Gość MaRuH Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 NIEEEEEEEEEE!!!!!! Zrobiełm dziś formata specjalnie aby zagrac w tdu, jak wiadomo gra mi nie chodzila ostatecznoscia byl format ale zapomniałem zapisac klucza i sobie pograłem . Please kto mi poda klucz prosze na PW please. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Macie może jakiś klucz na zbyciu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 maruh <_< Wejdz na fileplanet, zaloguj sie i tam masz Beta Keys Archive w profilu... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 maruh <_< Wejdz na fileplanet, zaloguj sie i tam masz Beta Keys Archive w profilu... :| Hehe :-P wielkie dzieki orgiusz za pomoc, kluczyk jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Kto pogra dziś jakoś o 19? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja, wybierz mnie! Moze jakies spotkanie kolo latarni tej na rogu mapki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Możemy dziś zorganizować jakiś free ride po pb @ polsat ;) Oczywiście pod klubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jeśli zadziała po 20:30 to oczywiście piszę się na jazdę. Skoro rano działała a na zamknięcie ma wpływ data to może tylko do godziny zero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ja tez po pb sie pisze:) Tylko jakimi furkami? Bo nie wiem czy wyprowadzac slr z garazu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Tak jak pisałem, v-max 300 KM/h na dziś. Mój Lotus jest gotowy ;) btw, gdzie zapisuja sie fotosy z gry, pewnie było ale nie mogę tego znaleźć w temacie. Edytowane 4 Lutego 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 W "Moje dokumenty". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No jezdzilem dzisiaj z kims z forum, fizzz? Niezle bylo ;]]] Ale potem dalem szwagrowi poszalec. Gracie jeszcze dzisiaj? Proponuje latarnie jako miejsce spotkania tak o 21:30, 22:00 czy cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ahh kolejny udany dzień pod znakiem free-ride'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Hmm... ja sobie nie pojezdzilem niestety, kiedy tylko do was sie zblizalem to gra mi sie scinala jakbym mial 1 mb ramu w kompie, a jak juz w wasza grupe sie wpieprzylem to zwiecha calkowita @ reset kompa. Troche mnie to dziwi, bo wczesniej jezdzilem w rownie duzej grupie i nie bylo problemu. Zobaczymy czy jutro bedzie beta dzialac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No dzisiaj tez byl wypas :D Sporo nas sie zebralo:) 400km zrobione. Pozdro dla chlopakow z pclabs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 O na wczoraj/dziś już koniec bolą mnie palce od tego gazu :D Na jutro trzeba sobie inny samochód sprawdzić bo widze ze to wolno się nie jeździ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dzisiaj i tak nie bylo wyjatkowo szybko:P Wczoraj moj slr nie wyrabial momentami :D Jak qqrydza zasiadzie za murcielago to ciezko go zlapac;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 to moj pierwszy taki wieczorny free ride i nie powiem, jestem pod wrazeniem.. czasem scinalo masakrycznie, wtedy gubvilem sie nieco, ale wrazenie ogolne baaardzo pozytywne. jutro chyba moto poprobuje.. albo jakies autko nowe bo f430 juz 700km nabite. dzieki wielkie za gre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No to co? Na zwieńczenie dzisiejszej jazdy kilka fotek. Dobrze, że zawsze mam w schowku aparat. Zgadza się, byli panowie z pclab'a i czasami inni goście chcący pobrykać po wyspie. Zawsze na równi z prędkością utrzymujemy poziom humoru, który to umila nam jazdę i nie odstępuje nas na krok. :smile2: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam. Mam do Was pytanie, gram w to "cudo" (giera rewelacja) od 3 dni, ale za chiny nie mogę znaleść Skyline, którym się b. chciałem przejechać (kocham wysokie obroty ;)), wiecie może gdzie go mogę znaleść? I czy wogóle wystepuje w becie? Tak samo mam z salonem LEXUSa, znalazłem jednak nic z nim nie mogę zrobić. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam. Mam do Was pytanie, gram w to "cudo" (giera rewelacja) od 3 dni, ale za chiny nie mogę znaleść Skyline, którym się b. chciałem przejechać (kocham wysokie obroty ;)), wiecie może gdzie go mogę znaleść? I czy wogóle wystepuje w becie? Tak samo mam z salonem LEXUSa, znalazłem jednak nic z nim nie mogę zrobić. Pozdrawiam :) Te auta są dodatkowe ( na X36 płatne) w becie ich nie zobaczysz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) ehhh, szkoda :( ;) Dzięki za szybką odpowiedz :) Pozdr Edytowane 5 Lutego 2007 przez Vonter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plotek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wszystko co dobre szybko sie konczy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Plotek - ustaw datę w swoim PC na 4.02.07 :) jeszcze będzie działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Piekne zabezpieczenie :P Ustawilem date na 4-tego i gralem normalnie online :P 37 graczy w tym 4 Polakow spotkalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No właśnie odpaliłem, tylko lekko cofnąłem się w czasie. :wink: Niech tylko dzieciaki pójdą spać. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Moze i ja dolacze w nocy Fura ciut lipna bo tylko merolek za 230K ale jezdzi Najwyzej poogladam wasze wydechy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Zawsze moge wziąć Audi A6 i "dostojnie" się powozić :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Na gry-online piszą, że premiera 20 luty http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31277 A gdzie Niemiec bo bym się z nim pościgał. Edytowane 5 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...