Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A jest ;]] Tylko, że ona z grupy C. Ale ja bym ją zaliczył do grupy G :) Zobacz w salonie Starych aut Europejskich w salonie na północnym wschodzie ;) 300k $ kosztuje :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A jest ;]] Tylko, że ona z grupy C. Ale ja bym ją zaliczył do grupy G :) Zobacz w salonie Starych aut Europejskich w salonie na północnym wschodzie ;) 300k $ kosztuje :ETo jest Ferrari 288 GTO, a nie Testarossa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ty no wychodzi na to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 "Ty no", to nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ferrari 288 GTO prawie jak Testarossa Reszte każdy zna z reklamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dobra nowy komp nowy system wgrałem TDU i nie działa a chciałem sobie pograć :/ i co tu teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja też, przeprosiny przyjęte i następnym razem tak się nie unoś bo to szkodliwe. gdybys pracował w sklepie komputerowym tez bys sie unosil ;p :lol2: nie wazne p.s. dla mnie vmax to narazie 350 km/h ehh ta praca ... nie ma czasu na zarobienie na lepsza furke .. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja wlasnie kupilem sobie pare motocykli ;o Jezdzi sie nimi NIEZIEMSKO! Dlaczego ludzie w tym temacie narzekali na model jazdy motorem? Mnie on odpowiada. Moze posmigamy motorkami dzisiaj, co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jak tylko ktoś mi powie jak to uruchomić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja wlasnie kupilem sobie pare motocykli ;o Jezdzi sie nimi NIEZIEMSKO! Dlaczego ludzie w tym temacie narzekali na model jazdy motorem? Mnie on odpowiada. Moze posmigamy motorkami dzisiaj, co? ;] No ja miałem problem tylko w pierwszym kontakcie z moto. Teraz wszystko inne wydaje się woooolne a sama jazda wydaje mi się nawet łatwiejsza. No to wskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) ;] [; Motorem jezdzi sie po prostu swietnie! Juz wchodze do gry [; Edytowane 8 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Fajnie! Dzisiaj mi przestała działać gra, grałem przez 3 dni z przestawianiem daty na 4 luty, aż nagle przestało działać :( Nie ma jakiejś innej metody na odpalenie gry? Reinstall nie pomaga, bo nawet o CD-KEYa nie pyta przy ponownej instalacji. Edytowane 8 Lutego 2007 przez Vonter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Na starym kompie wszystko śmiga ale jak na nowym odpale przez lana tą samą wersje to [gluteus maximus] error z system data. @Vonter szukam metody trik z zakładaniem nowego konta w windzie nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja tez juz kombinowalem ile wlezie ale nie dalo rady. Windy od nowa mi sie nie chce instalowac. Jakby ktos cos wymyslil to niech sie podzieli:D Wszystko na uczelni pozaliczane a nawet nie mam w co pograc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dzieki za gre [; ;] [; qqrydza, ty tuningowales jakos ten motor swoj? Mamy takie same a zdaje mi sie ze twoj jakby troche szybciej jezdzi ;] Co do tych 2 pierwszych skrinow to n/c, przywalilem w samochod i mnie wyrzucilo do gory ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 wrzutcie jeszcze kilka screnów, a się powiesze :wink: :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Pioorek, pamietaj, ze aby osiagnac vmax na motrze musisz sie pochylic, czyli defaultowo chyba shift (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Pioorek, pamietaj, ze aby osiagnac vmax na motrze musisz sie pochylic, czyli defaultowo chyba shift (?) Fr!zz a ty na klawie jeździsz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jak sie okazuje mclaren f1 na autobahnie nie ma szans z moim mv :) Szkoda,ze nikt z Was nie gra po 12 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja bym zagrał jakbym miał gre ;] Zazdroszcze wam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Po raz pierwszy audi... Edytowane 9 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 mvchodzi Ci o motor - aguste? Jeśli tak to F1 jedzie go jak chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 MV ma katalogowo chyba 336 km/h, a F1 po tuningu chyba 420km/h pojedzie. ;) Przez kogoś wczoraj straszne ściny miałem, to z wami nie pograłem... :( btw - 2 razy podchodziłem do wyścigu za milion i dwa razy nie przeszedłem. Rozwaliłem klawiature. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) @Barthezzo Tak,o f4 tamburini :) Wczoraj trafilem na jakiegos dziwnego kolesia za sterami tego mclarena,zjechalem go na gladkiej dwupasmowce prawie bez zakretow :blink: A mv po tuningu (2gi poziom) leci ok.356 :) Tylko troche ciezko utrzymac ta predkosc. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) MV po tuningu leci 366 km/h na prostej, F1 425 km/h. Wystawiłem Chryslera 300C na sprzedaż za 105k. Czarny metalik, 3 stopień tuningu. Jeżeli ktoś chce sie powozić mafijnym autem to zachęcam do kupna ;) Kupiłem go ale mi sie nie spodobał :D:D Edytowane 9 Lutego 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 swiatomwa premiera 20 lutego 2007 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 qqrydza, co ty za samochod dzisiaj miales? Mialem okienko w szkole dzisiaj i kumpel sobie gral, miales jakas czarna furke (on jechal motorem) mozesz powiedziec gdzie go kupiles? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) qqrydza, co ty za samochod dzisiaj miales? Mialem okienko w szkole dzisiaj i kumpel sobie gral, miales jakas czarna furke (on jechal motorem) mozesz powiedziec gdzie go kupiles? ;] Granatowy Lamborghini Miura. Jeden z piękniejszych samochodów świata jak dla mnie. http://images.google.pl/images?q=lamborghi...es&ct=title Jak widać jest też nowy concept tego modelu. P.S. Jest to europejski klasyk i w takich sklepach go szukaj. Edytowane 9 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich. JEstem tutaj nowy i mam dwa pytanka. A mianowicie kiedy wkoncu bedzie ta swiatowa premiera gry na pc ?? I jak bedzie gra dzialala na moim sprzecie... ? P4 3,0 ,1024 ramu, GF7600 GT 256mb... i jak cos to nie chwale sie ale chcem sie dowiedziec jak dziala... Bo sciagalem ta bete, ale stwierdzilem ze poczekam te 10 dni do premiery i wole pograc w pelna wersje, bo kto wie jak to bedzie z instalacja gry po tym jak wczesniej byla Beta zainstalowana, bo slyszalem wiele rzeczy ze po usunieciu beta kasuja sie rozne pliki, albo zostaja jakies pliki z gry, ktore nie mozna usunac.... Z gory dzieki za odopwiedz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 chmuraIV Premiera 20 lutego. To mogles znalesc uzywajac szukajki wewnatrz tematu :evil; Co do chodzenia - high bez fsaa i aa powinno byc plynne. Chyba ze nagle pojawi sie 8 roznych samochodow i bedzie doczyt z dysku. A uninstall bety kasuje m.in. boot.ini. Generalnie wszystkie nie chronione pliki z glownego katalogu c:\ qqrydza Miura to jedyny samochod z klasykow ktory kupilem ^_^ i po tuningu chyba najszybszy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...