Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 A co do galerii... NINJA Power 800x600 FSAA 2xQ i Mid Detals. Na starym-obecnym :wink: Daje rade. Oczywiscie przy przecinaniu ulic miasta przy 350km/h jest zalosnie ale coz... Grunt ze chodzi i zal ze jeszcze nie ma akutalizacji w budzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Orgiusz nie znęcaj się. 3x zaczynałem od początku :? i jeszcze troche mnie czeka do takiej Kawy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 800x600 FSAA 2xQ i Mid Detals. Na starym-obecnym :wink: Daje rade. Oczywiscie przy przecinaniu ulic miasta przy 350km/h jest zalosnie ale coz... Grunt ze chodzi i zal ze jeszcze nie ma akutalizacji w budzie ;] mowisz o sprzecie z 6600 i axp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Screeny sa zachecajace - powiedzcie prosze czy model jazdy jest choc taki jak w NFS Porsche ? czy tez jest to full wypas arcade tylko.. IMO jest to cos ok TRD3 na def fizyce czyli miedzy NFS a GTR2 tez na def. jezdzi sie przyjemnie, czuc roznice miedzy rwd, awd i very mocne rwd :D oczywiscie gram bez aidsow [; ogolnie jak nie bedzie to kosztowac wiecej jak 80pln to sobie sprawie dla relaxu miedzy wyscigami w lidze, bo flatout2 mi sie juz przejadl a jazda stingrayem 70kph z silnikiem ustawionym na max i wylaczonym radiem zamiata z zemie, gang V8 zabija :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 pojezdzilem troszke z f1zz123 na scigaczach na prostej kolo lotniska na polnocy.. frajda niesamowita:) i freeride i wyscig.. fajnie jak sie na zx10r stuningowanych pomyka, ktos podjezdza jakims tvrem, myslac ze jest najwiekszym kotem na mapie i ucieka:) chcialbym zobaczyc mine kierowcy gdy go motor za pare sekund wyprzedza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Czy jest chętny na podesłanie mi płytki z TDU? Coś czuje, że przy transferach rzędu 10 KB/s TDU zawita do mnie po feriach (które zaczną się za 2 tygodnie <_<). Pokryje koszty wysyłki + dorzuce na piwko bądź(wersja 18-) cole ;] @ pw ;) W końcu nie może mnie ominąć wspólna gra z juzerami pure-pc ;] Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mazzi Tak. Bo pod belka czeka na kilka drobniakow :wink: JROX Nie znecam sie tamtym screenem. Moze tym ;] A w drugim garazu tylko TT i Nismo 350Z. ;]]]]]]]] A nie.. Tutaj mam Nismo... Wiec co jest w drugim domku? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Burżuj ;). Kobznij jakiegoś :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 kurcze na mapie nie mam zaznaczonych kolesi którzy chą żebym im zawiózł autko :-/ dajcie jakieś screeny z mapą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Jak tam wasze rekordy predkosci ? Moj 395km/h z enzo :) @Bio: http://forums.xbox.com/9307780/ShowPost.aspx mapa: http://forever.broked.net/~jason/images/TDUMAP.jpg Edytowane 29 Stycznia 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Niezle. :) Moj, na X'ie to 402km/h Koenig-costam-costam :D Oczywiscie tuningowanym. :P Pozdrawiam. Edytowane 29 Stycznia 2007 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mój nowy nabytek. Za jakieś 10 minutek będę się woził. Teraz zaparkowałem na terenie klubu i tam chwilkę postoję. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 @ Orgiusz - jak zrobiłeś wheelie? (tzn. którym klawiszem) A tym którzy nie rozumieją mojego filmiku z poprzedniej strony, polecam obejrzeć to: http://top-gear.ovh.org/index.php/content/view/40/8/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakiś kolo podjechał pod klub lotusem esprit, zobaczył saleena mojego i koeniga od kucyka i wymiękł :) Potem mi siadło połączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 OK, mam key'a (thx Lanc [; ) i zaczynam sciagac. Grzejcie miejsce w klubie ;sss R.i.P - dobry filmik nawet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) mam dwa pytanka. po pierwsze, jak zrobic zeby mp3 dzialay? :oops: wrzucilem do jednej ze stacji radiowej i mam cisze :) po drugie, chcialbym sie z PPC ustawic i jesli to mozliwe dolaczyc do klubu :) moje mp3 działają tylko zrobiłem to inaczej na przykład w katalogu \Radio Bot\ jest 8 melodi tych orginalnych przeniosłem je w inne miejsce i póżniej w to miejsce wrzuciłem swoje 8 piosenek i zacząłem podmieniać im nazwy na te co były orginalne orginalna 9 Volter - Colour of Fire.mp3 i mojej mp3 też dałem nazwę 9 Volter - Colour of Fire.mp3 a radio wybieram z klawiatury numeryczne 4 (czwórką) , a stacje chyba 8 (ósemką) Zagmatwane ale chyba zrozumiałe Edytowane 29 Stycznia 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Miałem masakryczy wyścig online saleenem. Niestety dostałem baty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dla posiadaczy X-Fi proponuje wrzucic Winamp'a w tlo, zamiast orginalnego radia i problem z glowy. :D MP3 jest dekodowane sprzetowo, wiec nie wplynie to na szybkosc dzialania gry. :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mój nowy nabytek. Za jakieś 10 minutek będę się woził. Teraz zaparkowałem na terenie klubu i tam chwilkę postoję. :D ale skrzywdziles to lambo tym kolorem, powinienes sie batorzyc do wakacji :| LCC => bawilem sie stering sensitivity i na srodku najbardziej mi odpowida, mimo iz w porownaniu z tym co moje virtualne wcielenie robi z kierownica ma sie nijak do tego co robie z nia ja. ja mam skrecone np 45* a typ na monitorze ruszy ledwo 15*. ja wiem, ze moje momo ma tylko 270* ale bez jaj :| nawet w rF z jajowata kiera w kokpicie lepiej to wyglada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 nie wiem czy gdzies bylo.. moto w locie i stoppie:) generalnie przyjemnie sie jezdzi tylko ten wsteczny drazni nieco.. ale ze malo kiedy korzystam wiec jest to tylko "nieco". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Objechałem całą wyspę dookoła - wypasss, gra ma ogrom przestrzeni, dopiero teraz to zauważyłem :lol: Zdjęcie z objazdu wyspy ;) Macie też tak, że gdy w pobliżu pojawi się więcej graczy to dostajecie takich dupnych lagów, że aż grę przycina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dla tych co jeszcze nie ściągnęli TDU a chcą pograć: http://4s32chip1l.rapidsafe.de/ PASS: www.bluebox.dl.am Przeciez jest caly czas do sciagniecia z fileplanet - http://www.fileplanet.com/171258/170000/fi...nlimited-Client . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Taki małe ułatwienie w misjach z odwożeniem samochodów, dla osób "jeżdżących" klawiaturą :lol: - skrzynia na manual > bieg najwyższy i w miarę gładko się sunie :P Zauważyłem jeszcze, że im większy obszar przejedziemy, tym więcej zadań się pojawia, choćby wspomniane odwożenie bryk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 LCC => bawilem sie stering sensitivity i na srodku najbardziej mi odpowida, mimo iz w porownaniu z tym co moje virtualne wcielenie robi z kierownica ma sie nijak do tego co robie z nia ja. ja mam skrecone np 45* a typ na monitorze ruszy ledwo 15*. ja wiem, ze moje momo ma tylko 270* ale bez jaj :| nawet w rF z jajowata kiera w kokpicie lepiej to wyglada :PNo dokładnie :) Nie rozumiem dlaczego tak partolą takie fajne gierki pod względem kier. Już się nie czepiam NFS bo jak ktoś podchodzi do niej z kierą to współczuję kolesiowi. Ale TDU i takie kwiatki... masakra. Na MOMO nie czuję w ogóle samochodu, obojętnie na jakich ustawieniach jeździ się jak po lodzie. Kiera tak ostro reaguje, że jadąc 60 km/h trochę skręcę kierą a auto skręca tak gwałtownie jakbym jechał ze 300 km/h. W ogóle nie ma żadnego porównania z realnym światem prowadzenia samochodu. Ahh jakby ten model jazdy przenieśli z rFactora albo GTR2 i grafa z TDU i full wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 No załatwiłem się na cacy. Skasowałem sobie profil. :zonk: Ale już jest o.k. Kolejne moje autko... Białe lamborghini :wub: zmienił em tylko model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Też bym chciał by auta prowadziły się chociaż jak w CRC lub chociaż jak w PGR2 albo FM :sad: Jest trochę kiepsko jeździć się da ale satysfakcji zbyt wiele nie przynosi. W takim GTL to doskonalę czuć każde 10 koni więcej w aucie a tu 300 czy 500 dla mnie nie ma różnicy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zauważyłem jeszcze, że im większy obszar przejedziemy, tym więcej zadań się pojawia, choćby wspomniane odwożenie bryk :)Proste - odkrywasz mape. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Co jeszcze fajniejszego mozna wyrwac z grupy B ? Ascari KZ1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 R.i.P. Wheelie i Endo mozna robic dzieki wychylaniu - ustaw sobie lean'y ;] Zreszta oba sa konieczne do opanowania bike'a. Bo ciezko jest szybko jechac zgietym lekko i trudno sie hamuje z 300 do 0 zgietym w polowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Te screeny dajecie z LOW detali czy taka kijowa grafa jest w tej grze ktora ma 20fps przy 7600GS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...