janio Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Szkoda że gra przestanie działać za 3 dni, bo dopiero teraz odrywam uroki multiplaya, jak można sobie wspólnie pośmigać :D Aż chyba zacisnę pasa i zakupię full wersję :D Gra jak dla mnie wymiata i ni trochę się znudziła :D Sorki Mazi że tak znikłem, ale jakieś problemy z połączeniem miałem :/ Edytowane 1 Lutego 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Po meczu szczypiornistów coś śmigacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja gram od dzisiaj i jeszcze dosc srednio jestem zorientowany ;) Spotkalem maziego - pytal o warsztat tuningujacy kawasaki :) Jakby ktos zobaczyl nicka fsp25@poczta.on to ja:P Wpisalem przy tworzeniu profilu on-line email bo inaczej nie chcialo mnie laczyc a teraz nie da sie zmienic albo jeszcze nei wiem jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Po meczu szczypiornistów coś śmigacie? ja chce śmigać tylko wgrałem na nowym windowsie iw szystko mi działą oprócz gazu $%&^%^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 czekam sobie pod klubem jako mate_ppc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 gierka popas... janio miodnie ganialo sie - jakbys mial ochote na jeszcze (moze teraz wschodnie wybrzeze?) to wal na gg: 1355131. ma ktos jeszcze ochote polansowac po wyspie? ja ganiam zx10r, i jest miodzio - czasami wydzwonie, bo na klawiaturze roznie jest z panowaniem nad pojazdem :) dziw mnie bierze, ze tylko w granicach 350 po tuningu moja padaka pedzi... ktorys motocykl jest szybszy? gdzie znajde warsztat tuningowy dla dodge'a? czekam sobie pod klubem jako mate_ppc ;) to moze umowmy sie za 15 minut pod klubem (rozumiem, ze ten klub jest ponizej takiego dziwnego krateru (na poludniu wyspy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ok, tylko ja narazie pomykam Nismo 350Z wiec bez wielkich oczekiwan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ok, tylko ja narazie pomykam Nismo 350Z wiec bez wielkich oczekiwan ;) to wbijac, a pozniej o pelnej godzinie spotkanie przy klubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ok juz tam jade jak cos to jestem w lotus elise klasa D a ja mam experta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 szkoda ze qqrydza w to nie gra to by wymiatal ze screenami (jak w gothicu3) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 szkoda ze qqrydza w to nie gra to by wymiatal ze screenami (jak w gothicu3) :DCofnij się 2-3 stronki, a przekonasz się, że gra i screeny zamieszcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Ja gram od dzisiaj i jeszcze dosc srednio jestem zorientowany ;) Spotkalem maziego - pytal o warsztat tuningujacy kawasaki :) Jakby ktos zobaczyl nicka fsp25@poczta.on to ja:P Wpisalem przy tworzeniu profilu on-line email bo inaczej nie chcialo mnie laczyc a teraz nie da sie zmienic albo jeszcze nei wiem jak :P Ja właśnie próbuje grać od dzisiaj ale gra mi się nie uruchamia, pisze że za 3 dni koniec licencji czy coś :mur: :mur: :mur: no ale skoro za 3dni koniec to czemu nie chodzi teraz?, bo widze że wam jakoś działa... Edytowane 1 Lutego 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja mam lepszy patent bo mi się żadne okienko nie pokazuje po prostu gra się uruchamia bez żadnej informacji o tym, że beta wygaśnie za 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Po serii tych wszystkich NFS-ów uważam (według mnie, nie każdy musi się z tym zgadzać) że gierka jest wypas. Jak zakupie fula i opanuje klawe bo kierownicy nie chce mi się już podłączać to polatam z wami troszkę po necie. Nie jestem super driver ale miło popatrzeć jak inni śmigają :D I na koniec moich wypocin: jazda motorem doprowadza mnie do szału :mur: Może w finalnej wersji trochę poprawią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 motorem sie bardzo fajnie jezdzi, tylko trzeba pocwiczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Na motorze się super na kierze jeździ :] Pięknie się da go kalibrować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak tak mówicie to może jutro podłącze swojego sidewindera, szkoda tylko że bez FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Po dzisiejszej jezdzie Enzo zwatpilem w swoje umiejetnosci [; Do tego naprawde potrzeba kiery i analogowych pedalow. Fajnie smiga sie wataha ;]] I BTW. Z kim smigalem 1 vs 1 w zoltym ferrari? