crazyPL Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 na fileplanet jest patch do TDU (około 11Mb). Przy próbie instalacji wyskakuje błąd braku wymaganego miejsca na hdd (mam 850 Mb wolnego, a potrzeba 7 Gb). Jest na to jakieś rozwiązanie?? Pytanko odnośnie fps: Posiadam barthona 3200+, radeon 9800 pro @ XT, 512 Mb ram. TDU ma u mnie taką przypadłość iż, niezależnie od ustawionej rozdzielczości i poziomu detali, gra potrafi mocno przyciąć (do kilku fps) praktycznie w dowolnym momencie. Sprawdzałem nawet przy 640x480 i najniższych detalach: gra działa płynnie przez kilka minut (30 fps w fraps) a następnie spadek do 5fps i powrót do 25-30 fps. Jest na to jakiś rozwiązanie oprócz wymiany sprzętu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No to już mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Im dluzem gram tym bardziej wciaga, zawsze mi brakowalo takiej gierki, gdzie mam: - mase samochodow seryjnych licencjonowanych - duzo, duzo, duzo kilometrow drog :D - niczym nie skrepowana jazda, bez ograniczen - do tego jeszcze fajny online TD:U w koncu dal mi to o czym zawsze marzylem. Tak to tylko zasowalem na kierownicy w RBR. A NFS na kierze mi nie podchodzil :) Kiedy bedzie dokladnie premiera w Polsce? Dla online sie skusze i kupie :) Edytowane 2 Lutego 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 mam już za sobą wymianę sprzętu (c2d, 7900gs itd - upgrade był robiony własnie z myślą o TDU) i mam nadzieję, że ta gra długo jeszcze mi sie nie znudzi. Jak na razie bardzo mi sie podoba. jedyny istotny mankament, to idiotyczne zachowanie samochodu na pagórkach. strasznie mnie to irytuje. byle wzniesienie trzeba pokonywać w ślimaczym tempie, żeby nie polecieć w kosmos. dzisiaj stawiałem swoje pierwsze kroki w multi, w okolicach klubu spotkałem yanka, ale coś później nie mogliśmy sie już zobaczyć. teraz mam pytanie - jak dołączyć się do klubu? czy wystarczy, że w "friends" będę miał kogokolwiek z klubu, czy musi to być założyciel? spadam chwile pojeździć, w tym małym miasteczku na zachodzie widziałem szałową kiecke - jadę na zakupy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 na fileplanet jest patch do TDU (około 11Mb). Przy próbie instalacji wyskakuje błąd braku wymaganego miejsca na hdd (mam 850 Mb wolnego, a potrzeba 7 Gb). Jest na to jakieś rozwiązanie?? Pytanko odnośnie fps: Posiadam barthona 3200+, radeon 9800 pro @ XT, 512 Mb ram. TDU ma u mnie taką przypadłość iż, niezależnie od ustawionej rozdzielczości i poziomu detali, gra potrafi mocno przyciąć (do kilku fps) praktycznie w dowolnym momencie. Sprawdzałem nawet przy 640x480 i najniższych detalach: gra działa płynnie przez kilka minut (30 fps w fraps) a następnie spadek do 5fps i powrót do 25-30 fps. Jest na to jakiś rozwiązanie oprócz wymiany sprzętu?? Podaj bezpośredniego linka, bo na FP otwiera mi się puste okienko gdy kliknę na "patches" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 To jest patch do wcześniejszej wersji closed beta uaktualnia grę do wersji 3.65A. Sprawdźcie najpierw jaką macie wersje gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No to sobie pościągałem Getrightem :mur: :mur: z&%@*ł się i tyle ze ściągania. A tak sobie chciałem pograć. No nic będe musiał czekać na pełną wersję i kupić w jakimś empiku :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 wie ktoś gdzie się zapisuje cd-key ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 hehe, spowrotem w akademiku :) zaraz siadam pare groszy zarobic, moze cos kupie... proponuje dzisiaj popedzic pod latarnie (tak jak ktos wspomnial juz), tylko nie naokolo, tylko w centrum wyspy odbic na zachod i przebic sie seprentynami przez gory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Przed chwilą pośmigałem z Yankiem, Klikasem i f1zz'em (wybacz jak źle nick napisałem), fajno było, ale neo mi rozłączyło no i [gluteus maximus] :( Sorki chłopaki że tak znikłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ktos wie ile leci Corvetta C6 na stage 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 TVR Sagaris - znacie lepiej driftujacy samochod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No to sobie pościągałem Getrightem :mur: :mur: z&%@*ł się i tyle ze ściągania. A tak sobie chciałem pograć. No nic będe musiał czekać na pełną wersję i kupić w jakimś empiku :mur: :mur: :mur: Hejka. Możesz mi powiedzieć jak to ściągasz getrightem? Bo u mnie za każdym razem włącza się ten Download Manager od Fileplanet. W ogóle 3 raz ściągam tą otwartą betę i za każdym razem stawało mi na 99% i nie chciało skończyć ściągania :mur: :mur: . Z tego co się orientuję to jest to wina źle skonfigurowanego serwera proxy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Hejka. Możesz mi powiedzieć jak to ściągasz getrightem? Bo u mnie za każdym razem włącza się ten Download Manager od Fileplanet. W ogóle 3 raz ściągam tą otwartą betę i za każdym razem stawało mi na 99% i nie chciało skończyć ściągania :mur: :mur: . Z tego co się orientuję to jest to wina źle skonfigurowanego serwera proxy...Już po wszystkim chyba daruję sobie dalsze ściąganie 48 h i jakieś 3giga poszło w kanał :mur: :mur: Ściągałem getrighem free download managerem i wywalało mniej więcej w połowie :mad: Teraz mam flashgeta może on coś mi da, ale wątpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 qqrydza, fajna laska z ciebie :D Dzisiaj moze skoncze sciagac te bete wiec jest mozliwosc, ze z wami zagram. A jak nie dam rady to pozostanie mi tylko single... troche szkoda by bylo bo mam cd keya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Już po wszystkim chyba daruję sobie dalsze ściąganie 48 h i jakieś 3giga poszło w kanał :mur: :mur: Ściągałem getrighem free download managerem i wywalało mniej więcej w połowie :mad: Teraz mam flashgeta może on coś mi da, ale wątpie Chodzi mi o to jak przechwytujesz tego linka żeby w ogóle zaczął się ściągać np. w flashgecie? icon_smile3.gif rozumiem, że ściągasz z fileplanet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 zakochalem sie.... odprowadzalem starego zielonego aston martina, dzizas jaaak ten silniczek slicznie brzmi :) ide kupic go :) moze, jak juz proponowano, poganiamy dzisiaj takimi starociami (tylko nie w stylu shelby, bo to za szybkie), tak zeby pedzily max 250km/h :) ? co powiecie na spotkanie powiedzmy o 17tej pod latarnia w polnocno zachodnim krancu wyspy, tam gdzie wczoraj foty robilismy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 waaaaa 1GB ramu i gierka od razu piękniej chodzi xD jak miło :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A mi dalej gra się nie uruchamia :sad: zostały 2 dni do końca bety ale i tak gra nie wstaje :sad:, nie wiem co robić ?, może jest jakiś sposób na uruchomienie jej?, zmiana daty, instalacja gry bez neta nic nie daje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mazzi, jak masz 3 miliony to może kupisz tego astona :lol2: Ale ten sam klang ma firebird z tego co pamiętam. Cudny. Jeszcze raz info co i za ile (stocki). Lista pojazdów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja mam takie drobne pytanko : gdzie znajdę "tjunera" do Lamborghini ,czy muszę go w jakiś sposób odblokować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 jest ktos z Tychow kto sciagnal bete i mogl by mi nagrac na dvd?:) moje lacze jest tak kijowe ze nie da sie tego znikad sciagnac bo co chwile mnie rozlacza :/ o fp juz nawet nie wspomne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) LCC opowiedz jak wrazenia z jezdzenia na tej kierownicy? Ciekaw jestem bo tez mam momo. Da sie to porownac do toci?Bardzo dobrze się jeździ. W TOCE, choć było dużo opcji, mimo wszystko nie można było tak dobrze dopasować kiery. Nie mówię, że jest tak jak przy simach ale dobrałem, do MOMO myślę, bardzo dobrze ustawienia i mam pełną kontrolę nad pojazdami, obojętnie czy przy niskich czy wysokich prędkościach... póki co jechałem max 260 km/h - mam Alfę, nie zmieniał auta bo czekam z tym na fulla ;) Także jak masz MOMCIĘ to wyciągaj ją z szafy i w drogę. Co do ustawień to wszystkie opcje "sensitivity" na środek, "linearity" albo na środek albo o jeden w prawo (sprawdz jak Ci dobrze) a force wyłączony "ramble" 4-3 ząbki od prawej. HEJ DODAJCIE MNIE DO KLUBU :) Edytowane 2 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 sanczez Tuner dla Lambo to Italian Forza na polnocny zachod od salonu VW. Hahoine Valley Park tak mniej wiecej. A moze wczesniejsze Hahoine?Hmmm [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 zakochalem sie.... odprowadzalem starego zielonego aston martina, dzizas jaaak ten silniczek slicznie brzmi :) ide kupic go :) moze, jak juz proponowano, poganiamy dzisiaj takimi starociami (tylko nie w stylu shelby, bo to za szybkie), tak zeby pedzily max 250km/h :) ? co powiecie na spotkanie powiedzmy o 17tej pod latarnia w polnocno zachodnim krancu wyspy, tam gdzie wczoraj foty robilismy ? Jestem za bo jak śmigamy ponad 300 to jesteśmy zbyt rozproszeni. Tylko musze na jakiegoś zarobić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Triumphy sa tanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 astona odpuscilem, jak zobaczylem cene... kupilem firebirda, taniutki jest i klang ten sam jak wspomnieliscie. moze umowimy sie firebirdami na spotkanko pod latarnia na pln-zach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Na wyspie jest wypasiony tor wyscigowy, tylko troche ciezko tam się dostać, bo jest wjazd zamknięty, ale z szybkim samochodem to nie problem :) Kto jeszcze nie był to radzę odwiedzić przed końcem bety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 otworzy sie jak bedziesz championem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Racja, ja tam trafiłem niedawno i był otwarty. Pośmigam sobie Camaro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...