Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

poprawka ;)

banda napaleńców..;) ładniej brzmi xD co do bety to osoby subskrypujące już mogą ssać oO dla reszty open beta dopiero jutro :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że jak w piątek wszyscy Ci, którzy czekali na tą niby mega qrw* open bete ostatnie 3 dni + wszyscy Ci, którzy się dowiedzą i będą chcieli zassać to myślisz, że będzie lepiej niż dziś kiedy to padało wiele razy forum atari? Wtedy to dopiero będzie VIETNAM. Nie wyobrażam sobie tego, skoro jak ktoś liczył łączna przepustowość wynosiłaby gdzieś na poziomie 85 terabajtów! ;o

troche nie qmam o co biega :blink:

FP udostepnia beta, mozna ja w sumie sciagnac juz teraz, w piatek sie rejestrujesz i dostajesz tylko klucz. moze w miedzyczasie beta pojawi sie jako torrent. nie wiem o co biega w tym narzekaniu - atari udostepnilo bete, a IGN zajmuje sie jej publikacja. IGN robi uklon w strone subskrypcji co jest dla mnie normalne.

przypominam to jest BETA, nie mozna oczekiwac, ze nie dosc iz za darmo, to jeszcze ladnie zapakowane i z najlepszymi zyczeniami podrzuca pod drzwi :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sulaco

Z tym sciaganiem to nie do konca. Zarejestrowalem sie za free... dawno temu... i jak na razie po kliknieciu wywala mnie do strony glownej FP zaliczajac +1 do download ;]

I troche irytujace jest czekanie kilka dni na open bete. Najpierw plotka, pozniej mowione ze bedzie za dzien, kilka h a teraz jest dostepne. Dla subsow ;] Co innego gdyby bylo na dzien dobry powiedziane po pierwszej plocie ze najpierw ci co sie szarpneli a dopiero pozniej 100% open ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche nie qmam o co biega :blink:

FP udostepnia beta, mozna ja w sumie sciagnac juz teraz, w piatek sie rejestrujesz i dostajesz tylko klucz. moze w miedzyczasie beta pojawi sie jako torrent. nie wiem o co biega w tym narzekaniu - atari udostepnilo bete, a IGN zajmuje sie jej publikacja. IGN robi uklon w strone subskrypcji co jest dla mnie normalne.

przypominam to jest BETA, nie mozna oczekiwac, ze nie dosc iz za darmo, to jeszcze ladnie zapakowane i z najlepszymi zyczeniami podrzuca pod drzwi :angry:

sluchaj, to sie troche kloci z idea openBety...

OB puszczona jest nie jako demko gry, tylko po to, aby uzytkownicy wylowili ewentualne bugi w grze, aby programisci mogli je usunac w wersji finalnej, wiec IMO placenie za zrobieniek omus przyslugi to czyste sqr##synstwo i nic wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I troche irytujace jest czekanie kilka dni na open bete. Najpierw plotka, pozniej mowione ze bedzie za dzien, kilka h a teraz jest dostepne. Dla subsow ;]

no nie jest to na pewno przyjemne, ale postaw sie po stronie subsow - placa niemalo, a tu nagle pojawia sie beta na ktora czeka "caly swiat". 2 dni to imho takie minimum, gdyby faktycznie chceli "pogrywac" daliby tydzien.

imho cala atmosfere wokol tej bety zrobili sami userzy, nigdzie nikt oficjalnie nie pisal o jakims 100% terminie.

sluchaj, to sie troche kloci z idea openBety...

OB puszczona jest nie jako demko gry, tylko po to, aby uzytkownicy wylowili ewentualne bugi w grze, aby programisci mogli je usunac w wersji finalnej, wiec IMO placenie za zrobieniek omus przyslugi to czyste sqr##synstwo i nic wiecej...

imho placi sie za "spokojne" podejscie do tematu, a nie za to cale "szalenstwo". a ze na wszystkim mozna zarobic, no coz, tak ten swiat jest juz skonstruowany :?

Pacific - jakos mnie nie dziwi, ze "kolega" dostal banana :/ btw: da sie sciagac z min 2 slotow, z duzo wieksza predkoscia

Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaZZeo

Po Most Wanted tez mialem odlozony hajs na carbona ale po demku sie wstrzymalem. Pozniej po tym co zobaczylem u znajomego dalem sobie siana. :mur:

dokladnie, beta pokaze czy gra jest warta tej calej awantury, bo poki co mamy pare trailerow i screenow... a na screenach to nawet just cause ladnie wyglada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie demo

jak to jakie? zwykłe... przeciez wydadza, prawda?

MaZZeo

Po Most Wanted tez mialem odlozony hajs na carbona ale po demku sie wstrzymalem. Pozniej po tym co zobaczylem u znajomego dalem sobie siana.

No i właśnie o tym mówię - nie wyrywajcie sobie włosów z głowy w zwiazku z ta betą, bo przeciez bedzie ogólnodostepne demo i problemu nie bedzie z przetesowaniem gry.

MaZZeo proszę Cię... nie pisz już nic więcej tutaj bo normalnie się ośmieszasz.

Przepraszam, dokładnie które moje słowa mnie ośmieszaja ? :huh: przeciez prawdę pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO nie będą wydawać dema bo każdy jest tak TDU podniecony, że kupi go w ciemno, będą się bać wypuścić demo, żeby te przez ewentualne błędy nie odrzuciło klientów B) Ale to tylko moje skromne zdanie i mogę się mylić ( sam mam taką nadzieje ) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie już pogrywam w TDU i powiem tak, na konfigu z siga w 1280x800 AAx0 i w detalach na HIGH z włączonym HDR nie da się grać, po wyłączeniu HDR jest znośnie

ogólnie gra wygląda bardzo średnio, o czym się przekonacie i potwierdzicie to co piszę, chociaż trudno wam w to teraz uwierzyć, na pewno znacznie poprawi wygląd AAx16 AFx16 i rozdziałka 1440x wzwyż, ale jaki sprzęt trzeba mieć do tego :blink:

te podbite tekstury względem x360 - nie wiem skąd to się wzieło, może w finalnej wersji będzie lepiej, trzeba poczekać

no nic wracam do gry B)

aha, tak pocieszająco - zjechanie z detalami z high na low daje przyrost 1 klatki na sekundę - wypassssssss :lol2:

no qqrydza - dajesz :rolleyes:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi