Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Sewer napisał(a):

Screeny sa zachecajace - powiedzcie prosze czy model jazdy jest choc taki jak w NFS Porsche ? czy tez jest to full wypas arcade tylko..

IMO jest to cos ok TRD3 na def fizyce czyli miedzy NFS a GTR2 tez na def. jezdzi sie przyjemnie, czuc roznice miedzy rwd, awd i very mocne rwd :D oczywiscie gram bez aidsow [; ogolnie jak nie bedzie to kosztowac wiecej jak 80pln to sobie sprawie dla relaxu miedzy wyscigami w lidze, bo flatout2 mi sie juz przejadl a jazda stingrayem 70kph z silnikiem ustawionym na max i wylaczonym radiem zamiata z zemie, gang V8 zabija :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojezdzilem troszke z f1zz123 na scigaczach na prostej kolo lotniska na polnocy.. frajda niesamowita:) i freeride i wyscig.. fajnie jak sie na zx10r stuningowanych pomyka, ktos podjezdza jakims tvrem, myslac ze jest najwiekszym kotem na mapie i ucieka:) chcialbym zobaczyc mine kierowcy gdy go motor za pare sekund wyprzedza..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest chętny na podesłanie mi płytki z TDU? Coś czuje, że przy transferach rzędu 10 KB/s TDU zawita do mnie po feriach (które zaczną się za 2 tygodnie <_<). Pokryje koszty wysyłki + dorzuce na piwko bądź(wersja 18-) cole ;]

@ pw

;)

W końcu nie może mnie ominąć wspólna gra z juzerami pure-pc ;]

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mumin34 napisał(a):

mam dwa pytanka.

po pierwsze, jak zrobic zeby mp3 dzialay? :oops: wrzucilem do jednej ze stacji radiowej i mam cisze :)

po drugie, chcialbym sie z PPC ustawic i jesli to mozliwe dolaczyc do klubu :)

moje mp3 działają tylko zrobiłem to inaczej

na przykład w katalogu \Radio Bot\ jest 8 melodi tych orginalnych

przeniosłem je w inne miejsce i póżniej w to miejsce wrzuciłem swoje 8 piosenek

i zacząłem podmieniać im nazwy na te co były orginalne

orginalna 9 Volter - Colour of Fire.mp3

i mojej mp3 też dałem nazwę 9 Volter - Colour of Fire.mp3

a radio wybieram z klawiatury numeryczne 4 (czwórką) , a stacje chyba 8 (ósemką)

Zagmatwane ale chyba zrozumiałe

Edytowane przez danywatt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qqrydza napisał(a):

Mój nowy nabytek.

Dołączona grafika

Za jakieś 10 minutek będę się woził. Teraz zaparkowałem na terenie klubu i tam chwilkę postoję.

:D

ale skrzywdziles to lambo tym kolorem, powinienes sie batorzyc do wakacji :|

LCC => bawilem sie stering sensitivity i na srodku najbardziej mi odpowida, mimo iz w porownaniu z tym co moje virtualne wcielenie robi z kierownica ma sie nijak do tego co robie z nia ja. ja mam skrecone np 45* a typ na monitorze ruszy ledwo 15*. ja wiem, ze moje momo ma tylko 270* ale bez jaj :| nawet w rF z jajowata kiera w kokpicie lepiej to wyglada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Objechałem całą wyspę dookoła - wypasss, gra ma ogrom przestrzeni, dopiero teraz to zauważyłem :lol:

Zdjęcie z objazdu wyspy ;)

Dołączona grafika

Macie też tak, że gdy w pobliżu pojawi się więcej graczy to dostajecie takich dupnych lagów, że aż grę przycina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LCC napisał(a):

Dla tych co jeszcze nie ściągnęli TDU a chcą pograć:

http://4s32chip1l.rapidsafe.de/

PASS:

www.bluebox.dl.am

Przeciez jest caly czas do sciagniecia z fileplanet - http://www.fileplanet.com/171258/170000/fi...nlimited-Client .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki małe ułatwienie w misjach z odwożeniem samochodów, dla osób "jeżdżących" klawiaturą :lol: - skrzynia na manual > bieg najwyższy i w miarę gładko się sunie :P

Zauważyłem jeszcze, że im większy obszar przejedziemy, tym więcej zadań się pojawia, choćby wspomniane odwożenie bryk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec napisał(a):

LCC => bawilem sie stering sensitivity i na srodku najbardziej mi odpowida, mimo iz w porownaniu z tym co moje virtualne wcielenie robi z kierownica ma sie nijak do tego co robie z nia ja. ja mam skrecone np 45* a typ na monitorze ruszy ledwo 15*. ja wiem, ze moje momo ma tylko 270* ale bez jaj :| nawet w rF z jajowata kiera w kokpicie lepiej to wyglada :P

No dokładnie :)

Nie rozumiem dlaczego tak partolą takie fajne gierki pod względem kier. Już się nie czepiam NFS bo jak ktoś podchodzi do niej z kierą to współczuję kolesiowi. Ale TDU i takie kwiatki... masakra. Na MOMO nie czuję w ogóle samochodu, obojętnie na jakich ustawieniach jeździ się jak po lodzie. Kiera tak ostro reaguje, że jadąc 60 km/h trochę skręcę kierą a auto skręca tak gwałtownie jakbym jechał ze 300 km/h. W ogóle nie ma żadnego porównania z realnym światem prowadzenia samochodu. Ahh jakby ten model jazdy przenieśli z rFactora albo GTR2 i grafa z TDU i full wypas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym chciał by auta prowadziły się chociaż jak w CRC lub chociaż jak w PGR2 albo FM :sad: Jest trochę kiepsko jeździć się da ale satysfakcji zbyt wiele nie przynosi. W takim GTL to doskonalę czuć każde 10 koni więcej w aucie a tu 300 czy 500 dla mnie nie ma różnicy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi