Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Kurde.. za pozno dorwalem te bete. Nie zdazylem nawet kupic zadnego normalnego samochodu. Widzialem raz qqrydze, probowalem ciebie gonic ale trudno bylo dla mnie to zrobic kiedy bylem wyprzedzany przez ruch uliczny ;) W kazdym razie jezdzilem z kilkoma osobami online i bylo ciekawie. Mysle, ze kupie fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No i juz bym zamawiał pre ordera za 80zł + darmowa przesyłka (mam 50wpln), ale kurde weź wykombinuj te 80zł :/ Dozbieram do marca chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ehh dzisiejszy free-ride chyba skłoni mnie do zakupu full'a ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Po każej deinstalacji TDU za każdym razem wywala mi z C boot.ini , niezły ten unnistalator :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 @sideband Zobacz co podałem parę postów wyżej. Do tego każdy betatester dostaje takiego emaila ;) Bynajmniej ja dostałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Dzisiejszy freeride mozna tez zaliczyc do udanych;) Bylem po 3 piwach ale dalo rade:D Zrobilem 313km od 23:30 z chlopakami:D qqrydza twardziel jeszcze zostal, ja pomimo tego ze nie moglem sie oderwac od tej gry jakos sie powstrzymalem przed dalsza jazda:) a tak btw to SLR wymiata:D Ja, qqrydza i ludwiczek Edytowane 4 Lutego 2007 przez siebek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 @sideband Zobacz co podałem parę postów wyżej. Do tego każdy betatester dostaje takiego emaila ;) Bynajmniej ja dostałem ;] Właśnie odniosłem się do tamtego posta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Że też mi się chciało. :wink: Dzisiaj też był dobry "spend". Raz miałem wrażenie, że dziesięć osób razem pomyka. Wiele może nie bywam ale takich grup to nie widziałem. Pozdrawiam jeźdźców apokalipsy z walkirią w tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 qqrydza, rzeczywiście masz talent do robienia screenshotów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Dzięki bardzo. Beta jeszcze działa. :lol: Już nie. Edytowane 4 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dzięki bardzo. Beta jeszcze działa. :lol: Już nie. a mi dziala :) najlepsze jest to ze wystarczyło zrobić pewien trik :) Przed godzina 0:00 nalezy/należało wyjsc z gry, poczekac na dzien nastepny (czyli np na 0:05 i przestawic zegarek na poprzedni dzien (ten w ktorym sie zakonczylo gre) i w ten oso sposob mam expires in 2 days od...2 dni i wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Mnie jeszcze działa, szkoda tylko że liczba graczy strasznie zmalała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja poprostu zmienilem date na 1 luty, i bez zadnych trickow dziala. Zostalo 3 dni i tak co dziennie. Denerwuje mnie ze do glupiego przewiezienia modelki, musze wynajmowac lub kupowac specjalny samochod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No ja tez cofnalem czas o 2 dni i dziala jakos. Tylko mniej graczy jest. Jezeli ktos dzisiaj bedzie gral to ja sie pisze. W koncu jakis samochod kupilem ;]. Mam nowy nick [; Pioorek_1337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 u mnie pisze 0 dni i tak działa aby tak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Tak samo u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) A mi dalej nie działa , pisze że że do końca bety zostało 0 dni, zmieniam date na 1 luty i nic to nie daje :sad: , wyskakuje mi jeszcze taki komunikat może tu jest problem: jak instaluje grę to na koniec instalacji wywala mi jeszcze taki komunikat: Edytowane 4 Lutego 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam A ja przestawiłem na 5 lutego i ..... :blink: :mur: hmm mozna sie było tego spodziewac .. :huh: i czekam na pełna wersje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja poprostu zmienilem date na 1 luty, i bez zadnych trickow dziala. Zostalo 3 dni i tak co dziennie. Denerwuje mnie ze do glupiego przewiezienia modelki, musze wynajmowac lub kupowac specjalny samochod. Jak to specjalny? Przeciez do prawie kazdego wejdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam A ja przestawiłem na 5 lutego i ..... :blink: :mur: hmm mozna sie było tego spodziewac .. :huh: [img.]http://images13.fotosik.pl/33/5030de7c698fc703m.jpg[/img] i czekam na pełna wersje :wink: 5 luty? po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak u siebie zmieniłem datę to gra wywaliła komunikat o zmianie czasu a później ten sam błąd co u maruha. Pomogła reinstalka systemu. :) (na szczęście i tak już konieczna ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 0 dni - i dziala bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak to specjalny? Przeciez do prawie kazdego wejdzie ;) Bo pisze ze wymagany jest np: Weisman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 5 luty? po co? a jak myslisz ? :huh: po to aby sprawdzic ja sie bedzie zachowywac TDU ... po czym powrocilem do 4 lutego i gram nadal ;) do jutra ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Bo pisze ze wymagany jest np: WeismanTo takich jeszcze nie podwozilem. U mnie tez dziala pomimo tego ze 0 dni zostalo:D Jak bedzie smigac to trzeba cos na wieczor znow zorganizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dziś jednak proponuje v-max 300 km/h co by można było free-ride jakimiś muscle carami zrobić ;) Wczoraj momentami tempo było zabójcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dziś jednak proponuje v-max 300 km/h co by można było free-ride jakimiś muscle carami zrobić ;) Wczoraj momentami tempo było zabójcze ;] Popieram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 tez popieram, zebym sie nacieszyl moja f430 spider :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Właśnie zrobiłem foty boże jak ja ten mój samochodzik kocham :D Oby ta open beta była czynna aż do wydania orgi albo jeszcze dłużej ;P Edytowane 4 Lutego 2007 przez Saitek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 kto pośmiga?? Nick TFCcrazy enzo czeka ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...