Skocz do zawartości
KaxxL

Test Gimnazjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Ten egzamin jest przereklamowany, gdyby teraz tak prosto było w LO...

Nie Ma Się co Bać Tego Egzaminu :) tylko trzeba lekko na luzie do niego podejść nie stresować się :D

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak ze ja sie stresuje przed gdy dostaje kartke zapominam o stresie ale dni wczesniejsze .....

Mam to samo;]Ale Maciąg ma racje nie ma co, trzeba żyć dalej, a nie tracić czas na martwienie się tym jak się napisze egzamin, lepiej ten czas wykorzystać w celach naukowych;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1` = 4 min

Dodaje się jezeli leżą na róznych szerokościach geograficznych (E i S), a odejmuje jezeli na tych samych (np. E i E)

aa jeszcze jedno jezeli mam np godz:

6:00 i wychodzi nam 4min i oby dwa leza na E E to dodajemy czy odejmujemy?

6:00 i wychodzi nam 68min i jeden lezy na E a drugi na W to dodajemy czy odejmujemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro rocznik 1990 :P

B) :twisted2:

Ja sie nie przejumuje tym testem jak napisze tak napisze i trudno też wychodze z założenia ze tego co sie nie nauczyłem w gim to przez pare dni sie nie naucze... tylko przypomnienie wzorów z fizyki i jakoś musi pójść ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

heh ja tez bede pisać... cienko sie widze ;/

Straszny "nieuk" ze mnie ;)

Dysleksja troche pomoze, ale i tak wyjde gdzies po 40 minutach, prógne napisałem na razem ok 50pkt, wiec nie za dobze. Rekord u nas z majzy to 11pkt!!! :mur:

Pozdro i szczęscia na testach!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja tez bede pisać... cienko sie widze ;/

Straszny "nieuk" ze mnie ;)

Dysleksja troche pomoze, ale i tak wyjde gdzies po 40 minutach, prógne napisałem na razem ok 50pkt, wiec nie za dobze. Rekord u nas z majzy to 11pkt!!! :mur:

Pozdro i szczęscia na testach!

ee...na egzaminie sie raczej powinno zostawać do konca zeby napisac najlepiej jak się da, a dyslekcja chyba Ci w mat-przyr za duzo nie pomoze :P I zresztą jak mozna miec 11pkt na 50pkt? imho trzeba się bardzo starać aby "osiągnąć" taki wynik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

kumpel z klasy tyle miał.... wyszedł z testu po 15 minutach, bo sie umuwił z kumplami na trawe.

Ja szczerze miałem wylane w testy próbne, jakbym sie przyłozył to napewno by było lepiej.

NP: W 6 klasie z próbnego miałem 23pkt, a z ostateczego 32pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mariush190 prekur rulez :D te 11pkt. to nap[rawde rekord w naszej szkole :D

Ja miałem z próbnego 79, odziwo najlepiej w kalasie, a mam koleżanki które mają średnią po 5.5 :D Co do testów matma, to musze sobie przypomnieć tylko wzry z fizy, a jak bedzie wiekszosc biologi w tym tescie, to nasza cala klasa lezy i kwiczy, do polaka to podchodze z mniejszym optymizmem, ale bedzie dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na probnym mialem 47 z humana, 38 z mat-przyr (nisko, bo kilku rzeczy jeszcze wtedy nie mielismy, a na tescie to juz bylo).

O oglony wynik sie nie martwie, bede mial z 90pkt, a ogolnie "klasyfikacyjnych" 155-170, wiec do najlepszego w bydgoszczy liceum na profil mat-inf-fiz sie dostane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

' date='23 kwi 2006, 18:33' post='2097693']

mariush190 p(piii)ur rulez :D te 11pkt. to nap[rawde rekord w naszej szkole :D

Ja miałem z próbnego 79, odziwo najlepiej w kalasie, a mam koleżanki które mają średnią po 5.5 :D Co do testów matma, to musze sobie przypomnieć tylko wzry z fizy, a jak bedzie wiekszosc biologi w tym tescie, to nasza cala klasa lezy i kwiczy, do polaka to podchodze z mniejszym optymizmem, ale bedzie dobrze :D

Z biologi owszem. Mamy taką ze tak powiem (szmate?) ze jak ktos lize dooppe ma 6 na koniec a wiadomosci zero!

Gruby sam sie przekonał, napisał sprawdzian dokładnie tak samo jak jego "towazyszka" z ławki, i ona dostała chyba 6 albo 5, a on 4+...

A co do siedzenia z kumpelami to.. nasza wychowawczyni (pseudonim StykA) chyba chce nas swatać, nie wiadomo poco nas usadziła z dzwieczynami, myslała ze nie bedziemy gdac. I tak na wiekszosci lekcji kazdy siedzi z kim chce..

