage_wall: :damage_wall: :damage_wall:

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/

Będzie u nas około 23 jak się wyrobią...

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem czym spowodowane jest to poruszenie i podniecenie beta, przeciez za miesiac wyjdzie demo, a za dwa pełna wersja :blink: A tu widze, ze niektórzy pociąć by sie dali, byleby dostac keya.

Demo ? Dema kolego nie będzie. Podniecenie betą jest spowodowane tym ze jest to najlepsza gra wyscigowa jaka wyszła na PC , to nie jest wystarczajacy argument ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo ? Dema kolego nie będzie. Podniecenie betą jest spowodowane tym ze jest to najlepsza gra wyscigowa jaka wyszła na PC , to nie jest wystarczajacy argument ?

najlepsze arcade i owszem, bo do wyscigowek typu gtr/gtr2/gtl/rF troche jej bedzie brakowalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

news:

Q:So lets ask in the name of the most Europeans - is there a chance that the beta will be released in the next hour? Here in Europe it is allready 1 to 2 am and many people want to go to bed because they have to work or go to school in 5-6 hours! I hope you can understand the problem we are in... Please tell us if it's worth the effort to stay up the next 60 min or not without irony or sarcasm. THANKS BTA!

A:Yes, there is a good chance it will be released within the next hour.

As long as nothing goes wrong between now and then.

ciekawe czy dalej w ciula leci, czy faktycznie to sie wydarzy...

Edytowane przez Mazzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi