Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ludzie jak dla mnie otwarte były banalne. Nawet dla takiego fizycznego młota - przecież te zadania z ciepłem to czysta matematyka było 847 dm sześć. beczki dach miał te belki 9, 8m. kolektorów było 74 Jak poprawnie był przekształcony ten wzór?? Mi wyszło M=W*m/100 + m Optymistycznie liczę na 40-44 pkt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Spokojnie :) Mi się tam nie śpieszy do odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przeksztalcenie wzoru sie obawialem ale wyszlo mi to samo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Boisz się smutnej prawdy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Sluchajcie moze mi ktos powiedziec jak to jest ze zwolnieniem z egzaminu kiedy jest sie olimpijczykiem? 2104120[/snapback] Sorry, nie zauważyłem :) Wybaczam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Boisz się smutnej prawdy?? Ja tak. Nawet bardzo :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Za mało czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no to nie jesteśsam, zaraz ide pytać o robote w komunalnym ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zrypany byl grrrrr pierwszy taki glupi test aaaaAAAaaaa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 POKAZCIE SWOJE ZDJECE W GAJERKACH? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie mam :D Miało być no ale nie ma :) Mogę się pochwalić, że cały na czarno plus jasno fioletowy krawat :P SĄ ODPOWIEDZI :D Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Są pytania xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) gdzie gdzie sa ? :) EDIT mam juz mam juz :) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to ja zaraz zarzuce z wczoraj :P za momencik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nareszcie po wszystkim już..... ....nadchodzi długi weekend. Odnośnie dzisiejszego egzaminu to był średni - otw. trudne troche, zamk. łatwe. Wynik z beczką nas w klasie każdy miał inny :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 są odpowiedzi!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a mi sie to otwarzyc niechce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ale im serwery sie zapchały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak jesteś laureatem konkursu PRZEDMIOTOWEGO z histy/polaka/maty/geo/biolii to nie musisz pisać egzaminu i od razu masz full punktów :rolleyes:No i zadzwonilem do kuratorium :) Skoro jestem laureatem olimpiady z jezyka angielskiego na szczeblu wojewodzki, wybieram zatem szkole poza kryteriami. Do wyboru do koloru B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Yo obliczyłem mam jakieś 45-48 pkt (zależy czy się dowalą do sposobu obliczeń) :))))))))))))))))))))))))))))))))0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 23/25 z zamknietyc (cos kolo teg) + 2(za 26 i 27) za reszte zadan -1,-2pkt za zle wyniki ale sposob dobry :) z 35 moze wyciagne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak wam poszło ?? Bo mi nawet dobrze, ok 30 będzie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mógłby to ktos jako załącznik do odpowiedzi wrzuci, bo serwery sa zawalone i mi nic nie ściąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A jak napisaliście w 27?? w rozwiązaniu było: Konsumenci I rzędu (mszyce) broniąc się przed naturalnymi wrogami wydzielają obronną ciecz. A ja wpisałem po prostu wytwarzają kolce i parzące włoski - będzie dobrze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Kicha :cry: Jakiś jełop nie raczył komórki wyłączyć/oddać i prawdopodobnie wszystkim co pisali na sali gimnastycznej ( ok 100 osób ) mogą anulować prace... w tym mnie... jakie są szanse na przetrwanie? Test: przyjemnie łatwy, zwłaszcza tam z kaloryferkiem 4.2 kJ energii woda oddaje/pobiera przy spadku/wzroście temp o 1C. Róznica była 20C (80-60=20) 20x4.2=84kJ 84kJx300 (tyle wody na dobe się przelewało) =252000kJ/252MJ proste, a koledzy w panike bo to fiza :D Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 kto w panikę?? kto?? dla mnie to była czysta matma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 @Shakell w panike wpadli bo zamiast przeczytać treść to odrazu po kieszeniech "gdzie te ściągi..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 252000kJ haha! dobrze mam :D ogólnie najbardziej bałem się chemii, a była całkiem łatwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 29-33 z matmy [ nie pamietam jak zaznaczylem w jednym, a w drugim nie wiem czy mi uznaja moj sposob liczenia :) ], z polaka od 41 w gore [ zalezy od rozprawki ] wiec nie jest zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak ktoś nie może ściągnąć, odpowiedzi w załączniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...