zuy_zgred Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tez jutro pisze test humanistyczny :) Pewnie ~45 pkt bede mial, chyba ze bedzie charakterystyka :P Z matematyczno-przyrodniczym chyba problemów nie bedzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam, ja też jutro pisze i mam nadzieję , że mi dobrze pójdzie:D Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 [...] DarkArrow - hahaa 1pkt lepszy byłem :D też zero nauki ... a za zadania z chemii tam sie nawet nie bralem xDD [...] mozliwe, ze mialem 76 :P hehe nie pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Też jutro piszeKażdy w PL jutro pisze humana!;] Ja tak samo jak ktoś wyżej: powtórzę formy wypowiedzi (rozprawka, opowiadanie, ogłoszenie, zaproszenie...) i wcześnie pójdę spać ;) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tez jutro pisze test humanistyczny :) Pewnie ~45 pkt bede mial, chyba ze bedzie charakterystyka :P Z matematyczno-przyrodniczym chyba problemów nie bedzie :]Zależy jak trafisz z argumentami w rozprawce i na jakiego poprawiającego czy zakupuje o co ci chodzi. Najlepiej pisz opierając się na tym co masz napisane teście. Zwykle da sie to wykorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 W sumie to ja sie nic na to nie ucze a jutro też pisze :wink: a co mi tam xD. Lece po dlugopisy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ja też jutro piszę :P ide powtórzyć formy wypowiedzi( na próbnym bez nauki miałem 79 punktów, z humana 39 i z mat-przyrodniczego 40) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Pozostaje tylko zyczyc milej zabawy i powodzenia ;). Ja rok temu sredniacko wypadlem - mialem 69 pkt. Strasznie malutko mialem z rozprawki (o dziwo zawsze pisalem na 15-16 pkt) - pewnie trafilem na jakiegos matola, ktory to poprawial ;). Tego wam nie zycze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja już byłem na rowerku wcześniej, teraz troche rocka i metalu i poczytam jeszcze, porobie jeszcze jakies testy wypije kawe, zjem czekolade i wezme jakies tabletki uspokajające (jestem strasznie nerwowy) i pójdę spac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Ludzie nie ma co powtarzać-po co? :P Przecież formy wypowiedzi można zimprowizować i będzie git ;) ja się nie uczyłem i rok temu 80 pkt (43+37) a na rozprawce o tytule "śmiech to zdrowie" napisałem o filmie "how high" (chyba każdy wie o czym to jest :D) i jak widać zaliczyli mi bo 43 z humana było ;) Nie przejmujcie się, powodzenia i niech moc ppc będzie z wami :blurp: :gitarzysta2: Ja już byłem na rowerku wcześniej, teraz troche rocka i metalu i poczytam jeszcze, porobie jeszcze jakies testy wypije kawe, zjem czekolade i wezme jakies tabletki uspokajające (jestem strasznie nerwowy) i pójdę spac :wink:sory ale :lol: tu naprawdę nie ma czym się przejmować... tabletki? testy chcesz dziś robić? tylko stracisz czas i nerwy a picie kawy chyba trochę mija się z celem (wypłukuje z Mg :P) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja już byłem na rowerku wcześniej, teraz troche rocka i metalu i poczytam jeszcze, porobie jeszcze jakies testy wypije kawe, zjem czekolade i wezme jakies tabletki uspokajające (jestem strasznie nerwowy) i pójdę spac :wink:Piwa sie napij, albo sie umów z kumplami po egzaminie. Pomaga jak cholera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Piwa sie napij, albo sie umów z kumplami po egzaminie. Pomaga jak cholera...Ta kwestia już była dawno omowiona a co do tabletek, jestem po nich spokojny i sie nie denerwuje i co najwazniejsze mogę sie skupic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No pewnie że piwo.... ja rano musiałem Red Bulla walnąć bo dzień wcześniej z kumplami trochę yhmmm "powtarzaliśmy" :E. Żadne tablety!! Już wcześniej pisałem że się nic nie uczyłem i poszło mi nieźle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 He...mimo tego i tak pozostanę przy swoich decyzjach.