mengask Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam, znajomy zakłada Cafe internetowe, i zapytał sie mnie w co sie teraz po sieci grywa, ja mu powiedziałem, że teraz to nie wiem. jak ja chodziłem do Cafejki internetowe czyli jakiesc 4-5 lat temu, to grało sie w Stara i Q2, teraz to ja nie mam zielonego pojęcia, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 CS, Quake III, UT, CoD, MoH:AA+dodatki, WarCraft III, Diablo II, StarCraft to podstawy ;) Reszta zalezy juz tylko od inwencji i zasobnosci portfela :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 moze wow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 counter strike 1.6 / source ,HL2 Deathmatch, Battlefield2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 LineAge II ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Quake 3 Arena, chyba nie ma takiej kafejki z tak słabymi kompami aby to nie działało :) Może NFS Porsche 2000? :) Edytowane 1 Lutego 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 LineAge II ;-)A co to jest za gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Jeden z najlepszych mmorpg w jakie grałem :-): http://www.lineage2.com Edytowane 1 Lutego 2006 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Counter-Strike 1.6 - najbardziej popularna gra on-line, jest na wielu eventach, turniejach, jest najbardziej oplacana platrofrma, swego czasu kafejki zarabialy ogromna kase w czasach cs 1.3 - 1.5 Warcraft3:TFT - bardzo popularna gra blizzarda [ tylko trzeba zabezpieczyc kompa, poniewaz mozna wyciagnac cd-key ] Starcraft:BW - gra ktora jest niesmiertelna Quake4 - z dnia na dzien wiecej graczy PES5 / FIFA 06 - dobra gra sporotowa UT 2004 - popularne FPP Odradzam CS:Source z prostego wzgledu, malo ludzi gra w te wersje, gdyz przez graczy jest uznawana za NOSKILLOWĄ Dobrym źródłem pozyskania kasy dla kafejki jest organizowanie turnieji, np wpisowe 10zl-20zl od osoby i nagrody typu kasa, karnet, myszki, podkladki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 CS to podstawa kafejki, w to wszyscy graja. Najlepiej jakies uozmaicenie, jakis RTS, strzelanka itp. Starcraft, Quake 3, UT, Moze cod2? Call of duty 2 sie znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 America`s Army - darmowa i najlepsza z FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Male ot Odradzam CS:Source z prostego wzgledu, malo ludzi gra w te wersje, gdyz przez graczy jest uznawana za NOSKILLOWĄ O rly? Hmm moge prosic o jakies konkretne arty z takimi wypowiedziami? I czy pisali to ci ktorzy poswiecili source 5 min/ mieli za slaby sprzet/ dostali po dolnej czesci plecow? :lol: Koniec malego ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Uczucie dokładnie to samo co Orgiusz. Noskillowi to są Ci co tak mówią... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 enemy teritory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackbird96 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Counter Strike 1.6 - o wiele lepsze od Source`a gralem w to i to, na początku byłem zauroczony grafiką, jednak grywalność dużo gorsza, niż w Csie 1.6. Battlefield 2 - super strzelanka ! Starcraft:BW - co tu dużo mówić...podstawa sieci World of Warcraft - grałem troche u kolegi i gierka bardzo mi sie podobała. Unreal Tournament 2004 Quake 3 Wolfeinsten Enemy Teritory - na początku nie wierzyłem że tak dobra gra jest za darmo do ściągnięcia z neta. Edytowane 1 Lutego 2006 przez Blackbird96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 quake 3 arena hl1 i hl2+mody do tych gier warcraft3 moh:aa. do hl1 i hl2 trzeba miec specjalna licencje http://www.steampowered.com/index.php?area=cybercafes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 seria Command & Conquer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 CS podstawa, reszta wedlug uznania, q3 troszke juz stracil na popularnosci, podobnie jak UT. Dalej mozna jakies gry sportwe, tez niezla frajada ale to zalezy od gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) CS , ET to sa 2 podstawowe gry ! ET jest za darmo a pozatym polska jest EX mistrzami europy :) i jeszcze jakies single CoD2 Quake 1,2,3,4 :) FIFA PES American's army GTA wielu jest napalencow :) Mafia AGE3 Starcraft a i jescze jakas samochodowka! Colin moze byc i najlepiej na jakiegos kompa kierownice wrzucic :) i styka :) Edytowane 1 Lutego 