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Po dzisiejszej jezdzie Enzo zwatpilem w swoje umiejetnosci [; Do tego naprawde potrzeba kiery i analogowych pedalow. Fajnie smiga sie wataha ;]] I BTW. Z kim smigalem 1 vs 1 w zoltym ferrari? :? FSP@poczta.onet.pl ( jakos tak albo wp.pl ) też z nim ścigałem 1 vs 1 słodki drag patrze tylko w prawo na niego on koło mnie silniki ryczą a za nami wszystko się rozmywa... coś pięknego Grałbym dalej ale mi się server rozłączył ;/ Mazzi tylko przelatywał koło mnie motorem na kółku, świetny odgłos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ja widzialem Mazziego przy klubie, ale tylko widzialem na mapie i nic wiecej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 szkoda ze qqrydza w to nie gra to by wymiatal ze screenami (jak w gothicu3) :D Cofnij się 2-3 stronki, a przekonasz się, że gra i screeny zamieszcza. Normalnie chłopaki ażmiękko na sercu się robi jak to czytam. :D Wchodzę na "serwera". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A ja juz nie moge. Dosyc mam tego cholernego enzo. Az po drodze kupilem weismanna i sobie spokojnie nadganialem za reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 To fajnie że sobie gracie. Ja ciągle próbuję ściągać, ale za ChL mi to nie idzie. Jakiś błąd we Free Downloaderze nie pozwala mi ściągnąć. Wie ktoś może o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://dnet.3dgamers.com/download.aspx?/3d...Beta_Client.zip , wybierz serwer z Australi szybko leci i obsługuje wznawianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) To się można @%&*!!! na to wszystko no normalnie już nie wiem. Ściągnął 50% i takie numery. A już się cieszyłem że sobie jutro pogram a tu kupa. :mur: :mur: A tak btw czym polecacie ściągać?? Edytowane 2 Lutego 2007 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Orgiusz to ja bylem w zoltym ferrari :) Maly wypadek mialem dlatego wygrales :D Panowie zrobilismy dzisiaj 273km!! Wciagu tej sesyjki. Pozdro dla Ludwiczka, Maziego, qqrydzy i coffiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) ja widzialem Mazziego przy klubie, ale tylko widzialem na mapie i nic wiecej :( jezdzilem za toba, ale nie moglem cie zlapac... na wschodnim wybrzezu ganiales... ale dzisiaj dalismy czadu, Panowie... prawie 5 godzin grania, przejechane w okolicach 250km, i w sumie wyspa okrazona... super, zwracam honor gierce - MP syci :) a jak sie swietnie zapiernicza kawusia... hmmm, zalujcie, ze jechaliscie autami :) oto fotka, gdzies w polowie trasy... a moze na poczatku :P Edytowane 2 Lutego 2007 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ok Mazzi i ja mamy dosyć :) 250km zrobiliśmy, przy czym jakieś 5-6 razy się łączyłem ponownie i ustawiałem GPS. Ale i tak mnie nie słuchali :) Objechaliśmy całą wyspę :lol2: Po drodze był na początku z nami niemiec jakiś, potem dołączył francuz, a potem chyba amerykanin/brytyjczyk/kto go tam wie... W 1/3 trasy znalazł się Orgiusz, a potem qqrydza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ok Mazzi i ja mamy dosyć :) 250km zrobiliśmy, przy czym jakieś 5-6 razy się łączyłem ponownie i ustawiałem GPS. Ale i tak mnie nie słuchali :) Objechaliśmy całą wyspę :lol2: Po drodze był na początku z nami niemiec jakiś, potem dołączył francuz, a potem chyba amerykanin/brytyjczyk/kto go tam wie... W 1/3 trasy znalazł się Orgiusz, a potem qqrydza. ide, bo sie porzygam :/ oczoplasu dostaje, wiec najwyzszy czas isc spac. dobrze, ze jutro do roboty na 12 :D jutro (dzis:) ) powtorka z roozrywki, bo pojutrze jade do domku na ferie i bede oflajn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Myslalem ze moje ferrari maranello bedzie sie dosc slabo spisywac w porownaniu do tych lepszych furek ale dawalo rade:) Na jutrzejszy wyjazd postaram sie zorganizowac cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...