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja też pisze jutro ten test :-| i już zaczynam sie denerwować na samą myśl :cry: Mam nadzieję że jutro poradzę sobie jakoś z stresem i spróbuje się skupić. / teraz już nawet Css nie pomaga, choć nawet dobrze mi idzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a co do tabletek, jestem po nich spokojny i sie nie denerwuje i co najwazniejsze mogę sie skupic :wink:Wezmą Cię na jakąś kontrolę i wpadniesz :P i test unieważniony :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wezmą Cię na jakąś kontrolę i wpadniesz :P i test unieważniony :wisielec:Chyba sobie jaja robisz? <_< składnik ów tabletki: ekstrakt z miłorzębu, japońskiego, lecytyna, magnez i kofeina chyba nic podejrzanego... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a co do tabletek, jestem po nich spokojny i sie nie denerwuje i co najwazniejsze mogę sie skupic :wink:Denerwujesz się przed testem. Jak już jest 5 min po rozpoczęciu i zaczynasz go pisać to nerwy przechodzą. Ja wam tylko życzę, żebyście nie dostali takiego chorego tematu na rozprawkę jak my rok temu :/ Porażka to była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Najlepiej żeby w ogóle nie było rozprawki :wink: btw. ja 3h pisze :twisted2: Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Najlepiej żeby w ogóle nie było rozprawki :wink: btw. ja 3h pisze :twisted2:A można wiedzieć dlaczego tak długo ? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bo ma dysmozgowie? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No bez przesady :) dyslektycy maja 3h :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Najlepiej żeby w ogóle nie było rozprawki :wink: btw. ja 3h pisze :twisted2:Mój kumpel też miał tyle pisać a wyszło że pisał krócej bo nie umiał [; Bo ma dysmozgowie? :-PŁadniej można to nazwać-dysfunkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 czego nie umiał? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 czego nie umiał? <_<Nabazgrać tego ostatniego, a to była chyba rozprawka z tego co pamiętam. Ogólnie jest postrzegany za głąba (żeby ładnie napisać [; ) a miał z testu 8X i wszyscy sie dziwili :P Ja miałem 54 albo 56 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie każdy dys ma przedłużony czas. Musisz mieć notkę na to. Ja mam :P W każdym razie próbny z polskiego pisałem 40 min :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja mialem 72pkt (40 polak 32 mata) Denerwuje sie zawsze przed nidgy podczas co jest wielkim plusem ;] Rok temu nie byl taki ciezki temat: napisalem o teletubisiach i jak widac po sumie pkt bardzo dobrze poszlo ;] Ja również mam dysleksje ;] mam nadzieje ze do matury mi przedluza ;) bo jestem debil wkoncu nie? PS: zjedzcie sniadanie przed wyjsciem czekolade, god lak od mamy i ogien GL&HF! Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No i jak wiadomo dzień wczesniej trzeba piwo wypic :wink: ja już zaliczyłem :) no to powodzenia zycze dla siebie i wszytskich zdających :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Po co Wam przedlużony czas? :) U nas w szkole jest parę takich osób, ale generalnie nie są uważani za inteligencję. Dla mnie to jest tylko takie załatwianie, jak się nic nie wie to nawet dodatkowa godzina nie pomoże. Ja jutro rano też chyba będe musieć coś wszamać na uspokojenie :D Cały czas mi się wydaje, że będzie cos nie tak... ale to chyba normalne :) Z dwóch prónych miałem po 85 pkt, ale to marne pocieszenie :D Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dysleksja.. Co to w ogole ma być :) ? Jak u nas w klasie sie pytają co oznacza literka D przy nazwisku w dzienniku to mówimy, że to debil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...