mlodass Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 a powiedzcie mi jak to jest z osiagnieciami sportowymi.... w wojewodztwie zajelismy 5 miejsce, ale awansowalismy do finalu, a za udzial w finalach wojewodzkich sa 3 punkty za udzial w powiatowych 2 punkty, w kielcach moja szkola zajela 2 miejsce. czy bede mial policzone 5pkt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 To i ja czekam... nie cierpliwie ale czekam... Moje serce chyba nie wytrzyma jak pani powie sa wyniki ja .... bum bum bum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 92 pkt :) 44 human i 48 mat-przyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No to ja też się pochwalę - 94 punkty B) human 46, matematyka 48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 92 pkt :) 44 human i 48 mat-przyr No to ja też się pochwalę - 94 punkty B) human 46, matematyka 48 kujony :P ludzie skąd wy tyle wzięliście? :blink: ja mam wyniki w środe i jeszcze bal w środe wiec super poprotu <_< już sie boje że mało będzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no u mnie tez w srode, ew jutro. bo wyniki niby w kuratorium juz sa ale... no jutro albo pojutrze;] ja licze na ~70. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 U mnie tez w srode a jade na wycieczke :| tata mi powiedzial ze 80+ i skuter ale nie wyciagne tyle 70+ i juz bedzie good:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wymiatacie :) Ja z próbnego mam ... 35 z polonistycznego ... dla mnie szok - zawsze byłem świetny z polskiego, położyłem pare otwartych mocno punktowanych zadań Jutro chyba będzie matematyka, z którą u mnie barzdo słabo. Już na dziś wiem, bo mówili nauczyciele, że na 26 punktów z otwartych zadań mam 13 - więc mam nadzieje ze 32.... 31.... 30 wyciągne kurcze, to mało, strasznie mało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 To i ja się pochwalę 87, 42 human, 45 mat- najlepiej w klasie <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 U mnie wyniczki jutro. Matma mi dobrze poszla ale human to tez dobrze ale rozprawka do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 u mnie jutro z ranka... Jest dobrze tak więc się nie przejmuje (a dzisiaj miałem konferencję, ocenki na koniec są i luuuuzz :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ale jak wy niektórzy możecie znać już wyniki, skoro nawet na stronie OKE jest napisane, że będą w środe... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A jak tam wasze ocenki się mają? Ja jestem w 2gim i mam srednią 4,40:(jestem niezadowolony i to strasznie ale mam nadzieje że w 3 kalsie bedzie o wiele lepiej:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 hehehe calkiem dobrzy uczniowie siedzą na ppc, ja sie dowiem pewnie jutro w necie (bo do szkoły juz nie uczęszczam, wczoraj frekwencja wynosiła 4/28osob z klasy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja bede mial jakies 4.2 i sie ciesze :P zreszta w koncu sie tylko te 4 wybrane przez liceum przedmioty (oceny) licza, z ocen bede mial 68 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A do jakiego liceum idziesz, gdzie i na jaki profil:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 _q_b_a_ , co to znaczy z ocen bedziesz mial 68 pkt ? Bo ja mam oceny ładniutkie, może poprawi mi sie humor, bo te 35 punktów jakoś mnie nie zadowala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) No przeciez licza sie tylko 4 przedmioty jak idziesz do jakiegos liceum i oceny z nich zamieniaja sie na pkt., za dopa sa 2 pkt, za dst 10 pkt, za db 15 pkt, za bdb. 18 pkt, a za cel 20. Ja bede mial z polskiego db, z mat db, z inf cel, a z ang bdb wiec wychodzi 68 pkt :-P Remikd ide (jak sie dostane) do 12 w Krakowie. edit: no mat inf profil :) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A wiesz już