jajko Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Mój komp udostępnia po LANie net drugiemu kompowi poprzez Mostek sieciowy w WinXP. Czy jest jakaś możliwość podzielenia tego łącza tak, żebym ja decydował ile procent łącza może on wykorzystywać? Dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Mój komp udostępnia po LANie net drugiemu kompowi poprzez Mostek sieciowy w WinXP. Czy jest jakaś możliwość podzielenia tego łącza tak, żebym ja decydował ile procent łącza może on wykorzystywać? Dzieki za pomoc :) są do tego programy, użyj wyszukiwarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 sprawdź program Netlimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Moze to cos pomoze: http://infojama.pl/sections2.php?op=viewarticle&artid=116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...