mlodass Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja we wstepie napisalem ze usmiech pelni wazna role w naszym zyciu i usmiechniecie sie do kogos moze pomoc w kontaktowaniu sie z innymi ludzmi czy cos takiego...za to mnie moga ujebac?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ooo..... zaraz do szkoly.... ehh... nawet nowe 21" przedemną mnie niecieszy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Malkstons - skąd masz takie info :? To fajnie, w takim razie mam 18 pkt do tyłu? Zaje**ście :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Malkstons - skąd masz takie info To fajnie, w takim razie mam 18 pkt do tyłu? Zaje**ście jedana z nauczycielek z mojej szkoły już od kilku lat sprzawdza te prace i mówiła jak jest w tym roku, akurat K w tym roku musieli zmienić... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) jedana z nauczycielek z mojej szkoły już od kilku lat sprzawdza te prace i mówiła jak jest w tym roku, akurat qrwa w tym roku musieli zmienić... i akurat w tym roku musieli wam podać wzory na mat-fiz. coś za coś kolego. po za tym bez przesady - tematy nie były trudne. chyba nie wierzysz w to, że jak rok temu była rozprawka o np. twórczości Mickiewicza (tylko przykład) to ktoś napisał o Kochanowskim i mógł dostał połowę pkt za formę, gramatykę. brednie. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 71 polski 37 matma 34 slabo, ale liczylem wlasnie na tyle... moglem sie na tescie bardziej przylozyc no ale coz. bywa. nie jest wcale tak zle, jest przecietnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A na stronie OKE będzie możliwy 'normalny' wgląd? To znaczy, że wejdę, znajdę swoje nazwisko i będę znał wynik czy jednak trzeba iść do szkoły? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 W moim pr0 gimnazjum nie ma do hu** wynikow w poniedzialek [ciach!]*! beda:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja się o 15 wszystkiego dowiem :D Wątpie zeby były "normalnie" dostępne, jak w szkołach są traktowane jako tajne i podawane indywidualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 42/32 =74 - nieźle, szczególnie z maty - bałem się że będzie poniżej 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tragedia, mam tylko 56, czyli marzenia prysły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A gdzie chciałeś się dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Do technikum mechatronicznego numer 1 w Warszawie na kierunek technik informatyk, potrzeba około 100 punktów, a średnia koło 3 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 mam 89!!! 46 z majcy i 43 z humana. no jak dla mnie wyjefajnie... liczyłem na powyżej 80 ale bez przesady. z ocen liczę 74 więc wychodzi 163 :-P składam oryginał od razu do bocheńskiej jedynki (no bo gdzie indziej??) Najlepszy kolo w klasie miał 92 a ja jestem z drugi. tylko cud zdarzył się przy rozprawce - dostałem 14 pkt. mimo że pieprzyłem coś o Gwiezdbych Wojnach i Cudaczku Wyśmiewaczku :lol2: Jak dla mnie cudownie. średnia klasowa prawie idenytko jak krajowa (minimum lepsza). :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminate_bot Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja mam łącznie 83 punkciki ;) 33 z humana, tutaj zawaliłem. Ale za to z maty mam 50 :D i tutaj jestem z siebie dumny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 82 !!! punkty. Stał się cud !!! 43 hum. i 39 matma :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 77 :] Liczyłem na 80 :P 36 polak - coś mi sie wydaje że argumenty mi zepsuły wszystko :mur: Bo z zamknietych miałem full... :) 41 mata - no i to mi pasuje :) 3 wynik w klasie :P Średnia klasowa to 38.6 z polaka i 34.5 z maty :] Także powyżej krajowej [x Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja mam 41 z polskiego i 31 z matmy i się very ciesze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja dostalem 69 punktów, jestem zadowolony, ale moglo byc lepiej!!! Grzechu o ile mi sie zdaje w mechatroniku niema progów punktowych, czyli biora najlepszych z listy chętnych. Mam nadzieje ze sie dostaniesz. Tez tam ide, tylko do klasy o profilu mechatronicznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 60 pkt - 34 Human, 26 Matma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja mam tylko 71 pkt :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) 80 pkt - najlepiej w klasie, ale liczyłem na więcej 32human/48matma Edytowane 14 Czerwca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Całkiem ładne wyniki Najlepsi mieli Ci co jeszcze wczoraj je podali ;) A dzisiaj już gorzej - i tak gratuluje chłopaki :) Pamiętajcie, liczą się także świadectwa nie tylko ilość pkt. na tym chorym teście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 67..... :-| :-| :-| wstyd mi było komukolwiek było mówić..... na 80 liczyłem a tu taki zonk...... :angry: chociaż 70 by dobrze wyglądało ale nie.... 38 human 29 mat.. ale na mat było okno otwarte na sali i kijowo zimno że sie wtedy przeziembiłem... :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 77pkt... 40 hum 37 mat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 77pkt(drugi w klasie osmy w szkole) 46 matma(1szy wynik w szkole) 31 human Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 JA liczylem na ok 70 a tu udało sie 78 ;]. 42 hum 36 mat. Razem do szkoły średniej bede mał 128 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) podliczyłem punkty... co z tego skoro mam 77 pkt z testu jak i tak nie wyjdę powyzej 100pkt... EDIT Podliczyłem ponownie i wyszło mi 101 pkt :D Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 To kijowo masz, jak mozesz się tak źle uczyc. :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 HA HA HA Jestem geniuszem mam 70 na 100 :D 33 mat-przyr i 37 human :D Liczyłem na ok 65 i jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...