PS. Co trzeba zrobic jak sie zapomiało swojego numerka ławki w której bedzie sie siedziec na testach? chyba było to 70 ale ryja obtłuc sobie nie dam :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie 11pkt to baardzo dużo u mnie dziewczyna w szkole miała z próbnego 3pkt poprostu :mur: ostatnio na lekcji nie umiała ilości opadów z wykresu odczytać dla mnie to DNO dajcie spokój w ogóle to gorzej jak zawodówka (z całym szacunkiem nie chce nikogo obrazić) :mur: <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilosc opadow to jeszcze nic, a co powiesz na to ze gosciowa z mojej klasy nie potrafila wisly pokazac na mapie? Oo

haha dobre :lol: ale ta ode mnie ze szkoły mówiła ze Tokio jest stolicą Indii O_o :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

ooo szit. 3pkt??? Toz to nawet jakby wszystko strzelic to by było conajmiej z 10pkt, miala farta przy strzelaniu.

Wszyscy czasem maja zaćmienia umysłu. Raz wogle miałem cos takiego jak bym był narombany) lajtowy jak by szum z echem w uszach. I typiara na historii wzieła mnie do tablicy i kazała banalne rzeczy robic, tylu zaznacz na osi czasu, a mi sie wszystko totalnie pop***ło i nie byłem w stanie napisac liczb bo rzymsku. BYWA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak mówisz...

No to wracamy do tematu. Mieliście dzisaij jakieś poczuenie od dyry/dyrka?? U mnie jak powiedziala ze za WYŁĄCZONY telefon mogą Cie wyprosić i wtedy nie kończysz klasy to nie wiedziałem czy śmiać sie czy płakać :huh: to samo za kichnięcie, smarknięcie,przeciąganie sie... ja ************* skąd oni to biorą podejście jak by to było niewiadomo co :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

telefon ci mogą najwyzej zabrac, i dostaniesz go spowrotem po testach.

KLase ukonczysz, mozesz pisac w innym terminie, dla tych co "Zaspali" albo lezali w szpistalu, mieli ptasią grype itp...

Moim zdAniem najwiekszą głupotą w tym wszystkim jest składanie papierów do szkół przed wynikami z testów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie 11pkt to baardzo dużo u mnie dziewczyna w szkole miała z próbnego 3pkt poprostu :mur: ostatnio na lekcji nie umiała ilości opadów z wykresu odczytać dla mnie to DNO dajcie spokój w ogóle to gorzej jak zawodówka (z całym szacunkiem nie chce nikogo obrazić) :mur: <_<

To kojarzycie próbny gimnazjalny?? Tam była taka mapka europy i było pytanie przez jakie kraje wieje wiatr na mapie czy jakoś tak? Chodziło o Norwegię a kobitka z mojej klasy napisały Mezopotamia :mur: :mur: ranyyyy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' date='24 kwi 2006, 17:13' post='2099177']

każda szkoła miała swój próbny :D Kuratorim w tym roku niewspierało próbnych - zjeby :D

dokładnie :lol:

@mariush190

chyba słabo słuchałeś. Jak zaśpisz to nie ma drugiego terminu musisz być na tym jak sie spóźnisz to poprostu nie zdajesz wiem dziwne :lol2: ten drugi termin (czerwiec) jest właśnie dla chorych, połamanych itp ale nie dla spóźniających się bądź tych wyproszonych w trakcie (choćby z powodu tel). Nie wiem dokładnie czy zabierają i oddają potem czy co ale przeciez masz jednego obserwatora spoza szkoły i on sie może przysrać do czegoś <_<

pozdro i połamania pióra w środe i czwartek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

mój kumpel, który bardzo lubi dostawać wpie***ol, siedzi i sie po nocach uczy ;D

Co za typ, on w przyszłosci chce byc pokojówką w hotelu :mur:

U nas jest jedno słynne liceum z numerem 8, co próg wynosi ok 0pkt!!! kazdego tam przyjmą bo jak ktos ma ambicje to skłąda gdzie indziej, a nie wiele jest idiotów co marzą by dostac sie do "ósemki" Wiec przyjmują co sie da.

U nas ten co miał 11pkt z majzy chce zostac monterem kadłubów ;)

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Egzam za 2 dni, stare zeszyty jak się kurzyły w szafce tak się kurzą, z przykładowych egzamów mam 30-35 z mat-przyr i 40-45 z humana, mi tyle styknie, więcej nie potrzebuje :)

Jedyne po czym widać, że egzam to to, że od ok tygodnia zero alkoholu :) Żeby organizm przeczyścić :P

Co do telefonów to nam wychowawczyni powtarza, że najlepiej nie brać wogóle, tylko przybory do napisania i nic pozatym (żadnych maskotek także itp.)

Jednym ze sposobów na wyluzowanie się dla mnie to porządna partyjkę w shoppę w WWP (szczególnie po wczorajszej z 2 polakami w moim wieku :) polewa była niezła).

Tak pozatym to w sumie sam egzam mi tam lotto, ważne co będzie po :D (a kolega już zapowiada, że na 50% ma od soboty wolną chate)

Pozdro dla rocznika 90 :D I pamiętajcie: damy radę (rada dla zdesperowanych: wmówcie sobie, że jak nie będzie dobrego wyniku to komp jak i okolice kompa za okno :D)

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi