Gość Pacific Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 poprawka ;) banda napaleńców..;) ładniej brzmi xD co do bety to osoby subskrypujące już mogą ssać oO dla reszty open beta dopiero jutro :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tylko, że jak w piątek wszyscy Ci, którzy czekali na tą niby mega qrw* open bete ostatnie 3 dni + wszyscy Ci, którzy się dowiedzą i będą chcieli zassać to myślisz, że będzie lepiej niż dziś kiedy to padało wiele razy forum atari? Wtedy to dopiero będzie VIETNAM. Nie wyobrażam sobie tego, skoro jak ktoś liczył łączna przepustowość wynosiłaby gdzieś na poziomie 85 terabajtów! ;otroche nie qmam o co biega :blink: FP udostepnia beta, mozna ja w sumie sciagnac juz teraz, w piatek sie rejestrujesz i dostajesz tylko klucz. moze w miedzyczasie beta pojawi sie jako torrent. nie wiem o co biega w tym narzekaniu - atari udostepnilo bete, a IGN zajmuje sie jej publikacja. IGN robi uklon w strone subskrypcji co jest dla mnie normalne. przypominam to jest BETA, nie mozna oczekiwac, ze nie dosc iz za darmo, to jeszcze ladnie zapakowane i z najlepszymi zyczeniami podrzuca pod drzwi :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Sulaco Z tym sciaganiem to nie do konca. Zarejestrowalem sie za free... dawno temu... i jak na razie po kliknieciu wywala mnie do strony glownej FP zaliczajac +1 do download ;] I troche irytujace jest czekanie kilka dni na open bete. Najpierw plotka, pozniej mowione ze bedzie za dzien, kilka h a teraz jest dostepne. Dla subsow ;] Co innego gdyby bylo na dzien dobry powiedziane po pierwszej plocie ze najpierw ci co sie szarpneli a dopiero pozniej 100% open ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 troche nie qmam o co biega :blink: FP udostepnia beta, mozna ja w sumie sciagnac juz teraz, w piatek sie rejestrujesz i dostajesz tylko klucz. moze w miedzyczasie beta pojawi sie jako torrent. nie wiem o co biega w tym narzekaniu - atari udostepnilo bete, a IGN zajmuje sie jej publikacja. IGN robi uklon w strone subskrypcji co jest dla mnie normalne. przypominam to jest BETA, nie mozna oczekiwac, ze nie dosc iz za darmo, to jeszcze ladnie zapakowane i z najlepszymi zyczeniami podrzuca pod drzwi :angry: sluchaj, to sie troche kloci z idea openBety... OB puszczona jest nie jako demko gry, tylko po to, aby uzytkownicy wylowili ewentualne bugi w grze, aby programisci mogli je usunac w wersji finalnej, wiec IMO placenie za zrobieniek omus przyslugi to czyste sqr##synstwo i nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 No to już wiadomo nad czym się męczyli nad tym, żeby sobie zarobić słów brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) I troche irytujace jest czekanie kilka dni na open bete. Najpierw plotka, pozniej mowione ze bedzie za dzien, kilka h a teraz jest dostepne. Dla subsow ;]no nie jest to na pewno przyjemne, ale postaw sie po stronie subsow - placa niemalo, a tu nagle pojawia sie beta na ktora czeka "caly swiat". 2 dni to imho takie minimum, gdyby faktycznie chceli "pogrywac" daliby tydzien. imho cala atmosfere wokol tej bety zrobili sami userzy, nigdzie nikt oficjalnie nie pisal o jakims 100% terminie. sluchaj, to sie troche kloci z idea openBety... OB puszczona jest nie jako demko gry, tylko po to, aby uzytkownicy wylowili ewentualne bugi w grze, aby programisci mogli je usunac w wersji finalnej, wiec IMO placenie za zrobieniek omus przyslugi to czyste sqr##synstwo i nic wiecej... imho placi sie za "spokojne" podejscie do tematu, a nie za to cale "szalenstwo". a ze na wszystkim mozna zarobic, no coz, tak ten swiat jest juz skonstruowany :? Pacific - jakos mnie nie dziwi, ze "kolega" dostal banana :/ btw: da sie sciagac z min 2 slotow, z duzo wieksza predkoscia Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) 09:47:49 | kev> napisz ze od kev'a ;] 09:47:53 | kev> niech sie mendy oblizuja ;D;D Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ludzie, ale mnie rozśmieszacie :lol2: tak sie wkurzacie betą gry, która wychodzi za półtora miesiąca :lol2: i kazdy bedzie ja mógł kupić :lol2: no, chyba ze ktos nie ma zamiaru, i liczy na darmowe granie w becie, to rozumiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Smieszniej by bylo gdyby czlowiek kupil w ciemno i sie w 50% zawiodl, nie uwazasz? Bo taka jest polityka EA a jak Atari daje open bete... Zawsze mniej bledow pojedzie do tloczni [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 a demo to co? Poza tym - beta to beta, błędy i babole są... a jeżeli komus naprawde zalezy na przetestowaniu, to za miesiąć niech uzyje torrent power :) Ja nie mam zamiaru, juz mam odłożoną stówkę i bez testów kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 a demo to co? Poza tym - beta to beta, błędy i babole są... a jeżeli komus naprawde zalezy na przetestowaniu, to za miesiąć niech uzyje torrent power :) Ja nie mam zamiaru, juz mam odłożoną stówkę i bez testów kupuje :) jakie demo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 MaZZeo Po Most Wanted tez mialem odlozony hajs na carbona ale po demku sie wstrzymalem. Pozniej po tym co zobaczylem u znajomego dalem sobie siana. