[Shinigami] Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Najnowsze screeny z Test Drive Unlimited : http://www.xboxyde.com/news_3078_en.html gra wygląda pięknie : ] mmmmmmmm kozak - DIABLO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jeden z niewielu oczekiwanych przeze mnie tytułów. Ehhh bardzo chciałbym w jakieś demo pograć :) na PC oczywiście z racji tej, że x360 nie posiadam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zeby fizyka byla przynajmniej jak w NFS Porsche.. ale coz nei spodziewam sie wiele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mniam! Screen no.9 i XJ220! Mniam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Ta gra jest dla mnie tym czym powinien być najnowszy NFS. To są prawdziwe samochody a nie jakieś pseudo samochody z napędem na przód które moge się prowadzić równie dobrze i szybko co Porshe ( patrz NFS MW ) z doklejonym plastikowym g*** I jak po screenach widać możę będzie w grze jakieś sensowne pobocze a nie jak w np NFSie gdzie co po nie którzy "kierowcy" jadą od bandy do bandy i po niewidzialnych ścianach ze strzałkami. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ta gra jest dla mnie tym czym powinien być najnowszy NFS. To są prawdziwe samochody a nie jakieś pseudo samochody z napędem na przód które moge się prowadzić równie dobrze i szybko co Porshe ( patrz NFS MW ) z doklejonym plastikowym g*** I jak po screenach widać możę będzie w grze jakieś sensowne pobocze a nie jak w np NFSie gdzie co po nie którzy "kierowcy" jadą od bandy do bandy i po niewidzialnych ścianach ze strzałkami. Od kiedy to Nissan 240SX jest pseudo samochodem ? Na zakrętach nie jedna bryka się przy nim zesra. BTW Nissan ma napęd na tył a IMPREZA 4x4 która wg ciebie prawdopodbnie też jest pseudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tylko obawiam się, że konwersja na pieca będzie robiona na podstawie wersji PS2, a więc oprawa AV może być marnym ochłapem tego co widać prezentowanych screenach. Obym się mylił. Jesli jednak gra okaże się świetna, najbogatsi pójdą do sklepów po GX2 :D ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 podstawową wersją jest wersja na xbox360, na jej podstawie będzie robiona wersja na pc oraz ps2, więc niema obaw. Pozatym Atari jest znane z tego, że ich gry wychodzą dopracowane i raczej niema szans na takie cuda jak miało to miejsce z Ghost Recon Advanced Warfighter od Ubisoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No mi sie wydaje że będzie taki wałek jak z NFS i GTA :/ w NFS-ie obcieli efekty w postaci gęstego dymu i kilku refleksów a w GTA to nie dość że refleksy to jeszcze cieniowanie i szczegóły ulicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Od kiedy to Nissan 240SX jest pseudo samochodem ? Na zakrętach nie jedna bryka się przy nim zesra. BTW Nissan ma napęd na tył a IMPREZA 4x4 która wg ciebie prawdopodbnie też jest pseudo. Nie chodziło mi akurat o 240SX, Impreza tym bardziej niezłe autko. Czy ja powiedziałem, że wszystkie samochody są pseudo? Nie. Pseudo chodziło mi głównie o Fiata Punto, Chevy Cobalt. Nie chodziło mi tylko o MW ( bo w nim samochody już były dobre) ale w Undergrandach były też takie "formuły" jak 206tka, Honda Civic, Ford Focus. Zauważ, że masz też Corvette, Porshe i Camaro to dla mnie są też prawdziwe samochody. Co do gry to grafika jest ładna ale dla mnie musi być też porządne prowadzenie wozów bo bez tego to tylko cukierek w ładnym papierku. BTW Wiem, że nissan ma napęd na tył i Impreza na dwie osie nie ucz ojca dzieci robić :wink: Ale przy nissanie się raczej Diablo nie zesra :razz:Po prostu nie lubie ricer'skich Punto ze spojlerami to mnie dobija :razz: A ludzie którzy myślą, że to może być szybsze od np Camaro albo Mustanga jeszcze bardziej :razz: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A zdziwiłbyś się co można z Civiciem zrobić :) No a co do Diablo to nie ma mocnych :) Kiedyś, jak będę bogaty.....to kupie se jedno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A daj spokój z Civikiem (1000km :blink: ) Tylko nie wiem jakiej firmy to była reklamówka. Ale bez przesady, bo co ma takie Punto do Gallardo? Po co komu w takiej grze takie auto? Jeszcze rozumie żeby to jakoś realnie jeżdziło, ale gdzież... jade sobie 300km/h a punto tak kołomnie śmiga że go dogonić nie moge :? (MW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Punto z napędem na prżód przy 300km/h ( i pedałem w podłodze) by miało taki promień skrętu, że byś musiał jeździć obwodnicą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Taa ale w MW brało zakręty jakby jechał 50km/h :lol2: Miałem taki wyścig raz... bez pojęcia :? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Pozatym Atari jest znane z tego (...) ...ze ostatnio wypuscilo na PC Driv3ra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) ...ze ostatnio wypuscilo na PC Driv3ra ;-) Może uczą się na błędach :razz: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 niezapominajmy, że atari to tylko wydawca gry, ludzie odpowiedzialni za jej tworzenie to zupełnie inna grupa więc takie gdybanie jest bezsensowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No najlepszą grą jaką grałem ze stajni Atari to był Fahrenheit... według mnie najlepsza gra roku 2005. Z tego co widzę to TDU też będzie moim ulubieńcem. Pamiętajcie, że wydawca też nie kołek i jakieś swoje wizje gierek mają i byle czego nie wydadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 znalazłem fajny teledysk z dema Test Drive Unlimited nakręcony i zmontowany przez klan WILD BOYZ (tak, są już tworzone klany i organiozowane wyścigi klanowe, wszystko w demie na xbox360): http://www.tribalboyz.com/Gallery/TestDrive/TestDrive2.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) czekam na ta gre z niecierpliwoscia ;) a na razie pogrywam w GT2 na emulatorze bo nie widze innych ciekawych wyscigow (cos miedzy sim/arcade) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 znalazłem fajny teledysk z dema Test Drive Unlimited nakręcony i zmontowany przez klan WILD BOYZ (tak, są już tworzone klany i organiozowane wyścigi klanowe, wszystko w demie na xbox360): http://www.tribalboyz.com/Gallery/TestDrive/TestDrive2.wmv Gra będzie robić furore jak Diablo 2 ;] Teraz będą uzależnienia od mmorpg i mmor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 obejrzalem wlasnie ten filmik http://www.tribalboyz.com/Gallery/TestDrive/TestDrive2.wmv :) co do grafiki: lepszego wykorzystania motion blura nie widzialem jeszcze w zadnej grze, wymijane samochody wygladaja bosko :D cos mi sie wydaje ze gierka bedzie miala swietny klimat. dzwieki na b. dobrym poziomie, no i jeszcze ta zmiana biegow w galardo/murcielago, mniam mniam, palce lizac :D szykuje sie hicior. wiadomo juz kiedy bedzie demko na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No to pierwsza gra sklaniajaca do zakupu X360. Jeszcze jedna i sie skusze ;) Wnetrza furek w 3D rzadza! NARESZCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) No to pierwsza gra sklaniajaca do zakupu X360. Jeszcze jedna i sie skusze ;) Wnetrza furek w 3D rzadza! NARESZCIE! pierwsza? a PGR :> o nadchodzącym PES6 nie wspomnę :> tak sobie czytam ten temat i chyba prawie nikt nie widział PGRa w akcji skoro tak się podniecacie TD :? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gra syci jako autka ładne, ruch uliczny też fajny no może się można przyczepić, że zakręty nadal kwadratowe ale po co? Ale na gre lepiej nie patrzeć jako na symulacje bo wątpie by pod wzgędem realizmu gra pokazała coś nowego. Ale skoro nie sim to muszą chłopaki zrobić porządny arcade. Ahh łezka się w oku kręci jeszcze pamiętam jak ścigałem się w Test Driverze gdzie grafika miała mniej polygonów, kolorów i pixeli niż jeden samochód w tej grze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 pierwsza? a PGR :> o nadchodzącym PES6 nie wspomnę :> tak sobie czytam ten temat i chyba prawie nikt nie widział PGRa w akcji skoro tak się podniecacie TD :? Widzialem PGR3, ale mam PGR2 na starego Xa, wiec mnie nowy nie kreci ;) bo tylko ladniej wyglada. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gierka będzie wypas. OT Jak chcesz kupić X360 to jest pare fajnych gier: -PGR3 -TDU -DEAD RISING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 .... wiadomo juz kiedy bedzie demko na pc? Według gamershell.com gra ma się ukazać 12-09-2006, więc może w sierpniu będziemy mogli zagrać w demo...mam nadzieję, że tak będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Według gamershell.com gra ma się ukazać 12-09-2006, więc może w sierpniu będziemy mogli zagrać w demo...mam nadzieję, że tak będzie ;) No to fajnie -_- akurat wtedy będę na wsi bez kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Filmik mnie przekonuje, ze to bedzie cos a`la HP2 w lepszej oprawie. Czyli nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...