doss Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Proszę o pomysły, jak globalnie usunąć pewną kategorię plików (na przykład o takim samym dopełnieniu) znajdujących się w wielu różnych katalogach. Nie znalazłem takiej możliwości bezpośrednio w menadżerze plików windowsa ani też w Total Commanderze (ten pozwla je wyszukać, ale masowo usunąć już NIE). Może są jednak jakieś inne aplikacje, które dawałyby taką możliwość? doss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 a dlaczego w Total Commanderze nie udało się ich usunąć ??? Skoro je wyszukałeś to na dole "wyszukiwarki plików" wciskasz "umieść w panelu" i można wszystkie znalezione pliki usunac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 dzięki, wprawdzie u mnie ten element menu nazywa się "wpisz do okna", ale rzeczywiście pozwala globalnie usunąc wyszukane wcześniej pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 całkiem możliwe pisałem z pamięci.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...