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 MaZZeo Po Most Wanted tez mialem odlozony hajs na carbona ale po demku sie wstrzymalem. Pozniej po tym co zobaczylem u znajomego dalem sobie siana. :mur: dokladnie, beta pokaze czy gra jest warta tej calej awantury, bo poki co mamy pare trailerow i screenow... a na screenach to nawet just cause ladnie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dobrze że poszedłem spać, bo bym chyba zawału dostał :mur: I to ma być "ołpen beta"? Jak tak lecą w kulki to ja też polece :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 MaZZeo proszę Cię... nie pisz już nic więcej tutaj bo normalnie się ośmieszasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 jakie demo jak to jakie? zwykłe... przeciez wydadza, prawda? MaZZeo Po Most Wanted tez mialem odlozony hajs na carbona ale po demku sie wstrzymalem. Pozniej po tym co zobaczylem u znajomego dalem sobie siana. No i właśnie o tym mówię - nie wyrywajcie sobie włosów z głowy w zwiazku z ta betą, bo przeciez bedzie ogólnodostepne demo i problemu nie bedzie z przetesowaniem gry. MaZZeo proszę Cię... nie pisz już nic więcej tutaj bo normalnie się ośmieszasz. Przepraszam, dokładnie które moje słowa mnie ośmieszaja ? :huh: przeciez prawdę pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 przeciez bedzie ogólnodostepne demo i problemu nie bedzie z przetesowaniem gry.Skąd takie info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 jak to jakie? zwykłe... przeciez wydadza, prawda? mylisz sie i przez to glupoty piszesz... najprawdopodobniej nie bedzie dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Cos mi sie mało chce wierzyc... ale dobra, nie bede sie klocic :) Moze i nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Co za **** wszyscy śa napaleni a tu sie okazuje że mam płacić. Śnieg ich spali jak nie będzie dema a pełna to będzie gniot. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 IMO nie będą wydawać dema bo każdy jest tak TDU podniecony, że kupi go w ciemno, będą się bać wypuścić demo, żeby te przez ewentualne błędy nie odrzuciło klientów B) Ale to tylko moje skromne zdanie i mogę się mylić ( sam mam taką nadzieje ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jeszcze nie minęły 24godziny a już "almost 4000 keys gone already". Jutro będzie SAJGON :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jeden z użytkowników forum PcLab'a wrzycił nową betę na torrenta. Jeśli któryś z moderatorów wyrazi zgodę to mogę podać linka. Zdaje się, że to nie jest nielegalne... zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Odrazu od północy ma być za darmo czy od którejś godziny. NIe chce mi sie szukać wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 demon92 trudno stwierdzić bo wszystko tak na prawdę może się wydarzyć. Nie wiecie czy gra wspiera format 16:10? i wogóle panoramy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jesli ktos zainteresowany to zapraszam na PM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Darmowe miało być od piątku czy od soboty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Friday evening PST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 BetaTestAdmin said: Just talked with IGN/FilePlanet and the plan is to Open up the beta for everyone at around 4PM PST. That's a little over 3 hours from now. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) ja sobie już pogrywam w TDU i powiem tak, na konfigu z siga w 1280x800 AAx0 i w detalach na HIGH z włączonym HDR nie da się grać, po wyłączeniu HDR jest znośnie ogólnie gra wygląda bardzo średnio, o czym się przekonacie i potwierdzicie to co piszę, chociaż trudno wam w to teraz uwierzyć, na pewno znacznie poprawi wygląd AAx16 AFx16 i rozdziałka 1440x wzwyż, ale jaki sprzęt trzeba mieć do tego :blink: te podbite tekstury względem x360 - nie wiem skąd to się wzieło, może w finalnej wersji będzie lepiej, trzeba poczekać no nic wracam do gry B) aha, tak pocieszająco - zjechanie z detalami z high na low daje przyrost 1 klatki na sekundę - wypassssssss :lol2: no qqrydza - dajesz :rolleyes: Edytowane 26 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...