Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Przemol^N nie zauważysz jak nie chcesz :razz: Wie ktoś o co chodzi z tym naliczaniem punktów? Bo nie chce mi się ścigać skoro mam wygrywać i dostawać za to minus punkty :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 mam dziwny problem, pewnie rozwiązanie jest jakieś banalne :) Jak skończę wyścig / na mapie wybiore jakiś punkt i nacisne go there / itp to samochód stoi w miejscu i ni hu hu nie idzie go ruszyc :D wszystko jak leci wciskam, gaz sprzęgło biegi restarty i cały czas mam luz wrzucony i nawet silnik nie chodzi. Wie ktoś jak w takim wypadku ruszyc z miejsca? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) @yanek Pewnie w opcjach zmieniłeś klawisz odpowiadający za start silnika :] Cotrols > Dashboard > start - i tam sobie coś ustawiasz ;] A ja znalazłem buga ]:-> Jade sobie Audi A6 jakieś 260Km/h, a wskazówka licznika jest na 0 :lol: To tylko w widoku z kokpitu ;) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A mi normalnie pokazuje predkość z kokpitu. Nie bardzo tylko wiem jak się z kims poscigac online :/ , jezdza ludzie ale tak bez celu po mapie i nie ma jak sie scignąć :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Zassalo mi sie. Gra na c2d i 7900GS dziala dobrze w miare w 1280x1024 lecz po wylaczeniu HDR. Z HDR nie da sie praktycznie grac nawet bez AA. BTW to pisaliscie o teksturach lepszej jakosci w wersji na pc cos. W tej wersji beta rozumiem ze ich nie ma jeszcze? Ogolnie gra jakas brzydka jest podobnie jak na x360. zgadzam się i... Przemol^N nie zauważysz jak nie chcesz :razz:... nie rozumiem ciebie, Przemol posiada obie platformy - PC i X360 to chyba jest w stanie to porównać w przeciwieństwie do ciebie, a może jest tak że to ty nie możesz uwierzyć w to, że wersja na PC nie ma podbitych tekstur i wspaniałego FF który urywa ręce... Gregor1230 - multi jest zwalone w tej wersji, ja osobiście raz widziałem kogoś żywego, tak to to same boty udające ludzi jak już kogoś uda ci się spotkać to musisz podjechać i zamrugać światłami (defaultowo enter) wtedy jeżeli przeciwnik przyjmie zaproszenie to wybierasz trasę i jazda Lanc - nie patrz na cyfrowy licznik, pewnie się myli, a ty jechałeś 280 i zamknąłeś licznik ;) wiesz, że w tej grze nie czuć tak bardzo prędkości :) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 O w mordę panowie... :gitarzysta: dzięki za tip z nowym winrar'em. Właśnie się rozpakowuje. Mam nadzieję, że teraz już pójdzie z górki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Trochę pograłem i muszę stwierdzić że czegoś mi brakuje w tej grze, mało wciąga, a nie mogłem jej się doczekać. Śmiga dość słabo 1280x1024 wszystko na full poniżej 58 klatek nie spada, ale moim zdaniem jest mocno niedopracowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Trochę pograłem i muszę stwierdzić że czegoś mi brakuje w tej grze, mało wciąga, a nie mogłem jej się doczekać.ja się z tobą zgadzam, według mnie ta gra ma fabułę w sam raz dla wirtualnych materialistów których bawi to, że mają wszystkie auta w garażu :D mówcie co chcecie, ale nawet taki Most Wanted zjada fabułą TDU, przynajmniej masz frajdę z tego, że dostałeś wózek od bossa którego ograłeś, tutaj tego nie ma, ciągle albo podwieźć panienkę, albo wyścig, albo dowieźć auto, ehh :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Y, tak w ogóle to nie wiem jak to ściągnąc getrighte'em/flashgetem <_< . Jak to ściągaliście ;X ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Pograłem kilka minut i ... Sweet - na max detalach w 1280x1204 4xaa i HDR chodzi bosko, tylko chyba ramcu mu brak, bo czasami ma małe zrywy, ale nie wpływają one zbytnio na jakość rozgrywki :D Może to komuś pomoże ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://da1x1.fileplanet.com:28900/%5E12250...Beta_Client.zip Edytowane 28 Stycznia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 a zauważyliście że dostaliście maila przy dostawaniu cd-keya? tam jest link gdzie wysyłać info o bugach :] więc ślijcie ludzie ślijcie :] jakby kto nie wiedział to linka dam: During the beta, you can submit bugs and feedback here - http://www.fileplanet.com/promotions/testd.../bugsubmit.aspx do roboty "beta testerzy" xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) ja się z tobą zgadzam, według mnie ta gra ma fabułę w sam raz dla wirtualnych materialistów których bawi to, że mają wszystkie auta w garażu :D mówcie co chcecie, ale nawet taki Most Wanted zjada fabułą TDU, przynajmniej masz frajdę z tego, że dostałeś wózek od bossa którego ograłeś, tutaj tego nie ma, ciągle albo podwieźć panienkę, albo wyścig, albo dowieźć auto, ehh :-| Ta Most Wanted ma fabułę ale przypomina mi to kicz jak w filmach Fast n Furious która jak dla mnie jest na minus nie na plus. Ale jakiś wątek mógłby być który stawiał by nam jakiś cel dla którego musimy to wszystko zdobywać. A masz kierownice? Bo ja mam i przy 250 Lambo Miurą łatwo stracić kontrolę bo kierownica potrafi nieźle odbić. Z mocnymi RWD które się lipnie prowadzą czasem trzeba powalczyć. Ale nie porównasz tego do GTR2, RACE czy chociaż CRC. Wiesz Kucyk każdy coś preferuję i nawet jeśli twórcy mówią, że poprawili to jak ktoś woli to drugie to powie, że tam ładniej :wink: Co do gry to IMO za dużo konsolowych rozwiązań... menu multi mogło by być prostsze a nie jak do obsługi padem, mogła by być opcja założenia gry multi (LAN i internet) dla tylko 8 osób chociaż, mogła by być wyszukiwarka serverów, wyszukiwarka graczy ( rozumiem, że na padzie pisać się nie da ale na klawie tak), mógłby być jakiś globalny chat na którym można by było się znaleźć. I mogło by być rozdzielenie trybu multi od single a nie, że jade w single i mi nagle gracze wyskakują ;/ A jak w tej grze założyć klub? Może byśmy założyli wtedy łatwiej by się znajdowało. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Blad pliku data2.cab Sprawdzane na 2 komputerach, winrarze 3.61 i winzipie 11 O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Od siebie pozwole sobie dodac, ze gierka ma pare bledow (w koncu beta) ale w pelni zadowolila moje oczekiwania, piekna grafika, konkretne dzwieki pieknie odwzorowanych samochodow (widok z kabiny!), bardzo przyjemnie sie jezdzi, jak dla mnie zdecydowanie najlepsze arcade na pc dotychczas (glownie przez swobode jaka mamy jezdzac po swiecie gry) ps. do plusow mozna tez zaliczyc ze gra nie wywala bledow i nie wychodzi do windy, co sie zdarza w wielu nowszych produkcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja zadam takie lamerskie pytanie - jak dołączyć do trybu online, co by z wami chłopaki pośmigać? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A jak w tej grze założyć klub? Może byśmy założyli wtedy łatwiej by się znajdowało.Można zakładać kluby w tej grze, ale tylko pomiędzy osobami które masz wpisane u siebie na listę jako "friends". Wydaje mi się, że aby wpisać się na friends trzeba znaleźć się na mapie co jest nie lada wyczynem :blink: Na założenie klubu trzeba mieć co najmniej 250 koła papierów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Można zakładać kluby w tej grze, ale tylko pomiędzy osobami które masz wpisane u siebie na listę jako "friends". Wydaje mi się, że aby wpisać się na friends trzeba znaleźć się na mapie co jest nie lada wyczynem :blink: Na założenie klubu trzeba mieć co najmniej 250 koła papierów :) No to fajnie jeszcze nikogo nie spotkałem z PPC jedynie jednego gościa z PClaba i mam go w friends. To kto próbuje się znaleźć