Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nie było źle ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie napisałem ostatniego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 czyli rozprawki?:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie było źle ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie napisałem ostatniego :mur: Żartujesz sobie?? :lol: jak dla mnie debilnie łatwe ;) jak zwykle pewnie coś zwaliłem ale trudno bynajmniej sie nie stresowalem i napisalem wszystko, a o da Vinci oczywiście źle <_< Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) A co to sa te inne arkusze tak w ogole?? ojej ja wady i zalety myslalem ze brata a to kupca mialy byc :) To jest czytanie ze zrozumieniem :D 2 pkt. w plecy, to bedzie 48 ;) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 E prosty był w tym roku ;) Spokojnie w godzinę można by wszystko dobrze napisać :) Tylko rozprawka taki sobie temat ani trudny, ani łatwy taki pośredni. Mam nadzieje, że dużo pkt. Będziecie mieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ej a jak były te wady i zalety na przykład to można było napisać np. zalety "był inteligentny, z pokorą uznał zemstę zakonnika", czy trzeba było jednymi słowami "inteligencja, pokora"? Bo ja napisałem tym pierwszym sposobem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) no moj kumpel napisal jako zalety: mestwo i spryt a wady: skapstwo i costam jeszcze Ale mysle ze jak zdaniami napisales to nie jest zle. Nie bylo w tresci ze pojedynczymi wyrazami ma byc. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Łatwy był [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 pfff. taki test :) najbardziej porypana była tabelka z tymi wersami. tyle inforamcji wpisac a wszystko za jeden punkt. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Temat rozprawki był troche dziwny, ale jakoś się napisało. Reszta była dosyć łatwa [ za ogłoszenie 5 pktów, a za streszczenie 4 :D ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Było łatwo :) Co prawda streszczenie nie mam na 4 zdania, chyba 1-2 więcej, mówi się trudno. Temat rozprawki dziwny, jakieś 25 min myślałem co pisać, w sumie udało mi się 3 argumenty wypisać :) Nie było źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klopsik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Odpowiedzi na gazeta.pl http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3307710.html Zamkniete calkiem ladnie, tylko 1 zle(zadanie z dowcipami ktorych nie lubia polacy, ja zaznaczylem niedorzecznych), a z otwartych sam oceniam tez sie nawet ladnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tak nie napisałem rozprawki, nie wiedziałem co podać, jakie argumenty, i jakie przykłady z książek i telewizji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tak nie napisałem rozprawki, nie wiedziałem co podać, jakie argumenty, i jakie przykłady z książek i telewizji. Powinieneś coś na pisać zawsze jakieś pkt. byś załapał :wink: a tak 16pkt. oddane za darmo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 punkty juz podliczone ze wzorem z gazeta.pl - od 43 do 49, zalezy jak beda interpretowali sprawdzajacy. z zamknietych 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky@ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Szkoda, Grzechu ale mam nadzieje, że dobrze wypadniesz i inni też:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Troche przerypane -16 pkt max mozesz dobyc 34 Uwazam ze za rozprawke dostane 13pkt za ogloszenie 4pkt za strzeszczenie 3pkt :) ------------------------------ odjolem za bledy ortograficzne :D +19pkt z zamknietych=19+20=39+2(za te wersy)=41 dobrze by bylo :* :* Obliczenia wstepne :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 za wersy 1 pkt byl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 chodzi mi o te wersy o tych kawalach :) za 2pkt co byl ten wierszyk 4 wersowy bo wersy mam zle bo napisalem 1-5 a powinno byc 1-6 :D :( kupca tez zle bo napisalem o mnichu :D i nie wiem co tam jeszcze oprocz tego bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 cytaty to się zwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mnie wyszło około 44 punktów!! albo n00bicznie proste albo faktycznie się nauczyłem (przez pół godziny czytająć budowe rozprawki) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Z zamkniętych mam dwa źle. To ogłoszenie kurde ja napisałem, że do domu kultury zgłoszenia. A w rozprawce pisałem o polskich rysownikach, kabaretach i Szymon Majewski show. Humanistyczny mi zawsze gorzej idzie. "Czekam" na jutrzejszy może lepiej mi pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dobra teraz mi powiedzcie ma ktoś jakiegoś linka z super szybką powtórką z mat&fiz?? ale chociaz fiz jakos mnie strach obleciał ze jak ten był łatwy to mat będzie trudny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 uuu i znowu niedoczytajka... W 23. :( Ale spartolilem. No ale na mat-geo. bedzie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dobra teraz mi powiedzcie ma ktoś jakiegoś linka z super szybką powtórką z mat&fiz?? ale chociaz fiz jakos mnie strach obleciał ze jak ten był łatwy to mat będzie trudny <_<najszybszy link: superszybkie siegniecie reka na polke po zeszyt z I/II gim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) mam pytanie cz ktoś mógłby mi pomódz w powtorzenu procentów bo zapodziałem gdzieś książke i nie wiem gdzie na necie to jest http://www.sciaga-online.pl/praca.php3?temat=matma&id=1944 już znalazłem Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez karololszewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 pomódz Ciekawe jak Ty ten polski dzisiaj napisałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 sorki spieszyłem się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 w 3 gim procentow nie pamietac? eee... w 6 kl to rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No i po zobaczeniu odpowiedzi na gazeta.pl widzę, że też spartoliłem 23. Nie doczytałem 'zacytuj' :mur:, no ale wychodzi łącznie ok. ~36, więc myślę, że nie jest tak źle :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...