marjam Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Mam tego lapka jakieś 1,5 roku i jest mega problem. ...oczywiście grzeje się strasznie. Wgrałem NHC i dopiero się zdziwiłem, jak... przy oglądaniu DVD temperatura CPU dochodzi do 95 stopni :blink: (temperatura podawana przez program w nawiasie obok temp procka to 50-55). Wiatrak chodzi non stop. Kombinowałem ze zmianą prędkości, ale nie pomaga. Czy wymiana pasty na procku coś pomoże? Czy takie temperatury są w ogóle możliwe? Może to awaria czujnika? W każdym razie komp jak się nagrzeje to lubi się zamulić - jakby wchodził w tryb awaryjny. ..........okej, przeczyściłem dziada i jak ręką odjął... nawet wiatrak się wyciszył, temperaturę trzyma normalną. Edytowane 26 Marca 2007 przez marjam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 rozbierz sprzet, przeczysc z kurzu, poloz nowa paste, powinno pomoc, jezeli to nic nie da, bedziemy kombinowac dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...