serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja z tlenem to samo dałem, ciepła ilość też tyle (tyle, że nie przeniosłem na MJ), kolektory też 74, a beczka to <lol> mam cudowny wynik 38 :D Buhehehehe nie wiem jakim cudem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no mi z kaloryferem tez tyle. Nie pamietam tej liczby po przecinku :) JA dalem na MJ bo polowa sali tak zrobila ;) serwal4 uuu troche malo tego piwa w beczce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie ważne czy w MJ czy KJ i tak to samo. Ja tez zaznaczyłem, że Ep sie nie zmieniła chociaz teraz mam wątpliwości. Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to powie ktos w koncu jaki temat byl na rozprawce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Może oficjalnie podliczymy przy linku z odpowiedziami? Ja nie znalazłem odpowiedzi w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Podobno maja byc po 12.00 Jak ktos znajdzie to baaardzo prosze aby zapodal na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Piootrek temat byl czy smiech moze sluzyc nauce czy jakos tak. Albo czy mozna uczyc smiechem. Zobacz sobie na www.testgimnazjalny.pl tam sa pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Mi wyszlko w kolektorach 8.... :( Co ze mnie za kretyn napisalem ze 2.5kJ=250j aaaa :( ale 1 pkt bedzie :(:( Ogolnie trudny byl.... .....byly glupie liczby dlatego... :( W dachu mi wyszlo pierwsiatek z 78(albo 79) a drugi to 8pierw z 2 ...... a te dwa po zamknietych 26 i 27 : 26--> roslina---->maszyca---biedronka 27--->produkuja jakis tam sok czy cos :| Kiedy beda te odpowiedzi!!!asaaaaaaaaaaaaa PS:Za zly wynik jest 1pkt mniej :) Ja w czece obliczylem to D z wzoru na obow (potem wziolem x2) podstawilem i pewnie zly wynik mi wyszedl Dach z pitagorasa..... Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mi tez 8 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja też zwaliłem kaloryfer ale poza tym dla mnie łatwy dość był jak nie będe miał conajmniej 40 to chyba zakończe kariere na gim bo to by oznaczało, że kopnąłem się w monożeniu, dodawaniu itp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Kolektory 74, Kaloryfer 252000 kJ :) Tlen dałem do organizmów zeby oddychały [; I teraz czekamy na wyniki [; EDIT:Tutaj będzie test... Około godziny 12.30 pokażemy arkusze pytań oraz odpowiedzi. Prosimy o cierpliwość Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez freelancer7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Z tymi bateriami to ma być 74, bo kujonom z mojej klasy też tak wyszło :-P (mi też jakimś fartem). Ogólnie to ja też liczę na nie mniej niż 30, chciaż nie zrobiłem tego zadania z beczką (podałem tylko danę i zacząłem coś liczyć, i obliczyłem to D, ale nie wiem czy dobrze, więc z 1 pkt może za to zadanie dostanę). Ogólnie nie był taki trudny, jak ktoś się faktycznie uczył na niego :wink: Ja się prawie nie uczyłem, nawet połowy wzorów z fizyki nie umiałem (i zwaliłem też to zadanie z fizyki, bo tylko odpowiedź napisałem), ale myślę, że 30 - 33 będę miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 KaxxL ja tak samo, najpierw zrobiłem dobrze potem pod sam koniec kur*a zmieniałem wszystko na 250W.... zaj***ć sie tylko oni mówią odkładamy długopisy a ja wpadłem jak beczke obliczyć ;) w 3 sek zrobiłem całe zadanie!!! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Wyniki o ok 12.30 :D http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3308806.html odliczamy :P Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 2540kJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a sągdzieś arkusze z pytaniami chociaż...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ale zawaliłem te otwarte :/ :/. Szkoda gadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ej kurde tak sobie myślę teraz, czy ja przypadkiem nie przeoczyłem jakiejś strony :blink: Bo na początku jak patrzyłem wszystkie, to widziałem jakieś zadanie, że coś z kretem trzeba było zrobić (napisać jak się przystosowuje czy coś), a ja przecież nic potem takiego nie robiłem :blink: Kurna jak mi się tam kartka skleiła i niezauważyłem to przerąbane :/ Nie wie ktoś co jeszcze było na tej stronie? Albo właśnie, są gdzieś arkusze z pytaniami? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no na ile liczycie...? ja na 35 - zakładając ze mam bledy tylko w otwartych ~40 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Będzie wszystko na gazeta.pl - link który podałem a @serwal4 albo ślepy albo nie wiem co sobie go bezczelnie skopiował :| ... No ale dobra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Sluchajcie moze mi ktos powiedziec jak to jest ze zwolnieniem z egzaminu kiedy jest sie olimpijczykiem? http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,3308806.html Tu jest napisane na dole ze "Z egzaminu gimnazjalnego zwolnieni są laureaci i finaliści olimpiad przedmiotowych o zasięgu wojewódzkim lub ponadwojewódzkim." Ja bralem udzial w olimpiadzie z j. angielskiego i dostalem sie do szczebla wojewodzkiego i tam zakonczylem swoje boje. Jestem laureatem ale nie finalista. I wg. nauczycieli to zdecydowalo czy bedzie sie liczyl humanistyczny czy nie. No ale u pisze ze laureaci tez nie pisza. A angielski podchodzi pod humanistyke. Ja z humana daje sobie 37-42 z mat-geo 46-50 Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) nie bylo zadan z kretem :) :) a ogolnie test taki sobie sredni jak dla mnie,pytania mi nie przypasowaly(chodzi o otwarte) i dziwne wyniki powychodzily,mimo ze liczylem dobrym sposobem...wczorajszy za to wspaniale :) odpowiedzi za 8min będą :D a w tym geograficznym to te punkty gdzie powinny lezec ??Ja dalem dolina w pierwszym i w drugim przełęcz Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ej kurde tak sobie myślę teraz, czy ja przypadkiem nie przeoczyłem jakiejś strony :blink: Bo na początku jak patrzyłem wszystkie, to widziałem jakieś zadanie, że coś z kretem trzeba było zrobić (napisać jak się przystosowuje czy coś), a ja przecież nic potem takiego nie robiłem :blink: Kurna jak mi się tam kartka skleiła i niezauważyłem to przerąbane :/ Nie wie ktoś co jeszcze było na tej stronie? Albo właśnie, są gdzieś arkusze z pytaniami? Tam byloa mszyca i bierdonka IMO ja nie widzialem zadnego kreta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Lol to dobrze, o biedronce zrobiłem, nie wiem co mi się uroiło haha, może mi się śniło w nocy, że piszę i teraz sobie przypomniałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Będzie wszystko na gazeta.pl - link który podałem a @serwal4 albo ślepy albo nie wiem co sobie go bezczelnie skopiował :| ... No ale dobra :P Sorry, nie zauważyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Co do tych zadań z geo to ja dałem w pierwszym kotlina, a w drugim dolina... A i jeszcze jedno takie było z geo, daliście tam, że punkt jakiś tam leży na wysokości mnie czy więcej niż 600m? Bo ja dałem mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Punkt tamten (jesli to ten o ktorym mysle) to byl na co najlmiej 600 m ale nie wiecej niz 700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 zgadza sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a wczoraj chyba fba mówił żeby sie o kaloryferze nauczyća dziś było ;D ogółem tragedia 12:33 a wyników nie ma ;? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Noooo gdzie te odpowiedziii? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...