qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Sulaco jesteś? Wpadnij do nas. Jest tyle osób, że może być walka o miejsca. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja dziś szybciej muszę zmykać. Ale tunel był boski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak sie do tego klubu dostac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Podobno kucyk rozdaje zaproszenia:P Ja jeszcze nie dostalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 murcielago po tuningu syci ;] ps. pozdrowka dla pewnego forda gt z pclab.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Hmm... Fajnie sie gralo [; ;] [; szczegolnie ciekawie sie jechalo pod gorke na tych waskich i kretych uliczkach ;] Chyba wiem dlaczego gra mi sie miejscami niemilosiernie scina... KTOS MA MIKROFON WLACZONY i caly czas tak jezdzi. Przynajmniej ja slyszalem jakies rozmowy, smiechy i warkoty innych silnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 W moim przypadku zeby beta dzialala dalej wystarczylo: -przestawic date na 04.02.2007 -odlaczyc net (hardware'owo ;)) -wlaczyc tdu -podlaczyc net ponownie :D Chyba zaczne grac online :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Co jest> Jestem pod klubem a tu nikogo niet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Pod klubem? Wyszukaj qqrydze we friendsach i sie teleportuj ;]]] // Ciekawe jak dlugo bedzie mozna jeszcze w bete grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Pod klubem? Wyszukaj qqrydze we friendsach i sie teleportuj ;]]] // Ciekawe jak dlugo bedzie mozna jeszcze w bete grac ;] Jak się pokapują to wam odłączą serwer i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Możesz nie krakać. No na dzis starczy kilka fotek dla przypomnienia zabawy. max dzisiejszego dnia to 430km/h przejechana trasa około 300km Ja to osobiście najbardziej lubię autostrady :D długie długie proste _________________ :D Jak wchodzić szybka fura w zakręt by nie wywaliło na bok albo baczka nie zrobił potem na prostej, za chiny nie mogę opanować swego kening`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 ja dzis zrobilem slrem rowniutkie 600 km :) kupilem go przed 20, dwustupniowy tuning i do tej pory jezdzilem.. cud maszynka.. choc mam ochote przekroczyc w koncy 400 km/h:) dzieki wszystkim za przyjemna jazde. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Tak jak Ci mowilem slr na 3 poziomie tuningu wyciagnalem 408km/h choc wiem ze na wiecej go stac (w koncu ma 802KM):D Szkda ze nie moglem dzisiaj z Wami dluzej pojezdzic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 aa siebek to "brat blizniak"? :wink: w niektorych kregach znany jako "Listonosz" B-) musze troszke kasy natluc jakos i nad jakims saleenem albo koenigiem pomyslec.. czymkolwiek co zblizy sie do 450:) a nie wiecie jak mozna posiasc chryslera ME? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Dzięki chłopaki za jazdę. :) Da się zrobić tuning XJ220? :) PS. Sorry qqrydza ale zwiesił mi się komp i już nie wchodziłem. Lecę spać. ;) Pozdrawiam TestDrive Maniaków. :) PS2. Ale śmierdzą silniki w kierze. Smród na cały pokój. :) Muszę okno otworzyć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Miała być jakaś narracja ale się przeciągnęło z lekka i już nie mam siły. Jak wychodziłam na serwerze było jeszcze 59 plejersów. Buenas noches. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A mi musiało neta wysadzić ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 a mam pytanko... why nikt nie ma maserati mc12 ? przeca to dobre autko nie? a jak widze z czym wy tutaj pomykacie to się dziwię że nikt nie kupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Działa :wisielec: :D Około pięćdziesięciu graczy w tej chwili korzysta z serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 ja nie moge uruchomic. pisze mi, ze mam złą date i zeby polaczyc sie z serwerem czasu - ja go blokuje na firewallu - to on mi zebym sprawdzil ponownie połączenie z netem i "retry" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 ja nie moge uruchomic. pisze mi, ze mam złą date i zeby polaczyc sie z serwerem czasu - ja go blokuje na firewallu - to on mi zebym sprawdzil ponownie połączenie z netem i "retry"to wyłącz w usługach czas systemu windows powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 aa siebek to "brat blizniak"? :wink: w niektorych kregach znany jako "Listonosz" B-) musze troszke kasy natluc jakos i nad jakims saleenem albo koenigiem pomyslec.. czymkolwiek co zblizy sie do 450:) a nie wiecie jak mozna posiasc chryslera ME? Hehe listonosz to ja:D Juz pisalem ale napisze jeszcze raz:) Jak tworzylem profil to tylko po wpisaniu adresu poczty mi sie laczyl z serwerem tdu :P Dziwna sprawa i szkoda ze nie mozna zmienic tego;) Na Twoim miejscu nie myslalbym nad tymi furami;) Ich sie nie da prowadzic:P Saitek wczoraj strasznie narzekal :) Wczoraj musialem wczesniej spadac z powodu egzaminu z hiszpanskiego ktory bede pial dzis za 4h ( trzymac kciuki :P ). Natomiast dzisial mam nadzieje ze sie zarwie kawalek nocy w tdu :D Nie wiem jak Wy ale ja czuje sie uzalezniony od ryku silnikow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Kojak - tuner jaguara obok salonu jaguara - na zachód od centrum, patrz na salon, który ma tylko jaguary i nic więcej. Przygotuj 160 000 :lol2: Bio - jak to nikt? Po prostu nie można zmienić koloru w nim i robi sie jakiś mało oryginalny. Poza tym jest droższy i słabszy niż Enzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Kojak - tuner jaguara obok salonu jaguara - na zachód od centrum, patrz na salon, który ma tylko jaguary i nic więcej. Przygotuj 160 000 :lol2: Bio - jak to nikt? Po prostu nie można zmienić koloru w nim i robi sie jakiś mało oryginalny. Poza tym jest droższy i słabszy niż Enzo... ...i gorszy od murcielago, przynajmniej przed tuningiem :> wczoraj zrobilem pare dragow wlasnie z mc12 i moj przeciwnik byl pelen podziwu dla "czarnego byczka". :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 A ja chyba zakupie sobie gierke. Musze przyznac ze najprzyjemniej jezdzi mi sie jednak moim merolkiem :D Predkosc tak kolo 300, da sie jeszcze auto kontrolowac, zrobic slalomik miedzy autami [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jesli chodzi o przyjemnosc to miura dla mnie rzadzi [; Of kors po podkreceniu [; A poslizgi na zakrecie to poezja przy warczeniu silnika ;] Z zamawianiem preordera wstrzymam sie chwile bo za jednym razem lykne raczej pada od x0 i tdu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mam pytanko jak mi bedzie chodził TDU ?? Czy da sie pograć na sieci z wami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mam pytanko jak mi bedzie chodził TDU ?? Czy da sie pograć na sieci z wami ?Na moim kompie z siga chodzi zadowalająco, u Ciebie powinno być lepiej :-P A ja chyba zakupie sobie gierke.Ja juz mam 100zł odłożone od sylwestra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) a mi dziala ale jakos dziwnie, zrywa mi polaczenie co doslownie 2minuty :sad: , myslalem, ze to od sieci, ale ogolnie reszta chodi bez ale, przykladowo odpale lfsa wejde na serwer z najwiekszym pingiem to nawet laga nie mam :/...a tdu wywala, da sie jakos grac w single na tym samym profilu? zeby nie laczylo do sieci :-| Edytowane 6 Lutego 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...