qqrydza Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 a mi przestało działac :( załamałem sie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 a mi przestało działac :( załamałem sie :( a próbowałeś tego ? Może już było ale jak nie to podaje sposób jak dalej grać w TDU: Sprawdziłem i u mnie działa. 1. Zmieniemy czas na 30 stycznia 2007. 2. Restartujemy kompa 3. Tworzymy nowe konto o prawach administratora (nazwa dowolna). 4. Wylogowujemy się z naszego konta i logujemy na te nowo przez nas utworzone. 5. Odpalamy gierkę :) Cieszymy sie gierką dalej :) 6. Save'y - jak chcemy przenosimy. MarquePL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zadania nie przejechane na zloty puchar nie sa zaliczane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie sa zaliczane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Dopiero dziś dostałem instalke TDU ale nie działa , mimo zmiany daty w systemie.Jest jakiś sposób ,żeby to ustrojstwo zmusić do działania ? Edytowane 11 Lutego 2007 przez AveVanHell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Z dzisiejsych szalenstw z JacekSpy_ppc.pl (ja czarne kawasaki, jacek zielone) jump baby, jump! (1) jump baby, jump! (2) szybki tunel (sorry za nienaturalne kolory ale musialem mocno rozjasnic) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Wy gracie w to czy tylko robicie screeny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Wy gracie w to czy tylko robicie screeny? ?? :blink: w grze jest opcja take photos wiec jak widac robimy tylko zdjecia ... i nie jedzimy bo nie ma po co ... Edytowane 11 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 ... i nie jedzimy bo nie ma po co ... kto nie jeździ to nie jeździ... także mów za siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) kto nie jeździ to nie jeździ... także mów za siebie chyba nie nie zrozumiales ... i nie zauwazyłes w moim poscie "lekkiej nuty sarkazmu" no ale dobrze ... zadaje pytanie czy jedziemy chyba to jasne ze jedzimy .. . photos to dodatek Edytowane 11 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) kto nie jeździ to nie jeździ... także mów za siebie Oj problem z wyłapaniem ironii ;) marcell mnie wyprzedził :) Edytowane 11 Lutego 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 No jakoś tak to było napisane, że nie zrozumiałem <_< ehh, zmęczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 poca Zepnij polslady i kup w koncu na x0 pelniache :P A pozniej pokazuj filmik z cegly :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) No jakoś tak to było napisane, że nie zrozumiałem <_< ehh, zmęczenie? to wszystko przez jazde 400 km/h po płónocnej czesci wyspy tam i spowrotem :lol2: wlasnie tez zauwayłem ze Poca posiada x360 ... w koncu TDU to juz chyba klasyk na x-klocka Edytowane 11 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Pogromcy Krawężników :D Dzisiaj sie dowiedzialem ze mate potrafi jednak szybko jezdzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dzisiaj sie dowiedzialem ze mate potrafi jednak szybko jezdzic :PTy chyba nie widziałeś jak jeździ Mclarenem F1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 może głupie pytanie ale gdzie jest to zadanie na okrążenie całej wyspy za jeden mln. czy po prostu mam sobie sam wyznaczyć drogę i jechać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Kto coś napisze o wymaganiach? jaki sprzęt powinien styknąć do gry w 1280x1024 bez fsaa i innych dopalaczy, ale z opcjami na high? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) może głupie pytanie ale gdzie jest to zadanie na okrążenie całej wyspy za jeden mln. czy po prostu mam sobie sam wyznaczyć drogę i jechać ? wyscig jest ze tak powiem w trakcie, jak reszta czyli jak zdobywasz tzw "doswiadczenie", czy tam % poprostu ja mam chyba 20kilka % i wyscig mam na mapce 60min 200km :-P +policja zawalidrogi itd ;) Kto coś napisze o wymaganiach? jaki sprzęt powinien styknąć do gry w 1280x1024 bez fsaa i innych dopalaczy, ale z opcjami na high? mysle ze twoj wystarczy .... Edytowane 11 Lutego 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Pogromcy