Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Ta gra jest dla mnie tym czym powinien być najnowszy NFS.

To są prawdziwe samochody a nie jakieś pseudo samochody z napędem na przód które moge się prowadzić równie dobrze i szybko co Porshe ( patrz NFS MW ) z doklejonym plastikowym g***

I jak po screenach widać możę będzie w grze jakieś sensowne pobocze a nie jak w np NFSie gdzie co po nie którzy "kierowcy" jadą od bandy do bandy i po niewidzialnych ścianach ze strzałkami.

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest dla mnie tym czym powinien być najnowszy NFS.

To są prawdziwe samochody a nie jakieś pseudo samochody z napędem na przód które moge się prowadzić równie dobrze i szybko co Porshe ( patrz NFS MW ) z doklejonym plastikowym g***

I jak po screenach widać możę będzie w grze jakieś sensowne pobocze a nie jak w np NFSie gdzie co po nie którzy "kierowcy" jadą od bandy do bandy i po niewidzialnych ścianach ze strzałkami.

Od kiedy to Nissan 240SX jest pseudo samochodem ? Na zakrętach nie jedna bryka się przy nim zesra.

BTW Nissan ma napęd na tył a IMPREZA 4x4 która wg ciebie prawdopodbnie też jest pseudo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko obawiam się, że konwersja na pieca będzie robiona na podstawie wersji PS2, a więc oprawa AV może być marnym ochłapem tego co widać prezentowanych screenach. Obym się mylił. Jesli jednak gra okaże się świetna, najbogatsi pójdą do sklepów po GX2 :D ;)

Edytowane przez piaskoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podstawową wersją jest wersja na xbox360, na jej podstawie będzie robiona wersja na pc oraz ps2, więc niema obaw.

Pozatym Atari jest znane z tego, że ich gry wychodzą dopracowane i raczej niema szans na takie cuda jak miało to miejsce z Ghost Recon Advanced Warfighter od Ubisoft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Od kiedy to Nissan 240SX jest pseudo samochodem ? Na zakrętach nie jedna bryka się przy nim zesra.

BTW Nissan ma napęd na tył a IMPREZA 4x4 która wg ciebie prawdopodbnie też jest pseudo.

Nie chodziło mi akurat o 240SX, Impreza tym bardziej niezłe autko. Czy ja powiedziałem, że wszystkie samochody są pseudo? Nie. Pseudo chodziło mi głównie o Fiata Punto, Chevy Cobalt. Nie chodziło mi tylko o MW ( bo w nim samochody już były dobre) ale w Undergrandach były też takie "formuły" jak 206tka, Honda Civic, Ford Focus. Zauważ, że masz też Corvette, Porshe i Camaro to dla mnie są też prawdziwe samochody.

Co do gry to grafika jest ładna ale dla mnie musi być też porządne prowadzenie wozów bo bez tego to tylko cukierek w ładnym papierku.

BTW Wiem, że nissan ma napęd na tył i Impreza na dwie osie nie ucz ojca dzieci robić :wink: Ale przy nissanie się raczej Diablo nie zesra :razz:Po prostu nie lubie ricer'skich Punto ze spojlerami to mnie dobija :razz: A ludzie którzy myślą, że to może być szybsze od np Camaro albo Mustanga jeszcze bardziej :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A daj spokój z Civikiem (1000km :blink: ) Tylko nie wiem jakiej firmy to była reklamówka.

Ale bez przesady, bo co ma takie Punto do Gallardo? Po co komu w takiej grze takie auto?

Jeszcze rozumie żeby to jakoś realnie jeżdziło, ale gdzież... jade sobie 300km/h a punto tak kołomnie śmiga że go dogonić nie moge :? (MW ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Punto z napędem na prżód przy 300km/h ( i pedałem w podłodze) by miało taki promień skrętu, że byś musiał jeździć obwodnicą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

...ze ostatnio wypuscilo na PC Driv3ra ;-)

Może uczą się na błędach :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No najlepszą grą jaką grałem ze stajni Atari to był Fahrenheit... według mnie najlepsza gra roku 2005. Z tego co widzę to TDU też będzie moim ulubieńcem. Pamiętajcie, że wydawca też nie kołek i jakieś swoje wizje gierek mają i byle czego nie wydadzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem fajny teledysk z dema Test Drive Unlimited nakręcony i zmontowany przez klan WILD BOYZ (tak, są już tworzone klany i organiozowane wyścigi klanowe, wszystko w demie na xbox360):

http://www.tribalboyz.com/Gallery/TestDrive/TestDrive2.wmv

Gra będzie robić furore jak Diablo 2 ;] Teraz będą uzależnienia od mmorpg i mmor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejrzalem wlasnie ten filmik http://www.tribalboyz.com/Gallery/TestDrive/TestDrive2.wmv :) co do grafiki: lepszego wykorzystania motion blura nie widzialem jeszcze w zadnej grze, wymijane samochody wygladaja bosko :D cos mi sie wydaje ze gierka bedzie miala swietny klimat. dzwieki na b. dobrym poziomie, no i jeszcze ta zmiana biegow w galardo/murcielago, mniam mniam, palce lizac :D szykuje sie hicior. wiadomo juz kiedy bedzie demko na pc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pierwsza gra sklaniajaca do zakupu X360.

Jeszcze jedna i sie skusze ;)

Wnetrza furek w 3D rzadza! NARESZCIE!

pierwsza? a PGR :> o nadchodzącym PES6 nie wspomnę :>

tak sobie czytam ten temat i chyba prawie nikt nie widział PGRa w akcji skoro tak się podniecacie TD :?

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Gra syci jako autka ładne, ruch uliczny też fajny no może się można przyczepić, że zakręty nadal kwadratowe ale po co?

Ale na gre lepiej nie patrzeć jako na symulacje bo wątpie by pod wzgędem realizmu gra pokazała coś nowego. Ale skoro nie sim to muszą chłopaki zrobić porządny arcade.

Ahh łezka się w oku kręci jeszcze pamiętam jak ścigałem się w Test Driverze gdzie grafika miała mniej polygonów, kolorów i pixeli niż jeden samochód w tej grze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsza? a PGR :> o nadchodzącym PES6 nie wspomnę :>

tak sobie czytam ten temat i chyba prawie nikt nie widział PGRa w akcji skoro tak się podniecacie TD :?

Widzialem PGR3, ale mam PGR2 na starego Xa, wiec mnie nowy nie kreci ;) bo tylko ladniej wyglada. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi