Dj paw Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No ja się też nawet cieszę 45 - mata, 38 - hum. Razem będe miał coś koło 147 pkt. Gdybym mógl to powróciłbym do starego systemu - test do danej klasy, bo obecnie to jak komuś test naprawde nie pójdzie to ma pr*******e. Może Giertychu cos zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Gdybym mógl to powróciłbym do starego systemu - test do danej klasy, bo obecnie to jak komuś test naprawde nie pójdzie to ma pr*******e.zgadzam sie w pełni i też bym tak wolał <_< ja 43 human 37 mat i ja ide na mat-fiz :lol: położyłem najłatwiesze pytania a trudne zrobiłem rządze :mur: ale nie jest źle w sumie będzie powyżej 140 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja mam 114 pkt... :| można za coś dostać jeszcze dodatkowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewiatan Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 87;] 45 - human 42 - matematyczny Wybieram się do mat-fizów, więc troszkę wstyd mi;] Ogólnie bede miał 152 punkty;] Szkoda, ze w moim mieście nie ma dobrego technikum informatycznego, elektronicznego, etc, etc.... Jestem skazany na najlepsze LO;] OT. Co byście zrobili no moim miejscu... Podejrzewam, ze na informie nie nauczę się za wiele(pewnie office i tyle), będę miał za to dobrą bazę matematyczną i fizyczną... Co muszę zrobić, aby nie mieć problemów na Polibudzie, ew. innej wojskowej technicznej? Szukac jakiegoś dobrego nauczyciela-informatyka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Szkoda, ze w moim mieście nie ma dobrego technikum informatycznego, elektronicznego, etc, etc.... Jestem skazany na najlepsze LO;] OT. Co byście zrobili no moim miejscu... Podejrzewam, ze na informie nie nauczę się za wiele(pewnie office i tyle), będę miał za to dobrą bazę matematyczną i fizyczną... Co muszę zrobić, aby nie mieć problemów na Polibudzie, ew. innej wojskowej technicznej? Szukac jakiegoś dobrego nauczyciela-informatyka ? Kurde noo... Lewiatan widze że sam nie jestem :P Też mnie boli brak dobrego technikum w okolicy :/ Przyłączam sie do pytania :P Też mysle o Polibudzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja tak jak ludzie w poprzednich 2 postach ale wybieram LO nie nadrobie sam fizy i matmy a infe można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewiatan Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dokładnie tak jest... z informą można sobie poradzić. Matematyka z fizyką mają zbyt obszerny material, aby to samemu przerobić. Po za tym na każdej uczelni liczy się maturka z tych rpzedmiotów, a nie z informy ;] Jeżeli ktos mi znajdzie takową to stawiam skrzynkę piwa;p Czy Wy też macie takie wrażenie, że te technika wszystkie mają żenująco niski poziom? Nie widziałem jeszcze żadnego, w którym nauczanie matmy byłoby na zadawalającym poziomie.... Sad, but true...;/ Wracając do tematu... Na czym uwalili Wam punkty na ścisłym? Pozdro, Lewiatan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 u mnie w mieście jest b.dobre technikum mechaniczno-elektryczne. Jest lepsza od kazdego profilu w lo prócz mat-fiza. I jeszcze ewentualnie ekonom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dokładnie tak jest... z informą można sobie poradzić. Matematyka z fizyką mają zbyt obszerny material, aby to samemu przerobić. Po za tym na każdej uczelni liczy się maturka z tych rpzedmiotów, a nie z informy ;] Jeżeli ktos mi znajdzie takową to stawiam skrzynkę piwa;p Czy Wy też macie takie wrażenie, że te technika wszystkie mają żenująco niski poziom? Nie widziałem jeszcze żadnego, w którym nauczanie matmy byłoby na zadawalającym poziomie.... Sad, but true...;/ Wracając do tematu... Na czym uwalili Wam punkty na ścisłym? Z czego uwalili: Na tworzeniu własnego tekstu :/ ale polskiego nigdy specjalnie nie lubiłem :P Co do poziomu to u mnie jest niby technikum elektroniczne i to mi pasuje ale... ....no właśnie jest ale : poziom jest hmmmm... no z 2 z matematyki sie dostają :/ i po co mam sobie poziom obniżać? Chciałbym żeby u mnie w miescie było Technikum na poziomie dobrego LO, i byłoby wszystko git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 U mnie w miescie jest nawet dobre technikum i liceum profilowane :] Dyrektor robi tak ze przyjumuje 400osob ale po smestrze tych so sobie nie radza usuwa ze szkoly i poziom sie utrzymuje po zatym zaplecze szkoly jest wysmienite nie ma juz tablic :] chyba tam pujde na LP mechatronika bo w technikum nie chce mi sie rok dluzej siedziec skoro idem na studia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 U mnie w miescie jest nawet dobre technikum i liceum profilowane :] Dyrektor robi tak ze przyjumuje 400osob ale po smestrze tych so sobie nie radza usuwa ze szkoly i poziom sie utrzymuje po zatym zaplecze szkoly jest wysmienite nie ma juz tablic :] chyba tam pujde na LP mechatronika bo w technikum nie chce mi sie rok dluzej siedziec skoro idem na studia :] no tak, tylko że po "elektryku" maturę zdaję 60% uczniów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie mierz wszystkiego jedna miara to ze w twoim miescie jest syf a nie elektryk to nie znaczy ze wszedzie :) Akurat ta szkola ma renome i na politechniki bez problemu przyjmuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie mierz wszystkiego jedna miara to ze w twoim miescie jest syf a nie elektryk to nie znaczy ze wszedzie Akurat ta szkola ma renome i na politechniki bez problemu przyjmuja jeden problem w tym, że ja też mieszkam w Radomsku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Z czego uwalili: Na tworzeniu własnego tekstu :/ ale polskiego nigdy specjalnie nie lubiłem :P Co do poziomu to u mnie jest niby technikum elektroniczne i to mi pasuje ale... ....no właśnie jest ale : poziom jest hmmmm... no z 2 z matematyki sie dostają :/ i po co mam sobie poziom obniżać? Chciałbym żeby u mnie w miescie było Technikum na poziomie dobrego LO, i byłoby wszystko git... narzekacie ;] masz blisko ;) z chełma do lublina zawsze jest stancja (internat) sam dojezdzałem przez 2 lata teraz juz mieszkam, ucze sie w technikum elektronicznym na wojciechowskiej. jest ciezko i niech mi ktos powie ze jest niski poziom ;] chcesz miec 4 lata przerąbane? idz na wojeciechowska ;] druga sprawa zada sobie pytanie : czy interesujesz (interesowałeś się) wczesniej elektronika (czasopisama, sam składasz jakies wzmacniacze itd.) czy poprostu idziesz na gotowe bo szkoła ma cie nauczyc? Odpowiedz sobie szczerze, bo będziesz sie 4 lata męczył, naprawde męczył apropo pkt. miałem 179 w sumie 3 lata temu ;] Edytowane 16 Czerwca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 wadim : Ja się tam wybieram, szkoła I wyboru moja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) wadim : Ja się tam wybieram, szkoła I wyboru moja ;]to ci ja odradzam ;] porąbni nauczyciele hehe ale sam zobaczysz :) ja juz 4 klasa ale w tym roku 4 klumpli oblało ;] poznasz takie postrachy jak żaba ;] jedyne czego nie musisz sie bać to kocenia, panuje taka zasada ze nas nikt nie kocił to i my nie kocimy. czasami dla jaj moze cos tam sie odpali ale raczej w tej szkole to nie wystepuje, jakbys jakis podreczników potrzebował to sie dogadamy ;) wal na gg :) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ale Zpindoliłem test :mur: Jak liczyłem sobie, i sprawdzałem w gazecie to wyszło 31pkt w najgorszym wypatku. A tu [ciach!]o!!! 26pkt z ciach!mana i 23 z majzy. 