na jaki profil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) No przeciez licza sie tylko 4 przedmioty jak idziesz do jakiegos liceum i oceny z nich zamieniaja sie na pkt., za dopa sa 2 pkt, za dst 10 pkt, za db 15 pkt, za bdb. 18 pkt, a za cel 20. Ja bede mial z polskiego db, z mat db, z inf cel, a z ang bdb wiec wychodzi 68 pkt :-P Remikd ide (jak sie dostane) do 12 w Krakowie. edit: no mat inf profil :) lol ale pkt potem sie dziwic ze wymagaja 140pkt a wszyscy mysla same kujony ida a tu song :] u nas dop-2pkt dst-7pkt db-11pkt bdb-13pkt cel-16pkt macie za db wiecej niz my za 5 hihih mi wyszlo 40pkt :] z ocen EDIT A bedzie mozna tak normalnie sobie sprawdzic wyniki? ile pkt? konkretnie dla mnie ??? Edytowane 13 Czerwca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) a w necie można gdzieśwyniczków [nawet na lewo] podejrzeć?? :> kurdeee... nie wytrzymam... :P Edytowane 13 Czerwca 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A ja przeciwnie, wolałbym żeby w poniedziałek były, po co sobie taki fajny długi weekend psuć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Cóż, ja już z kolegami stwierdziłem, że jutro będzie masakra, nie liczę na więcej niż 65/100 :D Więc na ppc nie ma samych kujonów :P Jeżeli znajdę 7 na początku, to zapas za ok 2.50 :) Jak ujrzę 8 to zapas za 8.50 (na początek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No u mnie powiedzieli tak: wyniki dyrekcja bedzie jutro miala, ale powiedza nam dopiero w poniedzialek :mur: a z ocenek: pol 4, mat 5, ang 5, inf 6 - 60 pkt (4 - 10 pkt, 5 - 15 pkt, 6-20 pkt --Kielce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Onio do jakiej szkoly chodzisz? Nam w poniedzialek powiedzieli ze wyniki juz w kuratorium sa, a podadza nam we wtorek badz srode. dzis mamy wtorek, wynikow ani slychu wiec jutro bedzie w szkole masakra:P ja z ocen pol 4 mat 4 ang 5 fiz 4 / inf5 (ale raczej bedzie mi sie punktowala fizyka...) +3 za finaly wojewodzkie = 48 (jezeli punktowala by sie infa no to 53 :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 3 lata temu miałem 38 z polaka i 47 z matmy... Rady dla was? Liceum nie znaczy totalnie nic, zdecydujcie się co zdajecie na maturze - np. matematyka + fizyka, i uczycie się do oporu - potem np. informatyka, automatyka, robotyka na jakimkolwiek uniwersytecie i politechnice czekają na was otworem. Nie liczy się liceum, nie liczy się gimnazjum, nie liczy się średnia... Liczy się wynik z matury i uczelnia na którą się dostaniecie... Poza tym, jak nie dostaniecie się do wymarzonych szkół - cieszcie się, czeka was luz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja Polski i Angol 5, Mata 4, Fiza 3 (technik informaatyk) więc mam 42pkt z ocen, egzam ok 65 więc mam ok 110 :) Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mlodass: Gim 6. A gdzie ty chcesz isc po gim? Co do wyników w woj.świętokrzyskim: http://www.oke.lodz.pl/komunikaty.php?a=53 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja do 9. ja chce isc do slowaka, normalnie to bym sie nie dostal ale jeden trener od kosza niejaki 'mikolaj jerzy wozniak':P powiedzial ze jak bedzie brakowac 5-10pkt to wtedy sie pokmini, czyli jak mi bedzie brakowac 15 pkt to sie dostane :P a tak to zloze jeszcze do sciegiennego i pilsudskiego ale do sciegiennego to jzu sie chyba napewno dostane ;) a do pilsudskiego nie chce isc bo nie ma sekcji sportowych zadnych... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 wiecie, że w tym roku jest zupełnie inny system oceny? np. w zeszłym roku wystarczyło mieć zachowaną formę rozprawki i juz miało się za duperele połowę pkt, a w tym roku jak praca jest "niezgodna z tematem" (właściwnie mając jeden argument niezgodzny z tematem) jest nieważna... :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...