Laozi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 dlaczego na abit is7 kiedy podkrece w softmenu agp nie czyta mi saty ? to jest wada tych abitow czy moze mojej grafiki lub dysku ? sapphire 9600xt \ seagate 120 ncq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ????????? a po co chcesz podkrecic agp?? pzy podkrecaniu agp podnosi sie tez pci. ale nierozumiem po co?? przez to tylko komp staje sie niestabilny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Na Twoim miejscu ustawiłbym na sztywno standartowe taktowania agp (66) i pci (33) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laozi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 po co ? to chyba nie istotne, potrzebuje podkrecenia pci i agp bez wylaczania saty. teraz mam standard 66/33 ale chce wyzsze. wiecie jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 po co ? to chyba nie istotne, potrzebuje podkrecenia pci i agp bez wylaczania saty. teraz mam standard 66/33 ale chce wyzsze. wiecie jak to zrobic?po pierwsze swoim działaniem nie "wyłączasz" SATA tylko powodujesz ze kontroler SATA przestaje działać :mur: , co więcej może to (w skrajnych przypadkach) doprowadzić do jego uszkodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 po co ? to chyba nie istotne, potrzebuje podkrecenia pci i agp bez wylaczania saty. teraz mam standard 66/33 ale chce wyzsze. wiecie jak to zrobic?SATA nie lubi wysokich PCI (u mnie siada już od 35MHz) i tyle - nic na to nie poradzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...