ze mną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 teraz wchodze i mozecie szukac mojego czarnego TT ;] btw. kucyk ma racje, ze szybko sie nudzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 a zauważyliście że dostaliście maila przy dostawaniu cd-keya? tam jest link gdzie wysyłać info o bugach :] więc ślijcie ludzie ślijcie :] jakby kto nie wiedział to linka dam: During the beta, you can submit bugs and feedback here - http://www.fileplanet.com/promotions/testd.../bugsubmit.aspx do roboty "beta testerzy" xD I jak CI to chodzi Bio na Twoim sprzęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No, udalo mi sie w noc sciagnac TDU, teraz tylko zainstalowac i moge popykac online z reszta :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja dzisiaj z ciekawosci kliknalem na fileplanet i od strzalu serial i teraz ciagnie mi sie tym ichnim klientem od 150 do 200 kilo z serwera europejskiego - na neo 2mega. Zobaczymy czy faktycznie takie be to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Takie bardzo "be" to to nie jest. Co by nie napisać to td:u jest najbardziej efektowną grą na pc w tym gatunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jeden powazny minus - profile moga byc albo online albo off. Nie mozna grac offline jak sie zaznaczylo gamespy'a :| BTW. Jak robicie czasowki dowolnym samochodem :arrow: Najpierw wezcie cos z grupy F a pozniej retry najmocniejszym. Efekt bedzie taki ze na tabeli bedziecie mieli najlepszy czas najgorsza furka ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 X800XL@435/1170@1440x900 AAx4 DL - High i jakoś leci ;) Stwierdzam że da się grać w tą gre z z 20-25fps :D Musze kupić nową karte graficzną... :rolleyes: Mi tam się podoba. Chociaż ciągle jakieś wyścigi albo zawożenie auta, ale o wiele lepiej się jeździ (Aid's off) niż w NFS. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jeśli macie uszkodzone archiwum, próbujcie najnowszym WinRarem bodajże 3.61 - mi pomogło :D Zaraz będe giercował :DHe dzieki za info zassalem plik drugi raz tym razem z http w 2h50min. Mialem winrara 3.40 ktory nie radzil sobie z plikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Czy jest tkoś z łódzi kto ma juz open bete na hdd i mogl by mi ja nbagrac na dvd bo mam problemy ze sciagnieciem gry. W zamain moge podzielic sie full kluczem na singla i multi bo mam jednego zbednego :) Daro masz jakiegos szybkiego linka na http ? bo z file planet mi sie streasznie sciaga te kolejki itp w dodatku mi sie komp restartuje :? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kaktusr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Jeden powazny minus - profile moga byc albo online albo off. Nie mozna grac offline jak sie zaznaczylo gamespy'a Czyli co jak ściągne to musze sie zdecydować czy chce online czy offline a najlepiej stworzyć sobie dwa konta??? No i jak chce online to musze zaznaczyć gamespaya??? Ile zajmuje zainstalowana??? Mi sie ściągnie chyba koło soboty:( wtedy sobie popykamy. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 I jak CI to chodzi Bio na Twoim sprzęcie?? za godzinę, może 2 się skończy ściągać :] zainstaluję i zdam raport :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 za godzinę, może 2 się skończy ściągać :] zainstaluję i zdam raport :] To super, bo ja się zastanawiam jak to będzie chodziło na moim sprzęcie z podpisu. Wcześniej nie przetestuję jak po sesji, a obecnie jadę na laptopie, na którym nawet by się to nie odpaliło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 czy ta beta restartuje jeszcze komuś kompa czy tylko ja jestem tym szczęśliwcem :mur: nie dzieje się to podczas jazdy tylko jak wychodze z domu lub salonu samochodowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...