49pkt :? Jakies 90pkt razem z ocenami jesli dostane 6 na koniec z infy, ale kolesiowa sie upiera przy 5, trudno. A ja słyszałem ze ocena na koniec 3 klasy jest oceną takze z pozostałych lat gimnazjum. Miałem w pierwszej klasie 6 w drógiej 6 a w trzeciej 5 mi nie chce postawic bicz!! Ide sobie na technik informatyk do sopotu :D Mam nadzieje ze sie dostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Malkostons gdzie idzesz? do II? tez bym tam poszedl ale szkola srednia to najlepszy okres w zyciu (oprocz studiow) a tam raczej nie bedzie funu tylko nauka i nauka :] 60% nie zdaje nie wiedzialem :| bracia mojego kumpla chodzili i teraz kazdy jest na politechnice wroclawskiej i inni znajomi tez sie jakos podostawali Edytowane 16 Czerwca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A co tam i ja sie pochwa le. ;) mat-48, hum-34 to daje 82. W sumie bedzie 163 tak ze nie tak zle jak sie spodziewalem po podubieniu punktow na hum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jakies 90pkt razem z ocenami jesli dostane 6 na koniec z infy, ale kolesiowa sie upiera przy 5, trudno. A ja słyszałem ze ocena na koniec 3 klasy jest oceną takze z pozostałych lat gimnazjum. Miałem w pierwszej klasie 6 w drógiej 6 a w trzeciej 5 mi nie chce postawic bicz!! pokaż mu swój komputer i zapytaj, czy on tak umie ;) Malkostons gdzie idzesz? do II? tez bym tam poszedl ale szkola srednia to najlepszy okres w zyciu (oprocz studiow) a tam raczej nie bedzie funu tylko nauka i nauka :] 60% nie zdaje nie wiedzialem bracia mojego kumpla chodzili i teraz kazdy jest na politechnice wroclawskiej i inni znajomi tez sie jakos podostawali idę do I, bo mam najbliżej i jakos tak mi najbardziej pasuje ta szkoła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 mmm to ja na świadectwie czwórki mam tylko z polskiego i fizyki... idę na mat fiz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Malkstons ale w I na mat-fiz jest za malo osob i ma nie byc klasy Edytowane 17 Czerwca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) ja idę na mat-inf Malkostons wystarczy dać ctrl+c, potem ctrl+v jak nie umiesz przepisać Edytowane 17 Czerwca 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 sry ale to malkostons jest takie latwiejsze do wypowiedzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) I ja się pochwalę. W sumie miałem 88 punktów, 48 z matmy i 40 z humana. I teraz mam pewność, że dostanę się do klasy mat-fiz-inf do I LO w Dzierżoniowie (najlepsza szkoła u mnie w regionie) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 To ja też. :) 46 human i 47 matma czyli razem 93. Z ocenami 163 i idę do LO na profil mat-inf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Rok temu miałem 86pkt (40 mat, 46 hum) ;] Z ocenami razem 162 tego było. Poszedłem na mat-inf i nie żałuję... Tak dokładnie to jeszcze fizyke mam rozszerzoną. Narzekać nie mogę po tym roku na wyniki - jakoś tak wyszło że co jest wrecz nieprawdopodobne mam średnią 4,9... Jeśli chodzi o infę to ja w pierwszej klasie miałem Technologię Informatyczną czy jakos tak. To jest taki rok, który się opiera na officie(nasz psor nas najbardziej męczył z prezentacjami z tym ze niekoniecznie ppt), flashu, takie tam ;] Coś jak przez 3 lata gimnazjum z tym że są jakieś tam wymagania ;] W wielu szkołach profil mat-inf jest jednak dosyć trudny - nie ma co - trzeba być w miarę dobrym z matematyki żeby tam iść. Tam matematyka to podstawa ;] No i fizyka też. Ale nie myślcie że na innych przedmiotach zawsze luz - nie ma to jak trudniejsze zadania obliczeniowe z chemii z moli głupich bo jestście z mat-inf ;) Jeśli chodzi o dalsze studia to nie jest przesądzone że idąc na mat-inf musicie iść na techniczną uczelnię. Był taki przypadek że koleś poszedł do szkoły teatralnej z mat-infu ;) Dobra dosyć tych propagand ;] Życzę Wam żebyście się dostali do takiej szkoły do jakiej chcecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ja uzysakalem 72 i jestem z tego zadowolony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Gratuluje Wam wyników :D Sid mole są proste ;) fajnie się je liczy :D Gorzej u mnie z matematyką :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Sid mole są proste ;) fajnie się je liczy :D Gorzej u mnie z matematyką :rolleyes:Zależy jakie mole ;) IMHO trudniejsze czasem niż matma. A z matmy to widze ze w wakacje bede musiał powtarzać sobie cały rok bo szybko sie zapomina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...