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 @enigma_pl @Orgiusz Czy ludzie grajacy w cs'a na takich wenetach jak CPL, ESWC, WCG to noskille ? Oni na graniu w cs'a zarabiaja. Poczytajcie sobie www.board.counter-strike.pl www.esport.pl itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Poczytajcie sobie www.board.counter-strike.plrofl, i w tym momencie mnie rozjebales ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 rofl, i w tym momencie mnie rozjebales ;]Tak wiem, że 80% użytkowników tamtego forum to tzw "dzieci boarda" i każdy ich post to "żal.pl, było, fake" ale, są czasem ludzie, którzy piszą coś na temat i mają pojęcie o grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Przydało by sie aby autor tematu napisal jakie bedą w tym cafe kompy ... A gry polecam Age of Empires III Quake 4 ;) Counter Strike Source / 1.6 (też polece ale wg mnie to gowno :-P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 America`s Army - darmowa i najlepsza z FPS. Potwierdzam, moim zdaniem CS przy AA się chowa, a co najważniejsze, jest darmowa! Sponsorowana przez US Army. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja nie polecam wydziwiac z nowymi drogimi grami. W kafejkach gra sie raczej w Counter-Strike, Quake3, Warcrafta3, Starcrafta i ew. UT (2003/2004). Mozna zaryzykowac z jakas nowka w stylu Quake4, ale jak juz sie gra w kafejkach to te wymienone wyzej, wiec nowe gry beda raczej nieoplacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Czy ludzie grajacy w cs'a na takich wenetach jak CPL, ESWC, WCG to noskille ? Oni na graniu w cs'a zarabiaja. Poczytajcie sobie www.board.counter-strike.pl www.esport.pl itp...A ja myślałem, że jednak porozmawiamy na poziomie i dasz konkretne uzasadnienie. Nie przejmuj się, Twoi idole też kiedyś będą grać w Source prawdopodobnie. Poza tym mała ilość tych ludzi tak naprawde poświęciła troche więcej na CS:S. Po co skoro gra się sporo różni. A jeszcze może przez przypadek potem będzie miał problem z powrotem do 1.6:> ____ Przede wszystkim to zastanówcie się czy wszystkie gry będą płynnie działać przy w miare znośnych detalach. A może by Twój zrobił rozeznanie w miejscu gdzie powstaje ta kafejka. Czy to jest wogóle opłacalny interes jeszcze? Co do samych gier, to ja również polecam CS'a (1.6/Source- do wyboru). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bede sie powtarzal,ale co tam - NFS2SE,3,4 tylko i wylacznie :) JedynE grY samochodowE,w ktorycH LAN ma prawdziwe znaczenie i jedyne gry,gdzie pograsz po sieci przechodzac gre na turniej/hot pursuit albo knockout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 CS podstawa, nowy CSS (lepsza grafika i w sumie nie wiem co więcej)Poza tym CSS nie potrzebny przecież to kafejka, a z podstawowym CS będzie taniej. Americas Army oczywiśce bo darmowe, ale żeby było lepsze od CS hmmm... co kto woli proste. Battlefield 2 do kafejki bezsensu chyba, że stac cię na kompy które go pociągną. Battlefield 1, w który ciągle się gra to też podstawa do tego wgrać moda Wyścigi Colina któregoś no i NFS Quake 3 albo nowe Q4 (lepsza grafika, rozgrywka nic się nie zmieniła od Q3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A ja myślałem, że jednak porozmawiamy na poziomie i dasz konkretne uzasadnienie. Nie przejmuj się, Twoi idole też kiedyś będą grać w Source prawdopodobnie. Poza tym mała ilość tych ludzi tak naprawde poświęciła troche więcej na CS:S. Po co skoro gra się sporo różni. A jeszcze może przez przypadek potem będzie miał problem z powrotem do 1.6:> ____ Przede wszystkim to zastanówcie się czy wszystkie gry będą płynnie działać przy w miare znośnych detalach. A może by Twój zrobił rozeznanie w miejscu gdzie powstaje ta kafejka. Czy to jest wogóle opłacalny interes jeszcze? Co do samych gier, to ja również polecam CS'a (1.6/Source- do wyboru). Dobra z boardem to byl zly pomysl, ale na esport.pl poszukaj sobie newsów kiedy gracze niechcieli cs:s na turnieju [ CPL badz inny juz nie pamietam ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Pewnie z 60% ludzi psioczy na Source bo im żal du.pe ściska że na ich pc haczy. Proste ;] CS Q3 CoD Starcraft Takie gry byly w mojej starej cafe. Wszystko zalezy od kompow, jęzeli są żylaste i fajne to nawet można dać CoD2 FEAR Source Q4 KaxxL - Mafia? Czy ja o czymś nie wiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...