X800 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 OK. Jeszcze tylko garniturek i do wyjścia. Ufff DAMY RADE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No to idziemy :) Powodzenia wszytkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 i tak nie zdacie[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe jak im idzie :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja mam dzis probne tylko o 12.30:) i mam je gdzies:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja mam dzis probne tylko o 12.30:) i mam je gdzies:) gratuluje podejścia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No co po kij sie przemowac probnymi? jak beda głowne to bede pewnie sral ale probne fee gdzies to mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 i tak nie zdacie[; Tego nie da się nie zdać. ;] No chyba, że się złamie regulamin. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mi jakoś tam poszło miałem 3h ale wyszedłem po 1.5h i nawet wszystko napisalem. ;] ;]. Oczywiście kochana komisja chciała mnie już "wyprosić" dlatego że podpowiadałem koledze :). Moja rozmowa z nim: -skończyłeś? -nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No i po testach :lol:. Jest dobrze, rocznik '90 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) normalnie zabrakło mi miejsca na rozprawkę heheh nie było takie trudne z kąd można ściągnąć huministyczny tak dla sprawdzenia Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez karololszewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Ogólnie nie było źle. Rozprawka taka średnia: Czy śmiech może przekładać sie na nauke?? (Czy jakoś tak, bo nie pamiętam). EDIT: @karololszewski Test bedzie dostępny popołudniu na gazeta.pl Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mega idiotyczny temat ja niecierpie rozprawek fee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 OMG nie wiedzialem co napisac na tej rozprawce : / lalem wode totalnie. Takiego pociachanego tematu jeszcze nigdy nie bylo ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Poziom trudnosci 3/5 by powiedzial. Tyle ze temat rozmprawki powala. Ale jak juz zaczalem to polecialo z gorki. Humana balem sie najbardziej. Teraz mat-fiz to bedzie luzik. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dobrze, że było jeszcze zaproszenie i streszczenie. Kilka punktów powinno wpaść dodatkowych. Kurcze, głupi był strasznie ten tekst o kupcu. Szkoda, że oddadzą dopiero ok. 10 Czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Heheh takie sobie ale rozprawka powalajac... :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja rozprawke argumentowałem Panem Tadeuszemi filmem "sami swoi" potem jeszcze dopisałem "przekręt" i "sprawe honoru" i chyba nie potrzebnie bo w tym 2 ciężko znaleść coś o humorze ale z 5pkt będzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zajebiście, chyba będę miał 0 pkt za tą rozprawkę (brak zgodności z tematem) :blink: Bo napisałem, że można na przykład uczyć się podczas zabawy z rówieśnikami itp. o bezstresowaj nauce (niby jest to ze śmiechem i nauką związane!), ale widze, że inni co innego napisali... Ku*wa to nie mogą normalnie jednoznacznie temat określić, a nie że teraz jestem 16 pkt w tył?????! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jakie zaproszenie? ja tam mialem rozprawke, streszczenie i ogloszenie, ale moze mialem jakies testy dla uposledzonych;p ja w tej rozprawce napisalem tylko 1 przykald :P ten da vinciego. ale zapelnilem o dziwo cale miejsce na rozprawke, ale za ta rozprawke dostane moze z 6 punktow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja napisalem o Teletubisiach Bylo sobie ZYcie o rysunku styrycznym :D o metodach nauczania porzez zabwe i smiech D:DD: raczej jest dobrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja w drugiej klase pisałem b podobny tamat (tylko inne przykłady) za kare :D i przydało się... źle mam to pod tekstem Kasickiego bo podobno trzeba było cytatami a ja własnymi słowami napisałem... I jeszcze w którym wieku tworzył Davinci ? powaliło mi sie i zaznaczyłem XVI-XVII.. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja napisalem o Teletubisiach Bylo sobie ZYcie o rysunku styrycznym :D o metodach nauczania porzez zabwe i smiech D:DD: raczej jest dobrze:) Ja też napisałem o meteodach nauczania poprzez zabawę, tylko że ja podałem przykład serii Harrego Pottera :D :lol: Ale inni to jakoś kurde inaczej napisali i nie wiem czy takei coś uznają jako że na temat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) QBA nie stresuje sie bo masz dobrze jak bedziesz mial jeszcze z 2 argumenty an temat to ci zalicza gorsze glupoty pisali i mowi ze dobrze Np:Ze ten kupiec dostal nauczke od Brata wiec sie uspokuj bo te metody mozna zaliczyc ale czy Harrego potera to nie wiem bo powszechna jest opinia ze zle wplywa na psychike dziecka... Ja jeszcze napisalem z dzieci szybko sie ucza i trwale zapamietuje informacje czynnosci gdzy kojarza sie im z mila sytuacja wesola smieszna itp itd napisalem tez o programach dla dorosly kpotre zaiwraja humor dzieki temu nie nudza a poszerzaja wiedze napisalem tez o rysunku satyrycznym:D PS:A w tym streszczenie trzeba bylo napisac 3-4 zdania dostosowaliscie sie do tego?:D PS2:wiecie gdzie mozna znalesc ten test ?:) co teraz byl bo w TV mowili ze w necie gdzies jest tylko tata nie zapoamietal :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tak, ja napisałem na 4 zdania chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja w rozprawce mowilem o wierszykach tuwima, brzechwy i o epoce lodowcowej :D Co do da Vinci to prosze bardzo http://en.wikipedia.org/wiki/Da_vinci :D :D mam dobrze! A takie pytanko bo mi kumpel schize robi ze zle przeczytalem. Te wady i zalety odnosily sie do kupca czy mnicha? Na szczescie jutro w wyborczej beda odpowiedzi :) Juz sie boje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Dobrze było ;] Tylko tak jak ludzie pisali wyżej takiego powalonego topicu rozprawki to świat jeszcze nie widział :mur: :| "Czy śmiech może nas czegoś nauczyć" albo coś takiego Oo A co do rozprawki to z tego co pamiętam co było na próbnym to za nie podanie argumentów takich jakich chcieli tylko swoich (czyli nie napisanie przykładów z literatury i TV) był 1 pkt mniej ;] Oby... Bo sam tak zrobiłem :P Nic mi do głowy nie przychodziło :F :P Ale rozprawka napisana na całe dostępne miejsce [; Pozdro » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A najlepsze to było to że zamiast nam rozdać test humanistyczny to rozdali mat/geo ;D Kumpel już prawie zdążył go odpieczętować ale sie zczaili bo jakiś debil powiedział :mur: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Test raczej przygłupiający, temat rozprawki powala... I przypadkowo dziś odkryłem skuteczną metode na stres okołotestogimnazjalny, czyli mocna herbatka przed wyjściem:D. Efekt-przyjemne uczucie błogości, 0,0 stresu i jasny umysł :D no i ful kontrola nad sobą. to pomaga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Za kilkanascie minut ma być na http://portalwiedzy.onet.pl :) Edit: Już jest http://portalwiedzy.onet.pl/1312161,10479,info.html Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Szkoda ze nie ma odp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...