Krawężników :D Dzisiaj sie dowiedzialem ze mate potrafi jednak szybko jezdzic :P ajj widze ze coraz wiecej ludu gania jednosladami... od poczatku mowilem, ze to najfajniejsze i najwdzieczniejsze pojazdy :) chyba jutro gierke odpale i pogram z wami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 może głupie pytanie ale gdzie jest to zadanie na okrążenie całej wyspy za jeden mln. czy po prostu mam sobie sam wyznaczyć drogę i jechać ?Musisz mieć poziom Expert + autko z A. Wtedy wyścig się pojawia na południowo zachodnim wybrzeżu ;) Kto coś napisze o wymaganiach? jaki sprzęt powinien styknąć do gry w 1280x1024 bez fsaa i innych dopalaczy, ale z opcjami na high?7900GS do All max FSAA x4 w 1280 Bez AA to pewnie twoja karta da radę ;) Swoją drogą w tej grze opcje ograniczają się do: High,Med,Low HDR On/OF Rozdzielczość Ilość Hz Koniec [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dzisiaj ledwo doganialem ta trojce na motorkach moim enzo :P Jest jakis szybszy samochod od enzo ktorym da sie skrecac ? :P Probowalem jezdzic saleenem ale na klawiaturze nawet z wlaczonym aidem niezle rzuca na zakretach ;) Oczywiscie tuning na 3 poziom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 ajj widze ze coraz wiecej ludu gania jednosladami... od poczatku mowilem, ze to najfajniejsze i najwdzieczniejsze pojazdy :) Ja przed chwila probowalem i jakos mi nie podeszly. Moze jak bede mial lepsza grafe i bedzie plynniejszy obraz to sprobuje :> Dziko sie skreca na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Kurcze bylem pewien, ze to durna gra z piekna grafika (ktorej defacto Wasze screeny nie przedstawiaja - posilkowalem sie tymi z serwisow o grach) ale Wy gracie i gracie w to TDU. Opowiedzcie mi czy to cos a`la sim czy total arcade ? Jak z obsluga kierownicy ? Czy lepiej na niej sie gra jak w simach czy lepiej na klawie jak w NFS ? Czy jest w tej grze single i jezeli sie laczycie ze soba to na ustawki czy sa jakies serwery otwarte dla wszystkich ? I z tego co przetrzepalem ostatnie kilka (nascie) stron to chyba w jakas wersje beta rzniecie ? Mozna to jeszcze zassac z jakiegos zrodla czy juz tylko torrenty obstaja ? Edytowane 12 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Arcade ale nie taki zły. Kierownicą jeździ się o wiele lepiej niż na klawiaturze. Masz server na którym czasem było ponad 1 000 graczy. Można się ustawiać, tworzyć wyścigi itp Bety już nie uruchomisz jeżeli nie wgrałeś przed 4 lutym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jasne ze uruchomi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Kurcze bylem pewien, ze to durna gra z piekna grafika (ktorej defacto Wasze screeny nie przedstawiaja - posilkowalem sie tymi z serwisow o grach) ale Wy gracie i gracie w to TDU. Opowiedzcie mi czy to cos a`la sim czy total arcade ? Jak z obsluga kierownicy ? Czy lepiej na niej sie gra jak w simach czy lepiej na klawie jak w NFS ? Czy jest w tej grze single i jezeli sie laczycie ze soba to na ustawki czy sa jakies serwery otwarte dla wszystkich ? I z tego co przetrzepalem ostatnie kilka (nascie) stron to chyba w jakas wersje beta rzniecie ? Mozna to jeszcze zassac z jakiegos zrodla czy juz tylko torrenty obstaja ? troszke sie moze powtórze ale jednak ... jest to arcade jednakze mysle ze lepszy niz w nfs przy 300 km/h juz trudniej utrzymac furke..mankament hmm strasznie podskakuje na nierownym terenie troszke to mało naturalne, co jeszcze jest tryb hardcore (przynam nie grałem) ale z tego co widze to jest to cos juz zblizone do symulacji (niech wypowie sie osoba ktora grała w tym trybie) Jest jeden ogolny serwerek z tego co widze .... (chociaz słyszalem cos o wiekszej ilości) jednakze po zakonczeniu bety ..(teoretycznie) na serwerze przynajmniej ja juz nie widze 1000 osob tylko ok 60-ciu MarquePL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Grę jednym słowem można opisać jako spełnienie marzeń tych co chcieli sobie pojeździć na kompie, normalnie po drogach jak w realu w ruchu ulicznym :) Ja czekam, jak nigdy, na premierę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...